Netflixin virhe tvp-805

Jos saat virhekoodin tvp-805, johon usein liittyy seuraava ilmoitus:

Emme voi toistaa tätä nimikettä tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen tai valitse toinen nimike.

Se tarkoittaa yleensä, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Blu-ray-soitin

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Ota yhteyttä valmistajaan

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain valmistaja voi ratkaista.

Pyydä laitteen valmistajaa auttamaan sinua:

• Päivittämään laite uusimpaan laiteohjelmistoon.

• Palauttamaan tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei pysty auttamaan, yritä katsoa Netflixiä toisella laitteella.

Digiboksi tai striimauslaite

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Ota yhteyttä valmistajaan

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain valmistaja voi ratkaista.

Pyydä laitteen valmistajaa auttamaan sinua:

• Päivittämään laite uusimpaan laiteohjelmistoon.

• Palauttamaan tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei pysty auttamaan, yritä katsoa Netflixiä toisella laitteella.

Älytelevisio

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflixin aloitusnäytön vasemmassa reunassa oleva valikko.

2. Valitse Ohjeet tai Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos olet virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

Jos Kirjaudu ulos -komentoa ei löydy, tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: Ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös. Valitse sitten Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti. Jos laitteessasi ei ole virtapainiketta tai et yletä siihen, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä valmistajaan

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain valmistaja voi ratkaista.

Pyydä laitteen valmistajaa auttamaan sinua:

• Päivittämään laite uusimpaan laiteohjelmistoon.

• Palauttamaan tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei pysty auttamaan, yritä katsoa Netflixiä toisella laitteella.

Kaikki muut laitteet

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.