TMNT: Shredder's Revenge – Ohjeet ja tuki

Hanki Google Playsta -latauspainike Lataa App Storesta -painike

Anna pahiksille kyytiä Leonardon, Raphaelin, Donatellon, Michelangelon ja muiden suosikkihahmojen seurassa kasarityylisessä mätkinnässä. Cowabunga!

Tietoja pelistä

Alustat: Mobiililaite, joka täyttää minimivaatimukset

• Android-puhelin tai tabletti: Android 8.0, 3Gt RAM-muistia

• iPhone tai iPad: iOS/iPadOS 15, A12 Bionic -siru tai uudempi

• iPhone-mallit: 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 13, 13 mini, 13 Pro, 13 Pro Max, 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max, SE (2. ja 3. sukupolvi), XR, XS, XS Max

• iPad-mallit: Air (3., 4. ja 5. sukupolvi), mini (5. ja 6. sukupolvi), iPad (8., 9. ja 10. sukupolvi), Pro 11" (1., 2., 3. ja 4. sukupolvi), Pro 12.9" (3., 4., 5. ja 6. sukupolvi)

Pelikategoria: Toiminta / Arcade

Pelaajien määrä: Yksinpeli ja moninpeli

Offline-pelaaminen: Kyllä (internetyhteys vaaditaan joihinkin ominaisuuksiin)

Pilvitallennukset: Kyllä

Ikäraja: Katso Google Play Kaupasta tai App Storesta

Kielet: kiina (perint.), englanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, portugali (Brasilia), espanja (Espanja)

Kehittäjä: Nickelodeon, Playdigious, Tribute Games ja Dotemu

Latausohjeet

Vähimmäisvaatimukset

TMNT: Shredder's Revenge -pelin pelaaminen edellyttää, että se asennetaan ensin laitteeseen. Tarvitset:

• Laitteen, joka täyttää vähimmäisvaatimukset:

• Android-puhelin tai tabletti: Android 8.0, 3Gt RAM-muistia

• iPhone tai iPad: iOS/iPadOS 15, A12 Bionic -siru tai uudempi

• iPhone-mallit: 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 13, 13 mini, 13 Pro, 13 Pro Max, 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max, SE (2. ja 3. sukupolvi), XR, XS, XS Max

• iPad-mallit: Air (3., 4. ja 5. sukupolvi), mini (5. ja 6. sukupolvi), iPad (8., 9. ja 10. sukupolvi), Pro 11" (1., 2., 3. ja 4. sukupolvi), Pro 12.9" (3., 4., 5. ja 6. sukupolvi)

• Voimassa olevan Netflix-tilauksen

• Internet-yhteyden pelin lataamista ja asentamista varten

• Riittävästi tallennustilaa laitteellasi

Asentaminen

Android-puhelimet ja -tabletit

Netflix-sovelluksesta

Netflix-sovelluksessa on Mobiilipelit-rivi aloitusnäytöllä ja Pelit-välilehti alareunassa.

1. Pyyhkäise sovelluksen aloitusnäytöltä alas Mobiilipelit-riville tai napauta Pelit-välilehteä.

Huomautus:
    Eikö Mobiilipelit-riviä tai Pelit-välilehteä ole näkyvissä? Varmista, että laitteessa on Netflix-sovelluksen uusin versio. Lue Netflix-sovelluksen päivittäminen Android-laitteessa.
  2. Napauta ensin peliä ja sitten Lataa peli. Tämä avaa Play Kaupan.

3. Napauta Asenna (Install).

• Pelistä ja laitteen asetuksesta riippuen näkyviin saattaa tulla Käyttöoikeudet-ruutu (Permissions). Valitse Salli (Accept).

4. Tämä lataa ja asentaa pelin. Kun asennus on valmis, valitse Avaa (Open).

• Kun pelin asennus on valmis, löydät sen Netflix-sovelluksen Mobiilipelit-riviltä tai Pelit-välilehdeltä. Voit myös napauttaa pelin kuvaketta laitteen aloitusnäytöllä tai sovellusvalikossa.

5. Peli alkaa. Napauta profiilikuvaketta pelin sisällä, jos haluat vaihtaa profiilia, ja ala pelata!

Play Kaupasta

Voit myös hakea peliä Google Play Kaupasta.

1. Avaa Play Kauppa ja hae peliä nimellä tai katso kaikki saatavilla olevat Netflix-pelit.

2. Valitse peli hakutuloksista ja napauta Asenna (Install).

• Pelistä ja laitteen asetuksesta riippuen näkyviin saattaa tulla Käyttöoikeudet-ruutu (Permissions). Valitse Salli (Accept).

3. Tämä lataa ja asentaa pelin. Kun asennus on valmis, valitse Avaa (Open).

• Kun pelin asennus on valmis, löydät sen Netflix-sovelluksen Mobiilipelit-riviltä tai Pelit-välilehdeltä. Voit myös napauttaa pelin kuvaketta laitteen aloitusnäytöllä tai sovellusvalikossa.

4. Jos pyydetään, napauta Jatka ja kirjaudu sisään Netflix-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla

5. Valitse Netflix-profiilisi ja ala pelata!

Netflix-pelit eivät ole saatavilla lasten profiileissa. Kaikki pelit eivät kuitenkaan välttämättä näy sellaiselle profiilille, jonka ikäraja on alhaisempi kuin pelin ikäraja. Pelit eivät myöskään näy, jos laitteesi ei ole yhteensopiva niiden kanssa.

iPhone, iPad ja iPod touch

Netflix-sovelluksesta

Netflix-sovelluksessa on Mobiilipelit-rivi aloitusnäytöllä.

1. Pyyhkäise sovelluksen aloitusnäytöltä alas Mobiilipelit-riville.

Huomautus:
    Eikö Mobiilipelit-riviä ole näkyvissä? Varmista, että laitteessa on Netflix-sovelluksen uusin versio. Lue Netflix-sovelluksen päivittäminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla
  2. Napauta ensin peliä ja sitten Lataa peli tai Pelaa.

3. Napauta Hae (Get) tai pilvikuvaketta sovelluksen sivulla App Storessa.

4. Tämä lataa ja asentaa pelin. Kun asennus on valmis, napauta Avaa (Open).

• Kun pelin asennus on valmis, löydät sen Netflix-sovelluksen Mobiilipelit-riviltä tai napauttamalla sen kuvaketta laitteesi aloitusnäytöllä.

5. Peli alkaa. Napauta profiilikuvaketta pelin sisällä, jos haluat vaihtaa profiilia, ja ala pelata!

App Storesta

Voit myös hakea peliä App Storesta.

1. Avaa App Store ja hae peliä nimellä tai katso kaikki saatavilla olevat Netflix-pelit.

2. Valitse peli hakutuloksista ja napauta sitten Hae (Get) tai pilvikuvaketta.

3. Tämä lataa ja asentaa pelin. Kun asennus on valmis, napauta Avaa (Open).

• Kun pelin asennus on valmis, löydät sen Netflix-sovelluksen Mobiilipelit-riviltä tai napauttamalla sen kuvaketta laitteesi aloitusnäytöllä.

4. Jos pyydetään kirjautumaan sisään, napauta Seuraava ja anna Netflix-tilisi sähköpostiosoite ja salasana. Valitse Kirjaudu sisään.

5. Valitse Netflix-profiilisi ja ala pelata!

Netflix-pelit eivät ole saatavilla lasten profiileissa. Kaikki pelit eivät kuitenkaan välttämättä näy sellaiselle profiilille, jonka ikäraja on alhaisempi kuin pelin ikäraja. Pelit eivät myöskään näy, jos laitteesi ei ole yhteensopiva niiden kanssa.

Pelaamiseen liittyvät kysymykset

Onko peli jumissa, etkä pysty jatkamaan? Pohditko, miten jokin juttu toimii pelissä? Onko sinulla kysyttävää asetuksista?

Vastaukset yleisimpiin pelaamista koskeviin kysymyksiin löytyvät itse pelistä. Napauta pelin päävalikossa PELAAMINEN (HOW TO PLAY).

Näin liität peliohjaimen

Liitä langaton ohjain Bluetoothin avulla, niin voit ohjata hahmoasi. Liittämisen jälkeen voit käyttää joko näytön ohjainpainikkeita tai ohjainta.

Ongelmien vianetsintä

Onko sinulla peliin liittyvä ongelma? Kokeile seuraavia ohjeita yleisimpien ongelmien ratkaisemiseksi.

Peli kaatuu, jumittuu tai ei reagoi

Jos peli lakkaa toimimasta, ei reagoi tai sulkeutuu yllättäen:

Ongelmia pelin toimivuudessa tai grafiikassa

Jos peli ei pyöri hyvin, siinä ilmenee viiveitä tai grafiikka pätkii:

Ongelmia pelin äänissä tai äänenvoimakkuudessa

Jos ääntä ei kuulu ollenkaan tai ääni on liian hiljainen:

• Tarkista laitteen äänenvoimakkuus ja ääniasetukset. Jos puhelimessasi on äänetön tai älä häiritse -tila, varmista, että se ei ole päällä.

• Jos pelissä on omat ääniasetukset, tarkista, että ne ovat päällä ja että äänenvoimakkuus on täysillä.

• Jos laite on kytkettynä kaiuttimiin tai kuulokkeisiin Bluetooth-yhteyden kautta, kokeile käynnistää Bluetooth-yhteys uudelleen.

Jos ääni pätkii tai rahisee:

Pelin virheilmoitukset ja -koodit

Jos saat jonkin näistä virheistä, etsi alla olevista artikkeleista sopiva ja lue siihen annetut ohjeet.

Jos saat eri virheilmoituksen tai -koodin, voit ottaa meihin yhteyttä ja kertoa ongelmastasi.

Pelin eteneminen nollaantui tai pelinsisäisiä tavaroita puuttuu

Jos menetit pelitilanteesi, pelitallennuksesi nollautui tai sinulta puuttuu peliesineitä tai valuuttaa, ota meihin yhteyttä.

Jos ongelma ei korjaannu näillä ohjeilla tai jatkuu ohjeiden noudattamisen jälkeen, ota meihin yhteyttä ja pyydä uudelleen apua.

Etkö löydä etsimääsi? Lue Netflix Games -artikkelimme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä.