Sletting av Netflix-kontoen

Vår standardpraksis er å automatisk slette Netflix-kontoer 10 måneder etter at medlemskapet ble avsluttet. Hvis du vil be om tidligere sletting av en Netflix-konto du har sagt opp, kan du følge fremgangsmåten som tilsvarer enheten du bruker.

• Når du sletter kontoen, mister du permanent tilgangen til kontoens aktivitet, innstillinger med mer.

• Hvis du tror at du kanskje vil bruke kontoen i fremtiden, kan du i stedet avslutte den. Hvis du avslutter medlemskapet, vil profilen, innstillingene dine og mer fremdeles være tilgjengelig hvis du kommer tilbake til Netflix og starter medlemskapet ditt igjen i løpet av de neste 10 månedene.

Her er noen ting du må merke deg hvis du bestemmer deg for å slette Netflix-kontoen din:

• Hvis medlemskapet er aktivt, blir det avsluttet når den gjeldende faktureringsperioden utløper. Kontoen slettes så permanent.

• Du kan angre sletteforespørselen på Konto-siden når som helst før den gjeldende faktureringsperioden utløper.

• Når kontoen er permanent slettet, må du registrere en ny konto hvis du vil bruke Netflix igjen.

Permanent sletting av kontoen ved bruk av en Netflix-mobilapp eller et Netflix-spill mens du har et aktivt abonnement

Du kan slette kontoen din permanent når du bruker Netflix-strømmeappen eller Netflix-spill på Android-telefoner og -nettbrett, samt iPhone, iPad og iPod touch.

Sletting av kontoen ved bruk av Netflix-appen

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på Konto .

5. Under Innstillinger, trykk på Slett konto.

6. Fullfør sikkerhetssjekken.

7. Bekreft at du vil slette kontoen ved å krysse av i ruten, og deretter velge Slett permanent.

8. Vi sender deg en e-post med en bekreftelse på sletteforespørselen din.

Slett kontoen permanent ved å bruke en Netflix-spillapp

1. Åpne en Netflix-spillapp.

2. Trykk på profil-ikonet øverst til høyre.

3. Trykk på Konto .

4. Under Innstillinger, trykk på Slett konto.

5. Fullfør sikkerhetssjekken.

6. Bekreft at du vil slette kontoen ved å krysse av i ruten, og deretter velge Slett permanent.

7. Vi sender deg en e-post med en bekreftelse på sletteforespørselen din.

Hvis du ikke kan slette kontoen din ved å bruke en Netflix-mobilapp eller et Netflix-spill, kan du følge fremgangsmåten i delen nedenfor.

Tidligere Netflix-medlem

Vår standardpraksis er å automatisk slette Netflix-kontoer 10 måneder etter at medlemskapet ble avsluttet. Som tidligere medlem kan du be om sletting før tiden på følgende måte:

• Ta kontakt med privacy@netflix.com via e-postadressen som er tilknyttet kontoen, for å be om sletting av Netflix-kontoen.

En annen måte å slette kontoen din permanent på

Hvis du ikke kan bruke en Netflix-mobilapp eller et Netflix-spill, og du ønsker å slette Netflix-kontoen din, følger du fremgangsmåten nedenfor.

Hvis du er et:

aktivt Netflix-medlem

• Avslutt medlemskapet ditt ved å gå til netflix.com/cancelplan.

Merk:
    Hvis du belastes via en tredjepart og ikke direkte gjennom Netflix, må du kontakte dem for å avslutte Netflix-medlemskapet ditt. Vi kan bare slette kontoen din når avslutningen av medlemskapet har trådt i kraft via tredjeparten på slutten av den nåværende faktureringsperioden. Du kan finne denne datoen ved å gå til Faktureringsinformasjon-siden.
  • Når du har avsluttet medlemsskapet, kan du ta kontakt med privacy@netflix.com fra e-postadressen du brukte for å logge på kontoen og be om sletting av Netflix-kontoen fra.

Merk:
    Det er ikke tilstrekkelig å inkludere e-postadressen i e-posten (deriblant e-postalias) hvis den sendes fra en annen e-postadresse.
  • Hvis du avslutter medlemskapet før den nåværende faktureringsperioden ender, kommer vi til å slette kontoen din på slutten av denne perioden med mindre du uttrykkelig ber om tidligere sletting.

Kunde som har startet, men ikke fullført registreringsprosessen

• Ta kontakt med privacy@netflix.com for å be om sletting av informasjonen du la inn under registreringsprosessen.
    MERK: Å vedlegge e-postadressen i teksten til en forespørsel som sendes fra en annen e-postadresse (inkludert e-postaliaser), er ikke tilstrekkelig for disse formålene.

Hvis du vil ha informasjon om lovlig oppbevaring av visse typer informasjon, kan du gå til “Oppbevaring av informasjon” på Sletting, fjerning og oppbevaring av informasjon-siden.

Se vår Hjelpeside for personvern og sikkerhet for informasjon om flere emner.