Lapsilukon uusimman version käyttöönotto

Jos käytössäsi on jo lapsilukko, joka koskee koko Netflix-tiliäsi, voit ottaa käyttöön uusimman version ja määrittää lapsilukon asetukset eri profiileille.

Ota lapsilukon uusin versio käyttöön seuraavasti:

1. Siirry verkkoselaimessa Tili-sivulle.

2. Avaa Lapsilukko

• Jos et näe linkkiä Lapsilukkoon, sinulla on jo käytössäsi uusin versio ja voit määrittää asetukset kullekin yksittäiselle profiilille. Näet mahdolliset vaihtoehdot kohdasta Lapsilukko Netflixissä.

3. Kun siirryt Uusi lapsilukko -sivulle, jossa näet tiedot jokaisen profiilin lapsilukkoasetuksista, voit

• valita kullekin profiilille ikärajan

• määrittää, että kunkin profiilin käyttämiseen vaaditaan PIN-koodi.

• Tarkista jokaisen profiilin Kielletyt nimikkeet -luettelo (se siirtyy uuden version tietoihin vanhoista lapsilukkoasetuksista).

4. Klikkaa Tallenna.

Huomautus:
Laite on ehkä virkistettävä, jotta se löytää päivitetyt asetukset. Virkistäminen:
Vaihda toiseen profiiliin ja siirry sitten takaisin.
Voit myös kirjautua ulos laitteestasi ja kirjautua sitten takaisin sisään.

Miksi minua kehotetaan päivittämään lapsilukko?

Haluamme lisätä perheiden mahdollisuuksia hallita, mitä sarjoja, ja pelejä lapset katsovat ja pelaavat. Voit määrittää lapsilukkoasetukset kullekin profiilille erikseen sen sijaan, että ne ovat käytössä koko Netflix-tilillä.

Jos haluat edelleen käyttää yhtä PIN-koodia koko tilin katselun rajoittamiseen etkä halua määrittää lapsilukkoa tilisi jokaiselle profiilille, klikkaa Peruuta.

Miksi EN SAA kehotusta käyttää lapsilukkoa kullekin profiilille?

Jos et ole koskaan käyttänyt lapsilukkoa tai jos olet aloittanut sen käytön sen jälkeen, kun päivitetyt ominaisuudet ovat tulleet saataville, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Voit alkaa käyttää lapsilukkoa missä tahansa Netflix-profiilissasi.

Voinko säilyttää vanhan PIN-koodini koko tilillä käyttäessäni lapsilukkoa?

Voit. Jos haluat käyttää yhtä PIN-koodia katselun rajoittamiseen koko tilillä etkä halua määrittää lapsilukkoa tilisi jokaiselle profiilille erikseen, klikkaa Peruuta.

Kun haluat katsoa sisältöä, jonka ikäraja ylittää asettamasi sallitun ikärajan, sinua pyydetään edelleen syöttämään lapsilukkosi PIN-koodi. Et kuitenkaan voi tehdä muutoksia, ellet päivitä lapsilukkoa viimeisimpään versioon. Jos haluat päivittää ja siirtyä käyttämään profiilitason valintoja, voit tehdä sen milloin tahansa tilisi Lapsilukko-osiossa.

Saanko vanhan PIN-suojaukseni takaisin, jos päivitän?

Et. Kun päivität ja siirryt käyttämään jokaiselle profiilille erikseen muokattuja lapsilukkoasetuksia, et voi käyttää yhtä PIN-koodia koko tilille. Voit hallita tiettyjen profiilien käyttöoikeuksia luomalla PIN-koodin kohdassa Profiilin lukitus.