Bruke Netflix på Roku TV

Velkommen til Netflix på Roku TV! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig på alle Roku TV-er. For å finne ut mer om merkene som tilbyr Roku TV, gå til Rokus nettsted. Netflix-funksjoner på Roku TV-er inkluderer følgende:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig i hele verden, og de fleste enheter fungerer overalt hvor Netflix er tilgjengelig. Enkelte eldre enheter fungerer imidlertid bare i landet der de ble kjøpt. Se vårt kart over støttede regioner (Supported Regions) for mer informasjon. Dersom du vurderer å kjøpe en ny enhet, bør du ta kontakt med produsenten for å se om den støtter Netflix i din region.

Eldre enheter kan be deg om å gå inn på netflix.com/activate for å konfigurere enheten. Disse enhetene har bare støtte for Netflix i USA og Canada.

Navigering
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste (My List). Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med kategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste, som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enheter som ikke støtter tilpasninger, viser undertekster og teksting i standardvisning eller de er ikke konfigurert til å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Med Netflix kan du bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Du må opprette en Roku-konto på Roku-nettstedet før du kan se Netflix på Roku TV. Når kontoen er opprettet, følger du trinnene for din Roku TV nedenfor.

Haier Roku TV

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velger du Ja (Yes) på skjermbildet Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) .

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hisense Roku TV

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velger du Ja (Yes) på skjermbildet Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) .

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Insignia Roku TV

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velger du Ja (Yes) på Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) .

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Sharp Roku TV

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velger du Ja (Yes) på skjermbildet Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) .

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

TCL Roku TV

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velger du Ja (Yes) på skjermbildet Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) .

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Haier Roku TV

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.

3. Velg tannhjulikonet til høyre.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

6. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hisense Roku TV

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.

3. Velg tannhjulikonet til høyre.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

6. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Insignia Roku TV

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.

3. Velg tannhjulikonet til høyre.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

6. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Sharp Roku TV

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.

3. Velg tannhjulikonet til høyre.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

6. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

TCL Roku TV

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.

3. Velg tannhjulikonet til høyre.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

6. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Insignia, TCL og Sharp Roku TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du: