Ota meihin yhteyttä Netflix-sovelluksen kautta

Voidaksesi ottaa yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun Netflix-sovelluksen kautta sinun on ladattava sovellus iPhoneen, iPadiin tai Android-älypuhelimeen tai -tablettiin. Soitto Netflix-sovelluksesta edellyttää vakaata internet-yhteyttä Wi-Fin tai mobiilidataverkon kautta.

Asenna sovellus

Seuraa asennusohjeita ladataksesi Netflix-sovelluksen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Seuraa asennusohjeita ladataksesi Netflix-sovelluksen Android-puhelimeen tai -tablettiin.

Ota yhteyttä Netflixiin sovelluksen kautta

Jos olet Netflixin jäsen, kirjaudu sisään Netflix-sovellukseen ja noudata näitä ohjeita:

1. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

2. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

3. Napauta Ohje .

4. Napauta Soita- tai Chatti-painiketta .

Jos et ole Netflixin jäsen, avaa Netflix-sovellus ja noudata näitä ohjeita:

1. Napauta oikeasta yläkulmasta Ohje.

2. Napauta Soita- tai Chatti-painiketta .

Soittaminen Netflix-sovelluksesta Wi-Fi- tai mobiilidatayhteydellä on ilmaista, eikä siitä peritä kaukopuhelumaksuja. Matkapuhelinverkossa voidaan operaattorista riippuen periä datansiirtomaksuja.