Det er ikke mulig å slå på undertekster

Hvis du kan spille av titler, men ikke se valgte undertekster, eller hvis valgte undertekster bare vises av og til, kan det være et problem med enheten din. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Telefon eller nettbrett med Android

Sjekk om nettverket kan spille av Netflix

Offentlige nettverk:

For Wi-Fi på steder som kaféer, hoteller eller skoler kan du spørre om videotjenester som Netflix er blokkert.

Private nettverk:

Sjekk om tilkoblingen din er tregere enn våre anbefalte hastigheter og ta kontakt med internett-leverandøren hvis du trenger hjelp.

Tilkoblinger som mobile tilgangspunkter, mobildata eller satellittnettverk kan være for trege til å bruke Netflix.

Gjenopprett standard tilkoblingsinnstillinger

Hvis du har endret tilkoblingsinnstillingene til enheten din, må du endre dem tilbake til standard.

Disse innstillingene kan omfatte:

• Egendefinerte modeminnstillinger.

• Virtuelle private nettverk (VPN) eller proxy-tjenesteinnstillinger.

• Egendefinerte DNS-innstillinger.

Hvis du trenger hjelp med å endre disse innstillingene, kan du ta kontakt med produsenten av enheten.

Når du har tilbakestilt disse innstillingene, kan du prøve Netflix på nytt.

Forbedre Wi-Fi-signalet ditt

Slik forbedrer du Wi-Fi:

• Flytt ruteren og enheten nærmere hverandre. Om mulig sett dem i samme rom.

• Flytt ruteren vekk fra andre trådløse enheter og apparater.

• Sett ruteren i et åpent rom opp i høyden. Rutere får bedre signal på skrivebord eller bokhyller.

Kontakt Internett-leverandøren din

Hvis fremgangsmåten ikke løser problemet, kontakter du Internett-leverandøren din for å få hjelp med å løse problemet med nettverkstilkoblingen.

Internett-leverandøren din kan gjøre følgende:

• Kontrollere om Internett er nede der du befinner deg.

• Løse vanlige problemer med ruter eller modem og feil nettverksinnstillinger.

• Starte nettverkstilkoblingen din på nytt eller tilbakestille nettverkstilkoblingen.

Når du snakker med Internett-leverandøren din, informerer du dem om følgende:

• Om problemet bare oppstår på én enhet eller andre enheter på det samme nettverket.

• Om enheten tilkobles via Wi-Fi eller direkte med en kabel.

Før du avslutter samtalen med Internett-leverandøren din:

• Gå til fast.com i en nettleser for teste Internett-hastigheten din og forbindelsen direkte til Netflix.

• Prøv å spille av Netflix på nytt for å være sikker på at problemet er løst.

Smart-TV

Start hjemmenettverket på nytt
  1. Slå av eller koble fra strømmen til smart-TV-en din.

2. Koble modemet (og den trådløse ruteren hvis dette er en separat enhet) fra strømuttaket i 30 sekunder.

3. Koble til modemet igjen og vent til ingen nye lamper blinker. Hvis ruteren er atskilt fra modemet, koble den til, og vent til ingen nye lamper blinker.

4. Slå på smart-TV-en igjen og prøv Netflix på nytt.