Bruke Netflix Comcast Xfinity X1-mottakeren

Velkommen til Netflix på Comcast Xfinity X1-mottakeren! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner

Netflix er tilgjengelig på utvalgte Comcast Xfinity X1-mottakere. Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger, og vil spille av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet (Internet Connection Speed recommendations) for mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og TV-serier. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Netflix lar deg bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Silent Sign-In (SSI):
Enkelte X1-mottakere støtter Silent Sign-In, en teknologi som muliggjør automatisk pålogging. Netflix-kunder som belastes via Comcast/Xfinity, logges automatisk på Netflix-kontoene sine på en ny eller erstattet X1-mottaker, eller en tilleggsmottaker, forutsatt at mottakeren er SSI-aktivert.

Enhetsserier Støttede regioner Oppløsning Undertekster og lyd
Cisco G8 – CS011AN (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Arris XG1v2 – MX011AN (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Pace XG2v2 – PX022AN (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Pace Xi3v2 – PX032AN (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Sam XG2v2 – SX022AN (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Arris XG1v3 – AX013AN (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Pace XG1v3 – PX013AN (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Cisco XiD – CXD01AN (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Pace Xi5 – PX051AE (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Pace XiD – PXD01AN (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Pace XG1v1 – PX001AN (X1) USA 1080p 5.1, undertekster, alternativ lyd
Arris XG1v4 (X1) USA 4K 5.1, undertekster, alternativ lyd

Konfigurer Netflix

Når du skal koble Comcast Xfinity X1-mottakeren til Netflix-kontoen, begynner du fra hovedskjermbildet (Home) og velger blant alternativene nedenfor.

Koble til fra App-menyen (Apps)

• Trykk på XFINITY-knappen på fjernkontrollen.
    • Rull ned til og klikk på Apper (Apper).
    • Gå til Netflix-appen og trykk deretter på OK.
    • Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Logge av Netflix

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Avslutte og logge av Netflix

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.
  2. Trykk på Forrige-knappen (Last) på fjernkontrollen.
  3. Velg tannhjul-ikonet til høyre.
  4. Velg Logg ut (Sign Out).
  5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.
  6. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Avslutte Netflix uten å logge av

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.
  2. Trykk på Forrige-knappen (Last) på fjernkontrollen.
  3. Velg tannhjul-ikonet til høyre.
  4. Velg Avslutt (Exit).
  5. Velg OK.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Comcast Xfinity X1-mottakere. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til mottakeren din via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).
  • Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Du kan finne ut hvilket abonnement du har, på www.netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 25 megabit per sekund eller raskere.
  • Strømmekvaliteten er satt til Automatisk (Auto) eller Høy (High). Du finner mer informasjon om innstillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstillinger.

Følgende X1-modeller støtter for øyeblikket Netflix i Ultra HD:

• Arris XG1v4 (X1)