Netflixin virhe ui-800-2

Netflix on kohdannut virheen. Yritetään uudelleen [X] sekunnin kuluttua.
Koodi: ui-800-2

Tämä virhe johtuu siitä, että laitteeseen tallennetut tiedot estävät Netflixiä toistamasta ohjelmaa.

Korjaa ongelma näin:

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Jos sinulla on Samsungin televisio tai Blu-ray-soitin:

Ota yhteyttä Samsungiin

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain Samsung voi ratkaista.

Ota yhteyttä Samsungiin ja pyydä:

• Apua Smart Hubin nollaamiseen.

• Apua laitteen laiteohjelmiston päivittämiseen.

• Apua tehdasasetusten palauttamiseen.

Jos tästä ei ole apua, Samsungilla voi olla muita ehdotuksia. Tai kokeile katsoa Netflixiä toisella laitteella.