Tekstitykset eivät näy

Jos voit toistaa nimikkeitä, mutta valitsemasi tekstitykset eivät näy tai näkyvät vain ajoittain, ongelma voi olla käyttämässäsi laitteessa. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

Älytelevisio

Käynnistä kotiverkko uudelleen
  1. Sammuta älytelevisio tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke älytelevisio takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.