Hvordan kan jeg kontrollere at Netflix kan spilles av i HD?

Mange Netflix-titler er tilgjengelige i HD, og vil automatisk spilles av i HD-kvalitet hvis abonnementet og Internett-hastigheten støtter det. Hvis du prøver å strømme i HD og ikke tror du får HD-kvalitet, kan du prøve følgende feilsøkingstrinnene nedenfor.

Kontroller at abonnementet ditt støtter HD

Abonnement med 2 og 4 samtidige skjermer støtter HD-visning. Hvis du har abonnement med 1 SD-skjerm, er ikke HD tilgjengelig.

Juster innstillinger for avspilling på Netflix

1. Logg på Netflix.com.

2. Velg profilen din.

Merk:
    Innstillinger for databruk kan ikke justeres fra en barneprofil.
  3. Velg Konto.

4. Velg Innstillinger for avspilling (Playback Settings) under Min profil (My profile).

5. Under Dataforbruk velger du Høy.

Merk:
    Hvis du endrer denne innstillingen, kan dataforbruket på enheten din øke.
  6. Velg Lagre.

7. Prøv Netflix på nytt.

Merk at innstillinger for avspilling gjelder for hver enkelt profil. Hvis du vil ha bedre videokvalitet på flere profiler, må du gjenta trinnene over for hver profil.

Kontroller at enheten din kan vise HD-innhold

Hvis enheten din kan sende video i 720p eller høyere, støtter enheten din videosending i HD. Hvis du er usikker på om enheten din støtter HD-video, kan du kontakte produsenten av enheten eller se i brukerhåndboken.

Kontroller at strømmeenheten din er konfigurert for HD

Enkelte enheter kan kobles til TV-en med flere videoutganger. Kontroller at enheten din er koblet til via en utgangsmetode som støtter HD-video, for eksempel HDMI eller komponentvideo. Du må også kontrollere av innstillingene for videoutgang på enheten er konfigurert for 720p eller høyere.

Kontroller at tilkoblingen støtter HD-strømming

For å kunne streame stabilt i HD, bør tilkoblingen din kunne opprettholde en tilkoblingshastighet på 5 megabit per sekund eller høyere. Se Anbefalinger for Internett-tilkoblingshastighet for mer informasjon.