Korjaa televisiossa tai mediasoittimessa ilmenevä ongelma

Jos Netflix ei toimi televisiossa tai televisioon liitetyssä laitteessa, ongelman voi usein korjata näiden perusohjeiden avulla.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Toimi näin

Kokeile tehdä haku ohjekeskuksessa saamallasi virhekoodilla tai kohtaamallasi ongelmalla. Kyseisen virheen korjaamiseen saattaa löytyä laitteessasi esiintyvään ongelmaan liittyvä ohjeartikkeli.

Jos ongelma ei korjaannu näillä ohjeilla tai ongelmaasi vastaavaa artikkelia ei löytynyt, pyydä apua asiakaspalvelusta.