Ohjelma tai elokuva latautuu hitaasti tai tapahtuu jatkuvaa puskurointia.

Jos ohjelma tai elokuva latautuu hitaasti tai tapahtuu puskurointia tai uudelleenpuskurointia, syynä saattaa olla heikko tai epävakaa verkkoyhteys. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Blu-ray-soitin

Varmista, että verkkosi tukee striimausta

Jos olet työpaikan, koulun, hotellin tai sairaalan WiFi-verkossa:

• Tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkossa tuetaan Netflixin tyyppisiä striimauspalveluita eikä niitä ole tarkoituksellisesti estetty.

• Huomaa, että monissa julkisissa verkoissa kaistanleveyttä on rajoitettu.

Jos käytät mobiili- tai satelliitti-internet-yhteyttä:

• Mikäli mahdollista, kokeile toista verkkoa. Mobiiliverkon ja satelliitin kautta yhteydet ovat usein hitaampia kuin kaapeli- tai DSL-verkon kautta.

Tarkista yhteysnopeus

Moni laite mahdollistaa yhteysnopeuden tarkistamisen Netflix-sovelluksessa. Voit tarkistaa yhteysnopeuden seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeutesi osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake . Mikäli et vieläkään näe hammasrataskuvaketta, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin palvelimet. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää suosituksemme.

Käynnistä Blu-ray-soitin uudelleen

1. Sammuta blu-ray-soitin kokonaan.

2. Odota 10 sekuntia.

3. Kytke Blu-ray-soitin takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Blu-ray-soittimen uudelleenkäynnistys voi korjata ongelman saman tien. Jos kuitenkin joudut tekemään sitä usein, kannattaa suorittaa kotiverkon vianetsintä, jotta asiaan löytyy pysyvä korjaus.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvake .

3. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).

4. Vahvista valitsemalla Kyllä (Yes).

5. Sen jälkeen kun olet kirjautunut ulos, kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Asetukset tai hammasrataskuvaketta:

1. Syötä Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos (Sign out), Aloita alusta (Start Over) tai Poista käytöstä (Deactivate).

3. Sen jälkeen kun olet kirjautunut ulos, kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että Blu-ray-soitin ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta Blu-ray-soitin tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke Blu-ray-soitin takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Yhdistä Blu-ray-soitin suoraan modeemiin

Jos käytät yhteyttä modeemiin liitetyn langattoman reitittimen kautta ja olet käynnistänyt verkon uudelleen, etkä vieläkään saa yhteyttä, kokeile reitittimen ohittamista. Tämä auttaa vianmäärityksessä sulkemalla pois mahdolliset reitittimeen tai langattomaan yhteyteen liittyvät ongelmat.

1. Sammuta virta Blu-ray-soittimesta.

2. Kytke Blu-ray-soitin suoraan modeemiin Ethernet-kaapelilla.

3. Irrota modeemi virtalähteestä ja pidä johtoa irti vähintään 30 sekuntia. Kytke virta sitten uudestaan ja odota kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Käynnistä Blu-ray-soitin ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos tämän jälkeen suoratoisto taas onnistuu:

• Jos reitittimen ohittamisen jälkeen pystyt kytkeytymään Netflixiin suoraan modeemilla, on todennäköistä, että reititin on ongelman aiheuttaja.

• Reitittimen ohitus mahdollistaa nyt suoratoiston. Jos tämä järjestely ei kuitenkaan ole mielestäsi paras mahdollinen, ota yhteyttä kotiverkkosi asentaneeseen henkilöön. Hän voi varmaankin auttaa sinua reitittimen asetusten palauttamisessa tai uudelleenmäärittelyssä.

Jollei suoratoisto vieläkään onnistu:

• Jos kone on suoraan yhteydessä modeemiin, eikä suoratoisto Netflixistä silti onnistu, voit tarkistaa laitetoimittajaltasi, että modeemi ja internetyhteys toimivat kuten pitää.

Mikäli tämän vaiheen suorittaminen ei onnistunut:

• Suosittelemme vahvasti, että yrität liittää Blu-ray-soittimen suoraan modeemiin, mikäli voit. Sillä tavoin pystyt sulkemaan varmasti pois sen mahdollisuuden, että verkkoyhteysongelmat johtuisivat langattomasta reitittimestäsi. Mikäli et kuitenkaan mitenkään voi kytkeä laitetta suoraan modeemiin, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Kokeile toista internetyhteyttä

Mikäli mahdollista, yhdistä laitteesi toiseen internet-liityntäpisteeseen ja kokeile Netflixiä uudelleen. Joitakin esimerkkejä:

• Kokeile yhdistää laite toiseen langattomaan verkkoon, jonka piirissä laitteesi on.

• Siirry laitteen kanssa naapurin tai ystävän asuntoon, ja kokeile suoratoistoa siellä.

• Mikäli laitteessasi on mahdollisuus käyttää mobiiliverkon liityntäpistettä, kokeile ottaa yhteys Netflixiin sen avulla. Vaikka emme yleisesti ottaen suosittele suoratoistoa matkapuhelinverkon kautta, se on kuitenkin hyvä tapa kokeilla, ovatko kotiverkon määritykset se syy, joka estää luotettavan suoratoiston.

Mikäli suoratoisto onnistuu toisen internet-yhteyden avulla, suosittelemme, että pyydät kotiverkkosi asentanutta henkilöä tarkistamaan, onko verkon määrityksissä jonkinlaisia ongelmia.

Jos yrität striimata työpaikan tai koulun verkossa tai julkisessa WiFi-verkossa, tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkko tukee Netflixin kaltaisia striimauspalveluja. Jos näin ei ole, et voi suoratoistaa Netflixin tv-sarjoja ja elokuvia.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititin uuteen paikkaan. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla kotona.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä. Näiden laitteiden aiheuttamat häiriöt voivat aiheuttaa ongelmia langattomassa yhteydessä.

• Nosta reititin ylös lattialta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Toimi näin

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. He pystyvät tarkistamaan, onko reitittimesi oikein määritelty, niin että viestintä muiden kotiverkon laitteiden kanssa onnistuu.

Tietokone

Varmista, että verkkosi tukee striimausta

Jos olet työpaikan, koulun, hotellin tai sairaalan WiFi-verkossa:

• Tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkossa tuetaan Netflixin tyyppisiä striimauspalveluita eikä niitä ole tarkoituksellisesti estetty.

• Huomaa, että monissa julkisissa verkoissa kaistanleveyttä on rajoitettu.

Jos käytät mobiili- tai satelliitti-internet-yhteyttä:

• Mikäli mahdollista, kokeile toista verkkoa. Mobiiliverkon ja satelliitin kautta yhteydet ovat usein hitaampia kuin kaapeli- tai DSL-verkon kautta.

Tarkista yhteysnopeus

Jos katselet Netflixiä tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla, voit tarkistaa yhtetysnopeutesi osoitteessa fast.com.

1. Mene tietokoneen tai mobiililaitteen selaimella osoitteeseen fast.com.

2. Odota, kunnes sivusto on laskenut yhteysnopeutesi.

3. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää suosituksemme.

Käynnistä tietokone uudelleen

1. Sammuta tietokone kokonaan ja käynnistä se uudelleen.

2. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että tietokone ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta tietokoneesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes ilmaisinvalot ovat palanneet normaalitilaansa. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke se verkkovirtaan ja odota, kunnes ilmaisinvalot ovat palanneet normaalitilaansa.

4. Kytke tietokone takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Yhdistä tietokone suoraan modeemiin

Jos käytät yhteyttä modeemiin liitetyn langattoman reitittimen kautta ja olet käynnistänyt verkon uudelleen, etkä vieläkään saa yhteyttä, kokeile reitittimen ohittamista. Tämä auttaa vianmäärityksessä sulkemalla pois mahdolliset reitittimeen tai langattomaan yhteyteen liittyvät ongelmat.

1. Sammuta virta tietokoneesta.

2. Kytke tietokone suoraan modeemiin Ethernet-kaapelilla.

3. Irrota modeemi virtalähteestä ja pidä johtoa irti vähintään 30 sekuntia. Kytke virta sitten uudestaan ja odota kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Käynnistä tietokone ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos tämän jälkeen suoratoisto taas onnistuu:

• Jos reitittimen ohittamisen jälkeen pystyt kytkeytymään Netflixiin suoraan modeemilla, on todennäköistä, että reititin on ongelman aiheuttaja. Ota yhteyttä kotiverkkosi asentaneeseen henkilöön. Hän voi varmaankin auttaa sinua reitittimen asetusten palauttamisessa tai uudelleenmäärittelyssä.

Jollei suoratoisto vieläkään onnistu:

• Jos kone on suoraan yhteydessä modeemiin, eikä suoratoisto Netflixistä silti onnistu, voit tarkistaa laitetoimittajaltasi, että modeemi ja internetyhteys toimivat kuten pitää.

Mikäli tämän vaiheen suorittaminen ei onnistunut:

• Suosittelemme vahvasti, että yrität liittää tietokoneen suoraan modeemiin, mikäli voit. Sillä tavoin pystyt sulkemaan varmasti pois sen mahdollisuuden, että verkkoyhteysongelmat johtuisivat langattomasta reitittimestäsi. Mikäli et kuitenkaan mitenkään voi kytkeä laitetta suoraan modeemiin, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Kokeile toista internetyhteyttä

Mikäli mahdollista, yhdistä laitteesi toiseen internet-liityntäpisteeseen ja kokeile Netflixiä uudelleen. Joitakin esimerkkejä:

• Kokeile yhdistää laite toiseen langattomaan verkkoon, jonka piirissä laitteesi on.

• Siirry laitteen kanssa naapurin tai ystävän asuntoon, ja kokeile suoratoistoa siellä.

• Mikäli laitteessasi on mahdollisuus käyttää mobiiliverkon liityntäpistettä, kokeile ottaa yhteys Netflixiin sen avulla. Vaikka emme yleisesti ottaen suosittele suoratoistoa matkapuhelinverkon kautta, se on kuitenkin hyvä tapa kokeilla, ovatko kotiverkon määritykset se syy, joka estää luotettavan suoratoiston.

Mikäli suoratoisto onnistuu toisen internet-yhteyden avulla, suosittelemme, että pyydät kotiverkkosi asentanutta henkilöä tarkistamaan, onko verkon määrityksissä jonkinlaisia ongelmia.

Jos yrität striimata työpaikan tai koulun verkossa tai julkisessa WiFi-verkossa, tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkko tukee Netflixin kaltaisia striimauspalveluja. Jos näin ei ole, et voi suoratoistaa Netflixin tv-sarjoja ja elokuvia.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititin uuteen paikkaan. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla kotona.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä. Näiden laitteiden aiheuttamat häiriöt voivat aiheuttaa ongelmia langattomassa yhteydessä.

• Nosta reititin ylös lattialta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Toimi näin

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. He pystyvät tarkistamaan, onko reitittimesi oikein määritelty, niin että viestintä muiden kotiverkon laitteiden kanssa onnistuu.

Pelikonsoli

Varmista, että verkkosi tukee striimausta

Jos olet työpaikan, koulun, hotellin tai sairaalan WiFi-verkossa:

• Tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkossa tuetaan Netflixin tyyppisiä striimauspalveluita eikä niitä ole tarkoituksellisesti estetty.

• Huomaa, että monissa julkisissa verkoissa kaistanleveyttä on rajoitettu.

Jos käytät mobiili- tai satelliitti-internet-yhteyttä:

• Mikäli mahdollista, kokeile toista verkkoa. Mobiiliverkon ja satelliitin kautta yhteydet ovat usein hitaampia kuin kaapeli- tai DSL-verkon kautta.

Tarkista yhteysnopeus

Moni laite mahdollistaa yhteysnopeuden tarkistamisen Netflix-sovelluksessa. Voit tarkistaa yhteysnopeuden seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeutesi osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake . Mikäli et vieläkään näe hammasrataskuvaketta, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin palvelimet. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää suosituksemme.

Käynnistä pelikonsoli uudelleen

1. Sammuta pelikonsoli kokonaan.

2. Odota 10 sekuntia.

3. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Konsolin uudelleenkäynnistys voi korjata ongelman saman tien. Jos kuitenkin joudut tekemään sitä usein, kannattaa suorittaa kotiverkon vianetsintä, jotta asiaan löytyy pysyvä korjaus.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että videopelikonsoli ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta videopelikonsolista tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke pelikonsoli takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Yhdistä pelikonsoli suoraan modeemiin

Jos käytät yhteyttä modeemiin liitetyn langattoman reitittimen kautta ja olet käynnistänyt verkon uudelleen, etkä vieläkään saa yhteyttä, kokeile reitittimen ohittamista. Tämä auttaa vianmäärityksessä sulkemalla pois mahdolliset reitittimeen tai langattomaan yhteyteen liittyvät ongelmat. Huomaa, että Nintendo Wiissä ja Wii U:ssa on oltava verkkosovitin (Wii LAN Adapter), jotta voit suorittaa tämän toimenpiteen.

1. Sammuta virta pelikonsolista.

2. Kytke pelikonsoli suoraan modeemiin Ethernet-kaapelilla.
    Kytke pelikonsoli suoraan modeemiin.

3. Irrota modeemi virtalähteestä ja pidä johtoa irti vähintään 30 sekuntia. Kytke virta sitten uudestaan ja odota kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.
    Irrota modeemin virtajohto.

4. Käynnistä pelikonsoli ja kokeile Netflixiä uudelleen.
    Käynnistä konsoli ja kokeile uudelleen.

Jos tämän jälkeen suoratoisto taas onnistuu:

• Jos reitittimen ohittamisen jälkeen pystyt kytkeytymään Netflixiin suoraan modeemilla, on todennäköistä, että reititin on ongelman aiheuttaja.

• Reitittimen ohitus mahdollistaa nyt suoratoiston. Jos tämä järjestely ei kuitenkaan ole mielestäsi paras mahdollinen, ota yhteyttä kotiverkkosi asentaneeseen henkilöön. Hän voi varmaankin auttaa sinua reitittimen asetusten palauttamisessa tai uudelleenmäärittelyssä.

Jollei suoratoisto vieläkään onnistu:

• Jos kone on suoraan yhteydessä modeemiin, eikä suoratoisto Netflixistä silti onnistu, voit tarkistaa laitetoimittajaltasi, että modeemi ja internetyhteys toimivat kuten pitää.

Mikäli tämän vaiheen suorittaminen ei onnistunut:

• Suosittelemme vahvasti, että yrität liittää pelikonsolin suoraan modeemiin, mikäli voit. Sillä tavoin pystyt sulkemaan varmasti pois sen mahdollisuuden, että verkkoyhteysongelmat johtuisivat langattomasta reitittimestäsi. Mikäli et kuitenkaan mitenkään voi kytkeä laitetta suoraan modeemiin, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Kokeile toista internetyhteyttä

Mikäli mahdollista, yhdistä laitteesi toiseen internet-liityntäpisteeseen ja kokeile Netflixiä uudelleen. Joitakin esimerkkejä:

• Kokeile yhdistää laite toiseen langattomaan verkkoon, jonka piirissä laitteesi on.

• Siirry laitteen kanssa naapurin tai ystävän asuntoon, ja kokeile suoratoistoa siellä.

• Mikäli laitteessasi on mahdollisuus käyttää mobiiliverkon liityntäpistettä, kokeile ottaa yhteys Netflixiin sen avulla. Vaikka emme yleisesti ottaen suosittele suoratoistoa matkapuhelinverkon kautta, se on kuitenkin hyvä tapa kokeilla, ovatko kotiverkon määritykset se syy, joka estää luotettavan suoratoiston.

Mikäli suoratoisto onnistuu toisen internet-yhteyden avulla, suosittelemme, että pyydät kotiverkkosi asentanutta henkilöä tarkistamaan, onko verkon määrityksissä jonkinlaisia ongelmia.

Jos yrität striimata työpaikan tai koulun verkossa tai julkisessa WiFi-verkossa, tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkko tukee Netflixin kaltaisia striimauspalveluja. Jos näin ei ole, et voi suoratoistaa Netflixin tv-sarjoja ja elokuvia.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititin uuteen paikkaan. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla kotona.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä. Näiden laitteiden aiheuttamat häiriöt voivat aiheuttaa ongelmia langattomassa yhteydessä.

• Nosta reititin ylös lattialta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Toimi näin

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. He pystyvät tarkistamaan, onko reitittimesi oikein määritelty, niin että viestintä muiden kotiverkon laitteiden kanssa onnistuu.

Puhelin tai tabletti

Varmista, että verkkosi tukee striimausta

Jos olet työpaikan, koulun, hotellin tai sairaalan WiFi-verkossa:

• Tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkossa tuetaan Netflixin tyyppisiä striimauspalveluita eikä niitä ole tarkoituksellisesti estetty.

• Huomaa, että monissa julkisissa verkoissa kaistanleveyttä on rajoitettu.

Jos käytät mobiili- tai satelliitti-internet-yhteyttä:

• Mikäli mahdollista, kokeile toista verkkoa. Mobiiliverkon ja satelliitin kautta yhteydet ovat usein hitaampia kuin kaapeli- tai DSL-verkon kautta.

Tarkista yhteysnopeus

Jos katselet Netflixiä tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla, voit tarkistaa yhtetysnopeutesi osoitteessa fast.com.

1. Mene tietokoneen tai mobiililaitteen selaimella osoitteeseen fast.com.

2. Odota, kunnes sivusto on laskenut yhteysnopeutesi.

3. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää suosituksemme.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta mobiililaite kokonaan.

2. Kytke mobiililaite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteen uudelleenkäynnistys voi korjata ongelman saman tien. Jos kuitenkin joudut tekemään sitä usein, kannattaa suorittaa kotiverkon vianetsintä, jotta asiaan löytyy pysyvä korjaus.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että laitteestasi on virta kytketty pois ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta mobiililaitteesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke laite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kokeile toista internet-yhteyttä

Mikäli mahdollista, yhdistä mobiililaitteesi toiseen internet-liityntäpisteeseen. Näin voit sulkea pois mahdolliset kotiverkon määrittelyongelmat. Joitakin esimerkkejä:

• Kokeile yhdistää laite toiseen langattomaan verkkoon, jonka piirissä laitteesi on.

• Siirry laitteen kanssa naapurin tai ystävän asuntoon, ja kokeile suoratoistoa siellä.

• Mikäli laitteessasi on mahdollisuus käyttää matkapuhelinverkon mobiilidataa, kokeile ottaa yhteys Netflixiin sen avulla. Vaikka emme yleisesti ottaen suosittele suoratoistoa matkapuhelinverkon kautta, se on kuitenkin hyvä tapa kokeilla, onko kotiverkon määritykset se syy, joka estää luotettavan suoratoiston.

Mikäli suoratoisto onnistuu toisen internet-yhteyden avulla, suosittelemme, että pyydät kotiverkkosi asentanutta henkilöä tarkistamaan, onko verkon määrityksissä jonkinlaisia ongelmia.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititin uuteen paikkaan. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla kotona.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä. Näiden laitteiden aiheuttamat häiriöt voivat aiheuttaa ongelmia langattomassa yhteydessä.

• Nosta reititin ylös lattialta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Toimi näin

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. He pystyvät tarkistamaan, onko reitittimesi oikein määritelty, niin että viestintä muiden kotiverkon laitteiden kanssa onnistuu.

Digiboksi

Varmista, että verkkosi tukee striimausta

Jos olet työpaikan, koulun, hotellin tai sairaalan WiFi-verkossa:

• Tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkossa tuetaan Netflixin tyyppisiä striimauspalveluita eikä niitä ole tarkoituksellisesti estetty.

• Huomaa, että monissa julkisissa verkoissa kaistanleveyttä on rajoitettu.

Jos käytät mobiili- tai satelliitti-internet-yhteyttä:

• Mikäli mahdollista, kokeile toista verkkoa. Mobiiliverkon ja satelliitin kautta yhteydet ovat usein hitaampia kuin kaapeli- tai DSL-verkon kautta.

Tarkista yhteysnopeus

Moni laite mahdollistaa yhteysnopeuden tarkistamisen Netflix-sovelluksessa. Voit tarkistaa yhteysnopeuden seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeutesi osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake . Mikäli et vieläkään näe hammasrataskuvaketta, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin palvelimet. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää suosituksemme.

Käynnistä digiboksi uudelleen

1. Sammuta digiboksi kokonaan.

• Jos digiboksissasi ei ole virtapainiketta, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kahdeksi minuutiksi.

2. Odota 10 sekuntia.

3. Kytke digiboksi takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Digiboksin uudelleenkäynnistys voi korjata ongelman saman tien. Jos kuitenkin joudut tekemään sitä usein, kannattaa suorittaa kotiverkon vianetsintä, jotta asiaan löytyy pysyvä korjaus.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että digiboksi ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta digiboksi tai irrota pistoke seinästä.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke digiboksi takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Yhdistä digiboksi suoraan modeemiin

Jos käytät yhteyttä modeemiin liitetyn langattoman reitittimen kautta ja olet käynnistänyt verkon uudelleen, etkä vieläkään saa yhteyttä, kokeile reitittimen ohittamista. Tämä auttaa vianmäärityksessä sulkemalla pois mahdolliset reitittimeen tai langattomaan yhteyteen liittyvät ongelmat.

1. Sammuta virta digiboksista.

2. Kytke digiboksi suoraan modeemiin Ethernet-kaapelilla.

3. Irrota modeemi virtalähteestä ja pidä johtoa irti vähintään 30 sekuntia. Kytke virta sitten uudestaan ja odota kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Käynnistä digiboksi ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos tämän jälkeen suoratoisto taas onnistuu:

• Jos reitittimen ohittamisen jälkeen pystyt kytkeytymään Netflixiin suoraan modeemilla, on todennäköistä, että reititin on ongelman aiheuttaja.

• Reitittimen ohitus mahdollistaa nyt suoratoiston. Jos tämä järjestely ei kuitenkaan ole mielestäsi paras mahdollinen, ota yhteyttä kotiverkkosi asentaneeseen henkilöön. Hän voi varmaankin auttaa sinua reitittimen asetusten palauttamisessa tai uudelleenmäärittelyssä.

Jollei suoratoisto vieläkään onnistu:

• Jos kone on suoraan yhteydessä modeemiin, eikä suoratoisto Netflixistä silti onnistu, voit tarkistaa laitetoimittajaltasi, että modeemi ja internetyhteys toimivat kuten pitää.

Mikäli tämän vaiheen suorittaminen ei onnistunut:

• Suosittelemme vahvasti, että yrität liittää digiboksin suoraan modeemiin, mikäli voit. Sillä tavoin pystyt sulkemaan varmasti pois sen mahdollisuuden, että verkkoyhteysongelmat johtuisivat langattomasta reitittimestäsi. Mikäli et kuitenkaan mitenkään voi kytkeä laitetta suoraan modeemiin, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Kokeile toista internetyhteyttä

Mikäli mahdollista, yhdistä laitteesi toiseen internet-liityntäpisteeseen ja kokeile Netflixiä uudelleen. Joitakin esimerkkejä:

• Kokeile yhdistää laite toiseen langattomaan verkkoon, jonka piirissä laitteesi on.

• Siirry laitteen kanssa naapurin tai ystävän asuntoon, ja kokeile suoratoistoa siellä.

• Mikäli laitteessasi on mahdollisuus käyttää mobiiliverkon liityntäpistettä, kokeile ottaa yhteys Netflixiin sen avulla. Vaikka emme yleisesti ottaen suosittele suoratoistoa matkapuhelinverkon kautta, se on kuitenkin hyvä tapa kokeilla, ovatko kotiverkon määritykset se syy, joka estää luotettavan suoratoiston.

Mikäli suoratoisto onnistuu toisen internet-yhteyden avulla, suosittelemme, että pyydät kotiverkkosi asentanutta henkilöä tarkistamaan, onko verkon määrityksissä jonkinlaisia ongelmia.

Jos yrität striimata työpaikan tai koulun verkossa tai julkisessa WiFi-verkossa, tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkko tukee Netflixin kaltaisia striimauspalveluja. Jos näin ei ole, et voi suoratoistaa Netflixin tv-sarjoja ja elokuvia.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititin uuteen paikkaan. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla kotona.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä. Näiden laitteiden aiheuttamat häiriöt voivat aiheuttaa ongelmia langattomassa yhteydessä.

• Nosta reititin ylös lattialta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Toimi näin

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. He pystyvät tarkistamaan, onko reitittimesi oikein määritelty, niin että viestintä muiden kotiverkon laitteiden kanssa onnistuu.

Älytelevisio

Varmista, että verkkosi tukee striimausta

Jos olet työpaikan, koulun, hotellin tai sairaalan WiFi-verkossa:

• Tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkossa tuetaan Netflixin tyyppisiä striimauspalveluita eikä niitä ole tarkoituksellisesti estetty.

• Huomaa, että monissa julkisissa verkoissa kaistanleveyttä on rajoitettu.

Jos käytät mobiili- tai satelliitti-internet-yhteyttä:

• Mikäli mahdollista, kokeile toista verkkoa. Mobiiliverkon ja satelliitin kautta yhteydet ovat usein hitaampia kuin kaapeli- tai DSL-verkon kautta.

Tarkista yhteysnopeus

Moni laite mahdollistaa yhteysnopeuden tarkistamisen Netflix-sovelluksessa. Voit tarkistaa yhteysnopeuden seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeutesi osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake . Mikäli et vieläkään näe hammasrataskuvaketta, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin palvelimet. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää suosituksemme.

Käynnistä äly-TV uudelleen

1. Irrota television virtajohto vähintään minuutiksi.

2. Poista television sähköinen varaus painamalla television virtapainiketta ja pitämällä sitä alhaalla viiden sekunnin ajan virtajohdon ollessa irrotettuna.

• Ellet voi käyttää virtapainiketta tai jos televisiossasi ei ole sellaista, pidä virtajohto irrotettuna vähintään kolme minuuttia.

3. Kytke television virtajohdot takaisin pistokkeisiin.

4. Avaa televisio.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvake .

3. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).

4. Vahvista valitsemalla Kyllä (Yes).

5. Sen jälkeen kun olet kirjautunut ulos, kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Asetukset tai hammasrataskuvaketta:

1. Syötä Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos (Sign out), Aloita alusta (Start Over) tai Poista käytöstä (Deactivate).

3. Sen jälkeen kun olet kirjautunut ulos, kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että älytelevisio ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta äly-TV tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke älytelevisio takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Yhdistä äly-TV suoraan modeemiin

Jos käytät yhteyttä modeemiin liitetyn langattoman reitittimen kautta ja olet käynnistänyt verkon uudelleen, etkä vieläkään saa yhteyttä, kokeile reitittimen ohittamista. Tämä auttaa vianmäärityksessä sulkemalla pois mahdolliset reitittimeen tai langattomaan yhteyteen liittyvät ongelmat.

1. Sammuta äly-TV tai irrota sen pistoke.

2. Kytke äly-TV suoraan modeemiin Ethernet-kaapelilla.

3. Irrota modeemi virtalähteestä ja pidä johtoa irti vähintään 30 sekuntia. Kytke virta sitten uudestaan ja odota kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Käynnistä älytelevisio ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos tämän jälkeen suoratoisto taas onnistuu:

• Jos reitittimen ohittamisen jälkeen pystyt kytkeytymään Netflixiin suoraan modeemilla, on todennäköistä, että reititin on ongelman aiheuttaja.

• Reitittimen ohitus mahdollistaa nyt suoratoiston. Jos tämä järjestely ei kuitenkaan ole mielestäsi paras mahdollinen, ota yhteyttä kotiverkkosi asentaneeseen henkilöön. Hän voi varmaankin auttaa sinua reitittimen asetusten palauttamisessa tai uudelleenmäärittelyssä.

Jollei suoratoisto vieläkään onnistu:

• Jos kone on suoraan yhteydessä modeemiin, eikä suoratoisto Netflixistä silti onnistu, voit tarkistaa laitetoimittajaltasi, että modeemi ja internetyhteys toimivat kuten pitää.

Mikäli tämän vaiheen suorittaminen ei onnistunut:

• Suosittelemme vahvasti, että yrität liittää äly-TV:n suoraan modeemiin, mikäli voit. Sillä tavoin pystyt sulkemaan varmasti pois sen mahdollisuuden, että verkkoyhteysongelmat johtuisivat langattomasta reitittimestäsi. Mikäli et kuitenkaan mitenkään voi kytkeä laitetta suoraan modeemiin, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Kokeile toista internetyhteyttä

Mikäli mahdollista, yhdistä laitteesi toiseen internet-liityntäpisteeseen ja kokeile Netflixiä uudelleen. Joitakin esimerkkejä:

• Kokeile yhdistää laite toiseen langattomaan verkkoon, jonka piirissä laitteesi on.

• Siirry laitteen kanssa naapurin tai ystävän asuntoon, ja kokeile suoratoistoa siellä.

• Mikäli laitteessasi on mahdollisuus käyttää mobiiliverkon liityntäpistettä, kokeile ottaa yhteys Netflixiin sen avulla. Vaikka emme yleisesti ottaen suosittele suoratoistoa matkapuhelinverkon kautta, se on kuitenkin hyvä tapa kokeilla, ovatko kotiverkon määritykset se syy, joka estää luotettavan suoratoiston.

Mikäli suoratoisto onnistuu toisen internet-yhteyden avulla, suosittelemme, että pyydät kotiverkkosi asentanutta henkilöä tarkistamaan, onko verkon määrityksissä jonkinlaisia ongelmia.

Jos yrität striimata työpaikan tai koulun verkossa tai julkisessa WiFi-verkossa, tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkko tukee Netflixin kaltaisia striimauspalveluja. Jos näin ei ole, et voi suoratoistaa Netflixin tv-sarjoja ja elokuvia.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititin uuteen paikkaan. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla kotona.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä. Näiden laitteiden aiheuttamat häiriöt voivat aiheuttaa ongelmia langattomassa yhteydessä.

• Nosta reititin ylös lattialta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Toimi näin

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. He pystyvät tarkistamaan, onko reitittimesi oikein määritelty, niin että viestintä muiden kotiverkon laitteiden kanssa onnistuu.

Striimauslaite

Varmista, että verkkosi tukee striimausta

Jos olet työpaikan, koulun, hotellin tai sairaalan WiFi-verkossa:

• Tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkossa tuetaan Netflixin tyyppisiä striimauspalveluita eikä niitä ole tarkoituksellisesti estetty.

• Huomaa, että monissa julkisissa verkoissa kaistanleveyttä on rajoitettu.

Jos käytät mobiili- tai satelliitti-internet-yhteyttä:

• Mikäli mahdollista, kokeile toista verkkoa. Mobiiliverkon ja satelliitin kautta yhteydet ovat usein hitaampia kuin kaapeli- tai DSL-verkon kautta.

Tarkista yhteysnopeus

Moni laite mahdollistaa yhteysnopeuden tarkistamisen Netflix-sovelluksessa. Voit tarkistaa yhteysnopeuden seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeutesi osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake . Mikäli et vieläkään näe hammasrataskuvaketta, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin palvelimet. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää suosituksemme.

Käynnistä striimauslaite uudelleen

1. Sammuta mediasoitin kokonaan ja odota 10 sekuntia.

• Jos mediasoittimessa ei ole virtapainiketta, irrota laitteen virtajohto virtalähteestä vähintään kahdeksi minuutiksi.

2. Kytke mediasoitin takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Mediasoittimen uudelleenkäynnistys voi korjata ongelman saman tien. Jos kuitenkin joudut tekemään sitä usein, kannattaa suorittaa kotiverkon vianetsintä, jotta asiaan löytyy pysyvä korjaus.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että striimauslaite (suoratoistomediasoitin) ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta striimauslaitteesta tai irrota pistoke.
    Sammuta suoratoistosoitin, odota 10 sekuntia ja käynnistä virta uudelleen.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke striimauslaite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kokeile toista internet-yhteyttä

Mikäli mahdollista, yhdistä mobiililaitteesi toiseen internet-liityntäpisteeseen. Näin voit sulkea pois mahdolliset kotiverkon määrittelyongelmat. Joitakin esimerkkejä:

• Kokeile yhdistää laite toiseen langattomaan verkkoon, jonka piirissä laitteesi on.

• Siirry laitteen kanssa naapurin tai ystävän asuntoon, ja kokeile suoratoistoa siellä.

• Mikäli laitteessasi on mahdollisuus käyttää matkapuhelinverkon mobiilidataa, kokeile ottaa yhteys Netflixiin sen avulla. Vaikka emme yleisesti ottaen suosittele suoratoistoa matkapuhelinverkon kautta, se on kuitenkin hyvä tapa kokeilla, onko kotiverkon määritykset se syy, joka estää luotettavan suoratoiston.

Mikäli suoratoisto onnistuu toisen internet-yhteyden avulla, suosittelemme, että pyydät kotiverkkosi asentanutta henkilöä tarkistamaan, onko verkon määrityksissä jonkinlaisia ongelmia.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititin uuteen paikkaan. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla kotona.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä. Näiden laitteiden aiheuttamat häiriöt voivat aiheuttaa ongelmia langattomassa yhteydessä.

• Nosta reititin ylös lattialta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Toimi näin

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. He pystyvät tarkistamaan, onko reitittimesi oikein määritelty, niin että viestintä muiden kotiverkon laitteiden kanssa onnistuu.