Tekstitykset eivät näy.

Jos voit toistaa nimikkeitä, mutta valitsemasi tekstitykset eivät näy tai näkyvät vain ajoittain, ongelma voi olla käyttämässäsi laitteessa. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Varmista, että verkkosi tukee striimausta

Jos olet työpaikan, koulun, hotellin tai sairaalan WiFi-verkossa:

• Tarkista verkon ylläpitäjältä, että verkossa tuetaan Netflixin tyyppisiä striimauspalveluita eikä niitä ole tarkoituksellisesti estetty.

• Huomaa, että monissa julkisissa verkoissa kaistanleveyttä on rajoitettu.

Jos käytät mobiili- tai satelliitti-internet-yhteyttä:

• Mikäli mahdollista, kokeile toista verkkoa. Mobiiliverkon ja satelliitin kautta yhteydet ovat usein hitaampia kuin kaapeli- tai DSL-verkon kautta.

Kokeile toista internet-yhteyttä

Mikäli mahdollista, yhdistä mobiililaitteesi toiseen internet-liityntäpisteeseen. Näin voit sulkea pois mahdolliset kotiverkon määrittelyongelmat. Joitakin esimerkkejä:

• Kokeile yhdistää laite toiseen langattomaan verkkoon, jonka piirissä laitteesi on.

• Siirry laitteen kanssa naapurin tai ystävän asuntoon, ja kokeile suoratoistoa siellä.

• Mikäli laitteessasi on mahdollisuus käyttää matkapuhelinverkon mobiilidataa, kokeile ottaa yhteys Netflixiin sen avulla. Vaikka emme yleisesti ottaen suosittele suoratoistoa matkapuhelinverkon kautta, se on kuitenkin hyvä tapa kokeilla, onko kotiverkon määritykset se syy, joka estää luotettavan suoratoiston.

Mikäli suoratoisto onnistuu toisen internet-yhteyden avulla, suosittelemme, että pyydät kotiverkkosi asentanutta henkilöä tarkistamaan, onko verkon määrityksissä jonkinlaisia ongelmia.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muokannut striimauslaitteesi yhteysasetuksia, palauta internet-palveluntarjoajan oletusasetukset ja kokeile Netflixiä uudestaan. Mukautettuja yhteysasetuksia voivat olla:

• Mikäli koetat yhdistää VPN-verkon tai välityspalvelimen kautta, ota se pois käytöstä ja yhdistä suoraan kotiverkostasi.

• Jos olet muuttanut striimauslaitteesi DNS-asetuksia, nollaa laite, niin DNS-asetukset päivittyvät automaattisesti.

Pyydä tarvittaessa apua yhteysasetusten muuttamisessa suoratoistolaitteesi valmistajalta.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä langattoman verkon välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia langattoman verkkosignaalin parantamiseksi:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititin uuteen paikkaan. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla kotona.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä. Näiden laitteiden aiheuttamat häiriöt voivat aiheuttaa ongelmia langattomassa yhteydessä.

• Nosta reititin ylös lattialta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos olet suorittanut yllä olevat toimet, mutta yhteyden saaminen Netflixiin ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Palveluntarjoaja voi auttaa verkkoyhteysongelmien selvittämisessä tarkistamalla, onko reitittimesi määritetty niin että viestintä muiden kotiverkon laitteiden kanssa onnistuu.

Nintendo 3DS

Toista toinen TV-sarja tai elokuva

Yritä toistaa toinen TV-sarja tai elokuva. Jos toisen nimikkeen toistaminen onnistuu ongelmitta, siirry Katselutiedot-sivulle ja valitse toimimattoman nimikkeen vierestä Ilmoita ongelmasta ‑linkki.

• Jos et näe Ilmoita ongelmasta ‑linkkiä, on ongelmasta ilmoitettu automaattisesti.

Kokeile toista laitetta

Jos tekstitys ei näy missään toistetussa TV-sarjassa tai elokuvassa, käytä toista laitetta toistaaksesi Netflix-nimikkeitä tekstityksineen.

Älytelevisio

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että älytelevisio ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta äly-TV tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke älytelevisio takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kaikki muut laitteet

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.