Sarja tai elokuva latautuu hitaasti, tai niiden toistamisessa tapahtuu jatkuvaa puskurointia

Jos ohjelma tai elokuva latautuu hitaasti tai tapahtuu puskurointia tai uudelleenpuskurointia, syynä saattaa olla heikko tai epävakaa verkkoyhteys.

Korjaa ongelma näin:

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista yhteysnopeus

Voit tarkistaa yhteysnopeuden Netflix-sovelluksen kautta seuraavien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Jos käytät mobiililaitetta tai tietokonetta, testaa nopeus osoitteessa Fast.com.
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset.

• Jos valikko ei näy siirryttäessä vasemmalle, voit saada valikkorivin näkyviin siirtymällä ylös ja valitsemalla Asetukset tai Asetukset-kuvakkeen . Jos kuvaketta ei vieläkään näy, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta.

3. Valitse Ohjeet.

4. Valitse Tarkista verkko.

5. Netflix-sovellus varmistaa, että saat muodostettua internet-yhteyden ja tavoitat Netflixin. Se tarkistaa myös yhteysnopeuden.

6. Varmista testin jälkeen, että internet-yhteysnopeutesi täyttää Netflixin suositukset.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Siirry valikon alareunaan ja sitten oikealle ja valitse Ohjeet.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta älytelevisio tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke älytelevisio takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.