Netflixin virhe ui-115

Jos saat virhekoodin ui-115 ja seuraavan ilmoituksen:

Netflix-yhteyden muodostaminen ei onnistunut. Yritä uudelleen tai käynnistä kotiverkko ja suoratoistolaite uudestaan. Saat lisätietoja osoitteesta netflix.com/nethelp.

Se viittaa yleensä ongelmaan Netflix-sovelluksen versiossa.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Jos saat tämän virheilmoituksen Android TV:llä tai Android-pohjaisella suoratoistolaitteella, varmista, että lataat Netflix-sovelluksen Google Play Kaupasta.

Jos et löydä Netflix-sovellusta Google Play Kaupasta tai saat ilmoituksen, jonka mukaan laitteesi ei ole yhteensopiva sovelluksen kanssa, se tarkoittaa, että laitettasi ei tueta. Jos haluat katsella Netflixiä, sinun täytyy käyttää toista tuettua laitetta.

Tarkista laitteesi Play Protect -tila
  1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta.

3. Napauta Asetukset (Settings) > Tietoja (About).

4. Tarkista laitteesi sertifioinnin tila kohdasta Play Protect -sertifiointi.

Jos laitteesi on sertifioitu, ota meihin yhteyttä.

Jos laitteesi ei ole sertifioitu, käytä Netflixin katseluun tuettua laitetta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä laitteesi valmistajaan ja kysymään Play Protect -sertifioiduista laitteista. Lisätietoja saat Googlen tukisivulta, jossa kerrotaan Play Protect -sertifioinnista.