Netflix sanoo: Lataus epäonnistui

Lataus epäonnistui
Latauksessa oli ongelma,

Tämä iPhonella tai iPadilla saamasi ilmoitus tarkoittaa, että TV-sarjaan tai elokuvaan liittyvä ongelma keskeytti latauksen. Jos lataus epäonnistui virheen takia, korjausohjeet voivat vaihdella virheen mukaan.

Korjaa ongelma näin:

Tarkista virhekoodi

Tarkista virhe seuraavasti:

1. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix ja sitten Lataukset .

2. Napauta hälytyskuvaketta latausvirhekuvake sen latauksen vierestä, jota ongelma koskee.

Päivitä Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten App Store.

2. Napauta Haku (Search) ja kirjoita ”Netflix”.

3. Etsi luettelosta Netflix, valitse se ja napauta sitten Päivitä (Update). Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos et löydä virhettä vastaavaa artikkelia tai ongelma ei korjaannu ohjeiden avulla, ota meihin yhteyttä.