Slik bruker du Netflix på Roku TV

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på en Roku TV og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Netflix er tilgjengelig på alle Roku TV-er. For å finne ut mer om merkene som tilbyr Roku TV, kan du gå til Rokus nettsted. Netflix-funksjoner på Roku TV-er inkluderer følgende:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig over hele verden. De fleste enheter vil virke overalt hvor Netflix er tilgjengelig, men noen eldre enheter vil bare fungere i landet hvor de ble kjøpt. Dersom du vurderer å kjøpe en ny enhet, bør du ta kontakt med produsenten for å se om den støtter Netflix i din region.

Navigering
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (for eksempel komedie, drama, serie) som vi viser deg basert på det du har sett på tidligere. Eldre enheter har muligens ikke rader med kategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste, som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter kan strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spille av Netflix med maksimal tilgjengelig oppløsning.

Foreldrekontroll
Du kan slå på foreldrekontroll på individuelle profiler.

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du slår på undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. For å sjekke om 5.1-lyd fungerer på enheten din, gå til originalinnhold fra Netflix for å se om den har alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, fungerer ikke denne funksjonen på enheten din. Du kan endre utseendet på undertekster og teksting på mange enheter. Enheter som ikke støtter tilpasninger, viser undertekster og teksting med standardutseende.

Du må først opprette en Roku-konto på Roku-nettstedet for å se på Netflix på Roku TV. Når kontoen er opprettet, følger du trinnene for din Roku TV nedenfor.

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Insignia, TCL og Sharp Roku TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du:

Netflix er tilgjengelig i Dolby Vision og HDR på utvalgte Roku TV-er. For å strømme i Dolby Vision eller HDR trenger du: