Netflix-feil ui-800-3

Hvis feilkoden som vises på enheten også har tall eller bokstaver i parentes ( ), kan du søke etter den nøyaktige feilkoden i brukerstøtten vår for å få de rette trinnene. Eksempel: ui-800-3 (123456)

Hvis feilkoden som enheten din viser, bare er ui-800-3, betyr det at det er lagret informasjon på enheten din som må oppdateres, eller at et nettverksproblem forhindret Netflix fra å åpnes.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

TV eller TV-tilkoblet enhet

Disse trinnene kan løse dette problemet på TV-en eller på en enhet som kobles til TV-en, som en strømmepinne, mediespiller, mottaker eller Blu-ray-spiller.

Start enheten på nytt

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Gjenopprett standard tilkoblingsinnstillinger

Hvis du har endret tilkoblingsinnstillingene til enheten din, må du endre dem tilbake til standard.

Disse innstillingene kan omfatte:

• Egendefinerte modeminnstillinger.

• Virtuelle private nettverk (VPN) eller proxy-tjenesteinnstillinger.

• Egendefinerte DNS-innstillinger.

Hvis du trenger hjelp med å endre disse innstillingene, kan du ta kontakt med produsenten av enheten.

Når du har tilbakestilt disse innstillingene, kan du prøve Netflix på nytt.

Hvis trinnene over ikke fungerte, følger du trinnene for enheten din.

Samsung TV

Hvis du bruker en Samsung-enhet, kan det hende du må tilbakestille Samsungs Smart Hub. Hvis du vil finne trinnene for å tilbakestille Smart Hub, må du gå til Samsungs nettsted for brukerstøtte eller ta kontakt med Samsung for å få hjelp.

Amazon Fire TV/Stick

Installer Netflix-appen på nytt

Slik avinstallerer du Netflix:

1. Trykk på Hjem (Home) hjem-knapp på fjernkontrollen til Fire TV.

2. Gå til Netflix-appen og trykk på Alternativer (Options) alternativer-knapp.

3. Velg Avinstaller (Uninstall).

4. Velg Avinstaller (Uninstall) på nytt for å bekrefte.

Slik installerer du Netflix på nytt:

1. Trykk på Netflix-knappen på fjernkontrollen til Fire TV.

2. Velg Last ned (Download) og så Åpne (Open).

3. Prøv Netflix på nytt.

Mottaker

Ta kontakt med enhetsprodusenten
Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Google Nexus Player

Netflix er ikke lenger tilgjengelig på Google Nexus Player.

Du kan fremdeles se på Netflix på mange TV-er og strømmeenheter samt telefoner, nettbrett og datamaskiner. Hvis du vil se en liste over enheter som er kompatible med Netflix, kan du gå til siden med støttede enheter.

Spillkonsoller

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten.

Merk:
    Koble fra strømkabelen hvis du ikke er sikker på om enheten din er fullstendig avslått eller hvis du ikke finner strømknappen.
  2. La enheten være slått av i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Hvis trinnene over ikke fungerte, følger du trinnene for enheten din.

PlayStation 3

Kontroller DNS-innstillingene på PlayStation-konsollen

1. Gå til startskjermbildet og velg Innstillinger (Settings).

2. Velg Nettverksinnstillinger (Network Settings) > Innstillinger for Internett-tilkobling (Internet Connection Settings) > OK.

3. Velg Tilpasset (Custom).

4. Velg tilkoblingstypen du bruker:

• For Trådløs (Wireless) velger du disse alternativene:

• Under WLAN-delen velger du Angi manuelt (Enter Manually).

• Velg IP-adresseinnstilling (IP Address Setting).

• For Kablet tilkobling (Wired Connection) velger du Finn automatisk (Auto-Detect) for Bruksmodus (Operation mode).

5. Når du går gjennom de neste innstillingene, velger du disse alternativene:

• IP-adresseinnstillinger (IP Address Setting) > Automatisk (Automatic)

• DHCP-vert (DHCP Host) > Ikke angi (Do Not Set)

• DNS-innstilling (DNS Setting) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server) > Ikke bruk (Do Not Use)

• MTU > Automatisk (Automatic)

• UPnP > Aktiver (Enable)

6. Trykk på X-knappen for å lagre innstillingene dine.

7. Velg Test tilkobling (Test Connection).

8. Prøv Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Avinstaller Netflix-appen

1. Gå til PS3-startskjermbildet ved å trykke på PS-knappen > Avslutt > Ja.

2. Gå til delen TV-/videotjenester, og uthev Netflix.

3. Trykk på trekanttasten.

4. Velg Slett.

5. Velg Ja.

Installer Netflix-appen på nytt

1. Gå til PS3-startskjermbildet ved å trykke på PS-knappen > Avslutt > Ja.

2. Gå til delen TV-/videotjenester, og velg Netflix.

3. Velg Ja for å starte nedlastingen.

Kontakt Internett-leverandøren din

Hvis fremgangsmåten ikke løser problemet, kontakter du Internett-leverandøren din for å få hjelp med å løse problemet med nettverkstilkoblingen.

Internett-leverandøren din kan gjøre følgende:

• Kontrollere om Internett er nede der du befinner deg.

• Løse vanlige problemer med ruter eller modem og feil nettverksinnstillinger.

• Starte nettverkstilkoblingen din på nytt eller tilbakestille nettverkstilkoblingen.

Når du snakker med Internett-leverandøren din, informerer du dem om følgende:

• Om problemet bare oppstår på én enhet eller andre enheter på det samme nettverket.

• Om enheten tilkobles via Wi-Fi eller direkte med en kabel.

Før du avslutter samtalen med Internett-leverandøren din:

• Gå til fast.com i en nettleser for teste Internett-hastigheten din og forbindelsen direkte til Netflix.

• Prøv å spille av Netflix på nytt for å være sikker på at problemet er løst.

PlayStation 4

Kontroller DNS-innstillingene på PlayStation-konsollen

1. Gå til hovedmenyen, og velg Innstillinger (Settings).

2. Velg Nettverk (Network) > Konfigurer Internett-tilkobling (Set Up Internet Connection).

3. Velg tilkoblingstypen du bruker:

• For Bruk Wi-Fi (Use Wi-Fi) velger du Tilpasset (Custom) og så Wi-Fi-nettverket ditt.

• For Bruk en LAN-kabel (Use a LAN Cable) velger du Tilpasset (Custom) > Bruksmodus (Operation mode).

4. Velg følgende alternativer når du går gjennom de neste innstillingene:

• IP-adresseinnstillinger (IP Address Settings) > Automatisk (Automatic)

• DHCP-vert (DHCP Host) > Ikke angi (Don't Specify)

• DNS-innstillinger (DNS Settings) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server) > Ikke bruk (Don't Use)

• MTU-innstillinger (MTU Settings) > Automatisk (Automatic)

5. Velg Test tilkobling (Test Connection).

6. Prøv Netflix på nytt.

Avinstaller Netflix-appen og installer den deretter på nytt

1. Begynn fra hovedskjermbildet på PS4.

• Hvis du ikke allerede er på hovedskjermbildet, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velger Lukk programmet, og deretter OK.

2. Gå til TV og video (TV & Video) og marker Netflix.

3. Trykk på Alternativer (Options) på kontrolleren.

4. Velg Slett (Delete).

5. Velg OK.

Merk:
    Å slette Netflix-appen fjerner ikke Netflix-ikonet fra hovedskjermbildet på PS4.
  6. Velg Netflix-ikonet. PlayStation-butikken starter.

7. Velg ikonet Last ned (Download).

8. Når Netflix er ferdig lastet ned, velger du Start.

9. Logg på Netflix-kontoen, og prøv å strømme igjen.

• Du kan bli bedt om å først logge deg på PlayStation Network-kontoen din (PSN).

Kontakt Internett-leverandøren din

Hvis fremgangsmåten ikke løser problemet, kontakter du Internett-leverandøren din for å få hjelp med å løse problemet med nettverkstilkoblingen.

Internett-leverandøren din kan gjøre følgende:

• Kontrollere om Internett er nede der du befinner deg.

• Løse vanlige problemer med ruter eller modem og feil nettverksinnstillinger.

• Starte nettverkstilkoblingen din på nytt eller tilbakestille nettverkstilkoblingen.

Når du snakker med Internett-leverandøren din, informerer du dem om følgende:

• Om problemet bare oppstår på én enhet eller andre enheter på det samme nettverket.

• Om enheten tilkobles via Wi-Fi eller direkte med en kabel.

Før du avslutter samtalen med Internett-leverandøren din:

• Gå til fast.com i en nettleser for teste Internett-hastigheten din og forbindelsen direkte til Netflix.

• Prøv å spille av Netflix på nytt for å være sikker på at problemet er løst.

Xbox 360

Kontroller DNS-innstillingene på Xbox-konsollen

1. Trykk på Guide-knappen på håndkontrolleren.

2. Gå til Innstillinger (Settings) og velg Systeminnstillinger (System Settings).

3. Velg Nettverksinnstillinger (Network Settings).

4. Velg nettverket ditt og deretter Konfigurer nettverk (Configure Network).

5. Velg DNS-innstillinger (DNS Settings) og velg Automatisk (Automatic).

6. Slå Xbox av og på igjen.

7. Prøv Netflix på nytt.

Avinstaller Netflix-appen og installer den deretter på nytt

Avinstaller Netflix

1. På Xbox 360-dashbordet går du til Apper > Mine apper.

2. Marker Netflix-appen.

3. Trykk på X-knappen for mer informasjon om appen.

4. Velg Slett > Ja.

Installer Netflix på nytt

1. På Xbox 360-dashbordet går du til Apper.

2. Velg Netflix for å laste ned appen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Kontakt Internett-leverandøren din

Hvis fremgangsmåten ikke løser problemet, kontakter du Internett-leverandøren din for å få hjelp med å løse problemet med nettverkstilkoblingen.

Internett-leverandøren din kan gjøre følgende:

• Kontrollere om Internett er nede der du befinner deg.

• Løse vanlige problemer med ruter eller modem og feil nettverksinnstillinger.

• Starte nettverkstilkoblingen din på nytt eller tilbakestille nettverkstilkoblingen.

Når du snakker med Internett-leverandøren din, informerer du dem om følgende:

• Om problemet bare oppstår på én enhet eller andre enheter på det samme nettverket.

• Om enheten tilkobles via Wi-Fi eller direkte med en kabel.

Før du avslutter samtalen med Internett-leverandøren din:

• Gå til fast.com i en nettleser for teste Internett-hastigheten din og forbindelsen direkte til Netflix.

• Prøv å spille av Netflix på nytt for å være sikker på at problemet er løst.

Xbox One

Kontroller DNS-innstillingene på Xbox-konsollen

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne Guide.

2. Åpne menyen Profil og system (Profile & system), og velg Innstillinger (Settings).

3. Velg Generelt (General) > Nettverksinnstillinger (Network Settings) > Avanserte innstillinger (Advanced Settings) > DNS-innstillinger (DNS Settings).

4. Velg Automatisk (Automatic).

5. Prøv Netflix på nytt.

Avinstaller Netflix-appen og installer den deretter på nytt

Avinstaller Netflix-appen:

1. Begynn på Xbox-dashbordet.

2. Velg Mine spill og apper (My Games & Apps).

Merk:
    Du må kanskje rulle ned for å se dette alternativet.
  3. Velg Apper (Apper) fra alternativene på venstre side.

4. Marker Netflix-appen og trykk på Meny-knappen (Menu) på kontrolleren.

5. Velg Administrer app (Manage App).

6. Velg Avinstaller alle (Uninstall All).

7. Velg Avinstaller alle (Uninstall All) igjen for å bekrefte.

Installer Netflix-appen på nytt:

1. Begynn fra skjermbildet Hjem (Home) på Xbox One.

2. Rull til høyre for å komme inn i Store.

3. På området Apper (Apps), velger du Netflix.

Merk:
    Hvis du ikke ser Netflix, velger du Søk i alle apper (Search all apps) for å søke etter Netflix.
  4. Velg Installer (Install).

5. Når appen er ferdig nedlastet, velg Start (Launch) for å logge inn og prøve Netflix på nytt.

Kontakt Internett-leverandøren din

Hvis fremgangsmåten ikke løser problemet, kontakter du Internett-leverandøren din for å få hjelp med å løse problemet med nettverkstilkoblingen.

Internett-leverandøren din kan gjøre følgende:

• Kontrollere om Internett er nede der du befinner deg.

• Løse vanlige problemer med ruter eller modem og feil nettverksinnstillinger.

• Starte nettverkstilkoblingen din på nytt eller tilbakestille nettverkstilkoblingen.

Når du snakker med Internett-leverandøren din, informerer du dem om følgende:

• Om problemet bare oppstår på én enhet eller andre enheter på det samme nettverket.

• Om enheten tilkobles via Wi-Fi eller direkte med en kabel.

Før du avslutter samtalen med Internett-leverandøren din:

• Gå til fast.com i en nettleser for teste Internett-hastigheten din og forbindelsen direkte til Netflix.

• Prøv å spille av Netflix på nytt for å være sikker på at problemet er løst.

Alle andre enheter

Start enheten på nytt

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Gjenopprett standard tilkoblingsinnstillinger

Hvis du har endret tilkoblingsinnstillingene til enheten din, må du endre dem tilbake til standard.

Disse innstillingene kan omfatte:

• Egendefinerte modeminnstillinger.

• Virtuelle private nettverk (VPN) eller proxy-tjenesteinnstillinger.

• Egendefinerte DNS-innstillinger.

Hvis du trenger hjelp med å endre disse innstillingene, kan du ta kontakt med produsenten av enheten.

Når du har tilbakestilt disse innstillingene, kan du prøve Netflix på nytt.

Hva gjør jeg nå?

Hvis feilkoden som vises på enheten også har tall eller bokstaver i parentes ( ), kan du prøve å søke i Brukerstøtten etter feilkoden eller problemet du opplever. Det kan hende det finnes en artikkel med en fremgangsmåte som løser problemet du sitter med.

Hvis fremgangsmåten ikke løste problemet, eller det ikke finnes noen artikkel om problemet, tar du kontakt med kundeservice for å få mer hjelp.