Kuinka voin asettaa lapsilukon PIN-koodin Saksassa?

Kaikkien Netflixin käyttäjien on syötettävä PIN-koodi, jotta he voivat katsoa FSK-18-luokiteltuja elokuvia ja tv-sarjoja Saksassa.

Päätilin haltijana sinulla on kaksi vaihtoehtoa rajoittaa tililläsi tapahtuvaa katselua:

• Tilitaso (tiukka rajoitus): Sinun on asetettava pakollinen nelinumeroinen PIN-koodi, joka täytyy antaa aina kaikkia FSK-18-luokiteltuja elokuvia ja tv-sarjoja katseltaessa, profiilista riippumatta. PIN-koodi varmistaa, ettei lapsesi katso sisältöä, jonka ikäraja ylittää valitsemasi ikärajan.
  • Profiilitaso (lievä rajoitus): Voit asettaa tietylle profiilille ikärajan rajoittaaksesi sillä profiililla katseltavia tv-sarjoja ja elokuvia. Sinun on vanhempana tai huoltajana varmistettava, että lapsesi käyttää vain hänelle tarkoitettua profiilia.

Tässä artikkelissa on tietoa vain Saksan PIN-koodi-toiminnosta. Kohdassa Kuinka voin asettaa lapsilukon PIN-koodin? on tietoja muiden maiden PIN-koodi-toiminnosta.

Lisätietoja lapsilukon PIN-koodin asettamisesta

Voit luoda PIN-koodisi Netflixin sivustolla rekisteröitymisen yhteydessä. Sen voi luoda myös monissa uusissa älytelevisioissa, Blu-ray-soittimissa ja pelikonsoleissa.

Jos rekisteröidyt Netflixiin laitteella, joka tukee PIN-koodin määrittelyitä, noudata seuraavia ohjeita:

1. Seuraa ohjeita määrittääksesi oman tilisi ja syötä sähköpostiosoitteesi, salasanasi sekä maksutiedot.
  2. Kun olet suorittanut nämä vaiheet, syötä nelinumeroinen PIN-koodi sille varattuun kenttään.
  3. Valitse Tallenna.

Milloin PIN-koodi tulee syöttää

PIN-koodi on syötettävä FSK-18-luokiteltujen elokuvien ja tv-sarjojen katseluun Saksassa. Voit halutessasi määritellä PIN-koodin vaativaksi tasoksi alemmankin kuin FSK-18.

Sinua pyydetään syöttämään PIN-koodi, jos yrität toistaa rajoitettua nimikettä tai jaksoa tai jos luokitus muuttuu jaksojen välillä, kun katsot sarjaa. Kun PIN-koodi on annettu, se pysyy käytössä, kunnes kirjaudut ulos, vaihdat profiilia tai jos et käytä palvelua vähään aikaan.

Kaikki laitteet eivät tue PIN-koodin syöttöä. Et voi katsella tällaisella laitteella PIN-koodilla suojattua tai ikärajoitettua sisältöä, vaan sinun on katsottava se jollakin muulla laitteella.

PIN-koodi vaaditaan ladattaessa nimikkeitä mobiililaitteelle, jos sisällön ikärajaksi on merkitty FSK-18 tai sen luokitus ylittää tilisi PIN-suojaustason.

• Kun lataat PIN-suojattua nimikettä iOS-laitteelle, sinun on annettava PIN-koodi.
  • Android-laitteisiin ja Windows 10 -sovellukseen voit ladata sisältöä antamatta PIN-koodia, mutta se on annettava, kun yrität katsoa PIN-suojattua nimikettä.

Kuinka PIN-koodi vaihdetaan

PIN-koodi on syötettävä, jotta Saksassa voidaan katsoa FSK-18-luokiteltuja elokuvia ja tv-sarjoja. Voit halutessasi määritellä PIN-koodin vaativaksi tasoksi alemmankin kuin FSK-18.

1. Avaa Tili-sivu verkkoselaimella.

2. Valitse Lapsilukko kohdassa Asetukset.

3. Syötä ruudulle Netflix-tilisi salasana.

4. Syötä valitsemasi nelinumeroinen PIN-koodi sille varattuun kenttään.

5. Valitse PIN-suojaustaso seuraavista vaihtoehdoista:

• Pikkulapset
  • Isot lapset
  • Teinit
  • Aikuisille

Huomautus: PIN-suojaustasojen määritelmät löydät omassa maassasi voimassa olevista ikäluokituksista.

6. Valitse Tallenna.

Jos rekisteröidyt Netflixiin laitteella, joka ei tue PIN-koodin määrittelyitä, ja haluat vaihtaa PIN-koodisi oletuskoodin 0000, noudata seuraavia ohjeita:

1. Seuraa ohjeita määrittääksesi oman tilisi ja syötä sähköpostiosoitteesi, salasanasi sekä maksutiedot. Tilisi PIN-koodiksi asetetaan automaattisesti oletuskoodi 0000.

2. Avaa Tili-sivu verkkoselaimella.

3. Valitse Lapsilukko kohdassa Asetukset.

4. Syötä valitsemasi nelinumeroinen PIN-koodi sille varattuun kenttään.

5. Valitse Tallenna.

Kuinka unohtunut PIN-koodi palautetaan

Jos sinua pyydetään syöttämään PIN-koodi, kun haluat katsoa valitsemaasi nimikettä, mutta olet unohtanut koodin, klikkaa sinistä Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.

Klikattuasi Unohditko PIN-koodin? -linkkiä...

jos...

joudut Netflixin sisäänkirjautumissivulle

kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi ja syötä uusi PIN-koodi seuraavan ruudun PIN-kenttään.

sinua pyydetään syöttämään salasana samalla sivulla

syötä salasanasi ja syötä seuraavan ruudun PIN-kenttään haluamasi uusi PIN-koodi.