Netflix blokkeert, reageert niet of het laden loopt vast.

Als Netflix blokkeert of vastloopt tijdens het laden terwijl de rest van je apparaat wel functioneert, betekent dit vaak dat er gegevens op je apparaat zijn opgeslagen die moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat.

Raadpleeg Mijn apparaat loopt vast wanneer ik Netflix probeer te gebruiken als je apparaat helemaal niet werkt.

Blu-rayspelers

Blu-rayspeler

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Uitloggen bij Netflix

1. Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop, of als je apparaat er geen heeft, laat je de stekker van je apparaat ten minste drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat.

Je apparaat heeft een hardware- of softwareprobleem dat alleen de fabrikant van het apparaat kan oplossen. Om weer Netflix te kunnen kijken, neem je contact op met de fabrikant van je apparaat en vraag je om het volgende:

• Hulp bij het upgraden naar de nieuwste firmware voor het apparaat.

• Hulp bij het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Als je na het uitvoeren van deze stappen nog niet kunt streamen, heeft de fabrikant misschien nog andere suggesties om het probleem met je apparaat te verhelpen. Als de fabrikant geen aanvullende stappen heeft, of als deze stappen het probleem niet oplossen, heb je een ander apparaat nodig waar op je Netflix kunt streamen.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Uitloggen bij Netflix

1. Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop, of als je apparaat er geen heeft, laat je de stekker van je apparaat ten minste drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Computers

Mac

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Je computer opnieuw opstarten.
  1. Sluit je computer volledig af en start deze opnieuw op.

2. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Windows

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Log in bij Netflix

1. Selecteer rechtsboven in het scherm de optie Inloggen.

2. Probeer Netflix opnieuw nadat je bent ingelogd.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Je computer opnieuw opstarten

1. Sluit je computer volledig af en start deze opnieuw op.

2. Probeer Netflix opnieuw.

Het Netflix-cookie wissen in je webbrowser

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Je computer opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Haal de stekker van je modem en je router uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Sluit je router weer aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

5. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Gameconsoles

PlayStation 3

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Stream je via een mobiel of satellietnetwerk?

Je service biedt mogelijk geen ondersteuning voor streaming of voldoet niet aan de minimumvereisten voor streaming als je via een mobiele of satellietverbinding streamt. Neem contact op met je internetprovider voor meer hulp.

Instellingen voor datum en tijd controleren

Als de datum en tijd veel verschillen van de huidige datum en tijd, heb je problemen met het afspelen van de serie of film.

Gebruik voor Japanse PlayStations X in plaats van O om de selectie te bevestigen wanneer in de onderstaande stappen voor probleemoplossing O wordt genoemd.
  1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen (Settings).

• Ben je nog niet in het hoofdmenu? Houd dan de PS-knop midden op de controller ingedrukt en selecteer Afsluiten (Quit). Selecteer daarna Ja (Yes) om terug te keren naar het startscherm.

2. Selecteer Datum- en tijdinstellingen (Date and Time Settings).

3. Selecteer Datum en tijd (Date and Time).

4. Selecteer Instellen via internet (Set via Internet).

5. Druk op de knop O om terug te gaan naar het scherm Datum en tijd (Date and Time).

6. Selecteer Automatisch instellen (Set Automatically).

7. Selecteer Aan (On).

8. Probeer Netflix opnieuw.

Reset je PlayStation

1. Trek de stekker van je PlayStation 3 uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk terwijl de stekker nog uit het stopcontact is op de aan-uitknop om de console te ontladen.

3. Sluit je PlayStation 3 weer aan op het stopcontact.

4. Schakel je PlayStation 3 weer in met de aan-uitknop.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je inloggegevens voor Netflix vernieuwen

Gebruik voor Japanse PlayStations O in plaats van X om de selectie te bevestigen wanneer in de onderstaande stappen voor probleemoplossing X wordt genoemd.
  1. Begin in het startscherm van de PS3.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS3-knop midden op de controller ingedrukt en selecteer achtereenvolgens Afsluiten en Ja.

2. Ga naar het gedeelte TV-/videodiensten en selecteer Netflix.

3. Druk op X.

4. Houd direct nadat je op X hebt gedrukt de knoppen Start en Select ingedrukt tot het volgende bericht wordt weergegeven: Wil je de Netflix-instellingen opnieuw instellen en je opnieuw registreren?

5. Selecteer Ja.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Trek voor deze stap de stekker van je videogameconsole en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Reset je PlayStation
  1. Trek de stekker van je PlayStation 3 uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk terwijl de stekker nog uit het stopcontact is op de aan-uitknop om de console te ontladen.

3. Sluit je PlayStation 3 weer aan op het stopcontact.

4. Schakel je PlayStation 3 weer in met de aan-uitknop.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

PlayStation 4

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Stream je via een mobiel of satellietnetwerk?

Je service biedt mogelijk geen ondersteuning voor streaming of voldoet niet aan de minimumvereisten voor streaming als je via een mobiele of satellietverbinding streamt. Neem contact op met je internetprovider voor meer hulp.

De datum- en tijdinstellingen controleren

Als de datum en tijd veel verschillen van de huidige datum en tijd, heb je problemen met het afspelen van de video.

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen (Settings).

1. Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS-knop midden op de controller ingedrukt, selecteer Afsluiten (Quit) en selecteer Ja (Yes) om terug te keren naar het startscherm.

2. Kies Datum en tijd (Date and Time).

3. Selecteer Datum- en tijdinstellingen (Date and Time Settings).

4. Selecteer Instellen met internet (Set Using Internet).

5. Selecteer Automatisch instellen (Set Automatically) als dit nog niet is aangevinkt.

6. Selecteer Nu instellen (Set Now).

7. Probeer Netflix opnieuw.

Reset je PlayStation

1. Trek de stekker van je PlayStation 4 uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Sluit je PlayStation 4 weer aan op het stopcontact.

3. Schakel je PlayStation 4 weer in met de aan-uitknop.

4. Probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app verwijderen en opnieuw installeren

1. Begin in het startscherm van de PS4.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS-knop midden op de controller ingedrukt, selecteer Toepassing sluiten en selecteer OK.

2. Ga naar het gedeelte Tv en video en selecteer Netflix.

3. Druk op de controller op de knop Opties.

4. Selecteer Verwijderen.

5. Selecteer OK.

Opmerking:
    Als je de Netflix-app verwijdert, wordt het Netflix-pictogram nog altijd weergegeven in het startscherm van je PS4.
  6. Selecteer het Netflix-pictogram. PlayStation Store wordt gestart.

7. Selecteer het downloadpictogram.

8. Selecteer Start nadat Netflix is gedownload.

9. Log in bij je Netflix-account en probeer opnieuw een titel te kijken.

• Mogelijk wordt je gevraagd om je eerst in te loggen bij je PSN-account (PlayStation Network).

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Trek voor deze stap de stekker van je videogameconsole en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Verdere stappen

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, neem dan contact op met je internetprovider. Deze kan je helpen bepalen of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je thuisnetwerk.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Reset je PlayStation

1. Trek de stekker van je PlayStation 4 uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Sluit je PlayStation 4 weer aan op het stopcontact.

3. Schakel je PlayStation 4 weer in met de aan-uitknop.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Trek voor deze stap de stekker van je videogameconsole en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Xbox 360

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

De Netflix-app verwijderen en opnieuw installeren

Netflix verwijderen

1. Begin in het Xbox-dashboard.

2. Ga naar Apps.

3. Selecteer Mijn apps.

4. Selecteer de Netflix-app.

5. Druk op de X voor app-gegevens.

6. Selecteer Verwijderen.

7. Selecteer Ja ter bevestiging.

Netflix opnieuw installeren

1. Ga vanaf het Xbox 360-dashboard naar Apps.

2. Selecteer de tegel Netflix om de app te downloaden.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw nadat de download is voltooid.

Je internetverbinding testen

1. Selecteer in het hoofdmenu van je Xbox 360 Instellingen (Settings).

2. Selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

3. Selecteer Netwerkinstellingen (Network Settings).

4. Selecteer Bekabeld netwerk (Wired Network) of Draadloos netwerk (Wireless Network), afhankelijk van je verbindingsmethode.

5. Selecteer Xbox LIVE-verbinding testen (Test Xbox LIVE Connection).

6. Selecteer Doorgaan (Continue).

De DNS-instellingen van je Xbox controleren

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Ga naar Instellingen (Settings) en selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

3. Selecteer Netwerkinstellingen (Network Settings).

4. Kies het netwerk en selecteer Netwerk configureren (Configure Network).

5. Selecteer DNS-instellingen (DNS Settings) en kies Automatisch (Automatic).

6. Schakel je Xbox uit en weer in.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Ga naar de ondersteuningswebsite van Microsoft voor Xbox 360 als je hulp nodig hebt bij het aanpassen van deze instelling.

De systeemcache wissen

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

4. Selecteer Opslag (Storage).

5. Markeer Memory Unit, Harde schijf (Hard Drive) of USB-opslag (USB Storage) en druk op Y op je controller.

6. Selecteer Wis de systeemcache (Clear System Cache).

• Selecteer een ander opslagapparaat als je Wis de systeemcache (Clear System Cache) niet ziet.

7. Selecteer Ja (Yes) om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen.

8. Probeer Netflix opnieuw nadat je de systeemcache hebt gewist.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Uitloggen bij Netflix

1. Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Je internetverbinding testen

1. Selecteer in het hoofdmenu van je Xbox 360 Instellingen (Settings).

2. Selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

3. Selecteer Netwerkinstellingen (Network Settings).

4. Selecteer Bekabeld netwerk (Wired Network) of Draadloos netwerk (Wireless Network), afhankelijk van je verbindingsmethode.

5. Selecteer Xbox LIVE-verbinding testen (Test Xbox LIVE Connection).

6. Selecteer Doorgaan (Continue).

De DNS-instellingen van je Xbox controleren

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Ga naar Instellingen (Settings) en selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

3. Selecteer Netwerkinstellingen (Network Settings).

4. Kies het netwerk en selecteer Netwerk configureren (Configure Network).

5. Selecteer DNS-instellingen (DNS Settings) en kies Automatisch (Automatic).

6. Schakel je Xbox uit en weer in.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Ga naar de ondersteuningswebsite van Microsoft voor Xbox 360 als je hulp nodig hebt bij het aanpassen van deze instelling.

De systeemcache wissen

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

4. Selecteer Opslag (Storage).

5. Markeer Memory Unit, Harde schijf (Hard Drive) of USB-opslag (USB Storage) en druk op Y op je controller.

6. Selecteer Wis de systeemcache (Clear System Cache).

• Selecteer een ander opslagapparaat als je Wis de systeemcache (Clear System Cache) niet ziet.

7. Selecteer Ja (Yes) om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen.

8. Probeer Netflix opnieuw nadat je de systeemcache hebt gewist.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Xbox One

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

De Netflix-app verwijderen:

1. Begin in het Xbox-dashboard.

2. Selecteer Mijn games en apps.

Opmerking:
    Mogelijk moet je omlaag scrollen om deze optie te zien.
  3. Selecteer Apps in de opties aan de linkerkant.

4. Selecteer de Netflix-app en druk op de menuknop van de controller.

5. Selecteer App beheren.

6. Selecteer Alles verwijderen.

7. Selecteer nogmaals Alles verwijderen om te bevestigen.

De Netflix-app opnieuw installeren:

1. Begin in het startscherm van de Xbox One.

2. Scrol naar rechts om de Store te openen.

3. Ga naar het gedeelte Apps en selecteer Netflix.

Opmerking:
    Als je Netflix niet ziet, selecteer je Alle apps zoeken om naar Netflix te zoeken.
  4. Selecteer Installeren.

5. Nadat de app is gedownload, selecteer je Starten om weer in te loggen en Netflix opnieuw te proberen.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere gameconsoles

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Mobiele telefoons en tablets

Android

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Je Android-telefoon of -tablet opnieuw opstarten

1. Schakel je Android-telefoon of -tablet uit door de aan/uit-knop ingedrukt te houden.

2. Bevestig dat je het Android-apparaat wilt uitzetten.

3. Druk de aan/uit-knop opnieuw in om je Android-apparaat weer aan te zetten.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat je Android-apparaat opgestart is.

Een andere internetverbinding proberen

Verbind zo mogelijk je mobiele apparaat met een ander internettoegangspunt om potentiële configuratieproblemen van je thuisnetwerk uit te sluiten. Enkele voorbeelden:

• Probeer verbinding te maken met een ander wifi-netwerk binnen het bereik van het apparaat.

• Breng het apparaat naar het huis van de buren of een vriend en probeer daar een titel te streamen.

• Heb je op je apparaat toegang tot een mobiel datanetwerk? Probeer het apparaat dan via dit netwerk te verbinden met Netflix. In het algemeen adviseren we niet om titels te streamen via een datanetwerk, maar het is een goede manier om te bepalen of je niet goed titels kunt streamen door een probleem in de configuratie van het thuisnetwerk.

Als je titels kunt streamen via een andere internetverbinding, kun je het beste degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld om hulp vragen bij potentiële problemen met de netwerkconfiguratie.

Wanneer ik inlog

Je Android-telefoon of -tablet opnieuw opstarten

1. Schakel je Android-telefoon of -tablet uit door de aan/uit-knop ingedrukt te houden.

2. Bevestig dat je het Android-apparaat wilt uitzetten.

3. Druk de aan/uit-knop opnieuw in om je Android-apparaat weer aan te zetten.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat je Android-apparaat opgestart is.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Haal de stekker van je modem en je router uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Sluit je router weer aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

5. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties:

• Verplaats de router naar een nieuwe locatie om de signaalsterkte te verbeteren. Meestal heb je overal in je huis een betere ontvangst als je de router op een centraal punt plaatst.

• Verplaats draadloze apparaten zoals draadloze telefoons of magnetrons bij je router vandaan. Draadloze interferentie van deze apparaten kan problemen veroorzaken wanneer je via wifi verbinding probeert te maken.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router boven op een boekenplank of bureau staat, heb je een betere ontvangst dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Een andere internetverbinding proberen

Verbind zo mogelijk je mobiele apparaat met een ander internettoegangspunt om potentiële configuratieproblemen van je thuisnetwerk uit te sluiten. Enkele voorbeelden:

• Probeer verbinding te maken met een ander wifi-netwerk binnen het bereik van het apparaat.

• Breng het apparaat naar het huis van de buren of een vriend en probeer daar een titel te streamen.

• Heb je op je apparaat toegang tot een mobiel datanetwerk? Probeer het apparaat dan via dit netwerk te verbinden met Netflix. In het algemeen adviseren we niet om titels te streamen via een datanetwerk, maar het is een goede manier om te bepalen of je niet goed titels kunt streamen door een probleem in de configuratie van het thuisnetwerk.

Als je titels kunt streamen via een andere internetverbinding, kun je het beste degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld om hulp vragen bij potentiële problemen met de netwerkconfiguratie.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

iPhone, iPad of iPod touch

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep vervolgens de bovenste schuifbalk om het apparaat helemaal uit te schakelen.

• Houd de knop voor de sluimerstand ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand om het apparaat weer in te schakelen.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

De Netflix-app resetten

Vernieuw verouderde Netflix-gegevens op je iOS-apparaat door de app te resetten.

Opmerking:
Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle gedownloade titels op het apparaat ook verwijderd.
  1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startscherm.

2. Veeg omlaag totdat je de Netflix-app ziet.

3. Selecteer Netflix.

4. Schuif de knop Opnieuw instellen (Reset) naar de positie Aan (On).

• Ga hieronder verder met probleemoplossing als je de schuifknop Opnieuw instellen niet ziet.

5. Druk op de knop Home om terug naar het startscherm te gaan.

6. Druk tweemaal op de knop Home en swipe naar rechts totdat je de Netflix-app ziet.

7. Veeg omhoog op de Netflix-app om je sessie te sluiten.

8. Druk tweemaal op de knop Home om terug naar het startscherm te gaan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Opmerking:
Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle gedownloade series en films op het apparaat ook verwijderd. Mogelijk heb je je Apple ID en het bijbehorende wachtwoord nodig om de app opnieuw te installeren.
  1. Blijf vanuit het startscherm op de Netflix-app drukken totdat het pictogram begint te trillen.

2. Tik in de linkerbovenhoek van het Netflix-pictogram op de X en tik vervolgens op Verwijderen. Nadat de app is verwijderd, druk je op de knop Klaar of Home om het schudden te stoppen.

3. Open de App Store en zoek op 'Netflix'.

4. Selecteer de gratis Netflix-app van Netflix, Inc.

5. Tik op het cloudpictogram om de app te installeren.

6. Probeer Netflix na installatie opnieuw.

Beperkingen wijzigen of uitschakelen op je iOS-apparaat

iOS 11.0 of eerder

1. Ga naar Instellingen.

2. Selecteer Algemeen.

3. Selecteer Beperkingen.

Opmerking:
    Je wordt gevraagd naar de wachtwoordcode die je hebt gemaakt toen je beperkingen hebt ingeschakeld.
    • Wijzig beperkingen als volgt:

1. Selecteer onder Toegestane content de optie Websites.

• Je moet alleen Alleen specifieke websites of Materiaal voor volwassenen beperken selecteren.

2. Scrol helemaal omlaag in de lijst en selecteer Een website toevoegen.

3. Voer https://secure.netflix.com in samen met een titel (bijv. 'Netflix-app').

4. Selecteer Gereed op het toetsenbord.

• Schakel beperkingen als volgt uit:

1. Selecteer Beperkingen uitschakelen.

2. Voer je wachtwoordcode in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

iOS 12.0 of hoger

Opmerking:
Als er instellingen voor schermtijd zijn ingesteld voor het apparaat van een kind, moet je de wachtwoordcode voor de schermtijd invoeren voordat je deze instellingen wijzigt.
  1. Ga naar Instellingen.

2. Selecteer Schermtijd.

3. Selecteer Content- en privacybeperkingen.

4. Selecteer iTunes- en App Store-aankopen.

5. Selecteer Apps installeren.

6. Selecteer Toestaan.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Lees het Apple-ondersteuningsartikel over Beperkingen begrijpen als je problemen ervaart tijdens dit proces of meer wilt weten over beperkingen op je iOS-apparaat.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Trek voor deze stap de stekker van het apparaat en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel je mobiele apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je apparaat weer in en probeer Netflix opnieuw.

Een ander netwerk proberen

Sluit je iOS-apparaat indien mogelijk aan op een ander netwerk om configuratieproblemen van je thuisnetwerk als oorzaak van jouw probleem uit te sluiten. Kies als volgt een ander draadloos netwerk:

1. Druk op het apparaat op de knop Home.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Wifi (Wi-Fi).

4. Selecteer een ander netwerk en maak hiermee verbinding.

• Neem contact op met je internetprovider voor verdere hulp als je geen andere internetverbinding kunt gebruiken.

5. Probeer Netflix opnieuw nadat je verbinding hebt.

Ga door met de volgende stappen voor probleemoplossing als het probleem niet is opgelost door een andere internetverbinding te gebruiken.

Als het probleem is opgelost door een andere internetverbinding te gebruiken terwijl de nieuwe verbinding niet je voorkeursnetwerk is, kun je het beste contact opnemen met je internetprovider voor verdere hulp.

Verdere stappen

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, neem dan contact op met je internetprovider. Deze kan je helpen bepalen of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je thuisnetwerk.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op
  1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep vervolgens de bovenste schuifbalk om het apparaat helemaal uit te schakelen.

• Houd de knop voor de sluimerstand ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand om het apparaat weer in te schakelen.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere mobiele telefoons en tablets

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Settopboxen en streaming mediaplayers

Amazon Fire TV/Stick

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

3. Schakel het apparaat weer in met de afstandsbediening van de Fire TV.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Haal de stekker van je modem en je router uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Sluit je router weer aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

5. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je je streamingapparaat hebt gewijzigd voor aangepaste verbindingsinstellingen, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw. Aangepaste verbindingsinstellingen zijn bijvoorbeeld:

• Als je verbinding maakt met een VPN (Virtual Private Network) of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Stel je streamingapparaat zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald als je het apparaat hebt gewijzigd in een aangepaste DNS-instelling.

Als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze verbindingsinstellingen, kun je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Verdere stappen

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, neem dan contact op met je internetprovider. Deze kan je helpen bepalen of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je thuisnetwerk.

Tijdens het browsen in de app

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

3. Schakel het apparaat weer in met de afstandsbediening van de Fire TV.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Druk op de afstandsbediening van je Amazon Fire TV op de knop Home.

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer Mijn Fire TV.

• Als je Mijn Fire TV niet ziet staan, moet je mogelijk eerst Systeem of Apparaat selecteren.

4. Selecteer Opnieuw opstarten.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Apple TV 4 of Apple TV 4K

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Start je Apple TV opnieuw op

1. Trek de stekker van je Apple TV en de tv waarop deze is aangesloten, uit het stopcontact en wacht minstens twee minuten.

2. Steek de stekker van de apparaten weer in het stopcontact.

3. Schakel beide apparaten weer in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

1. Markeer de Netflix-app vanuit het startscherm van Apple TV.

2. Houd het midden van het touchpad ingedrukt totdat het pictogram Netflix begint te schudden.

3. Druk op de knop afspelen/pauzeren (play/pause) om de app te verwijderen.

4. Selecteer ter bevestiging nogmaals Verwijderen (Delete)

5. Installeer de Netflix-app opnieuw vanaf de App Store en probeer Netflix opnieuw op te starten.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

De Netflix-app gedwongen afsluiten
  1. Druk tweemaal op de knop Home van de afstandsbediening.

2. Veeg naar links of rechts, zodat Netflix is scherpgesteld.

3. Veeg omhoog om de Netflix-app geforceerd te stoppen.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Je Apple TV opnieuw opstarten
  1. Houd de menuknop op de afstandsbediening van de Apple TV ingedrukt totdat je weer terug bent in het startscherm.

2. Ga naar Instellingen (Settings).

3. Selecteer Systeem (System).

4. Selecteer Opnieuw opstarten (Restart).

5. Wacht totdat de Apple TV weer is opgestart en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Chromecast

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

De instellingen op je Chromecast herstellen
  1. Houd de knop op de Chromecast ingedrukt gedurende 25 seconden of totdat het indicatielampje begint te knipperen.

Opmerking:
    Als je de Chromecast reset, worden eerder opgeslagen instellingen gewist. Volg de stappen van Google om je Chromecast opnieuw te configureren.
  2. Koppel het apparaat opnieuw aan je Netflix-account nadat je het apparaat hebt gereset.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Roku

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Je Roku opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat gedurende minimaal tien seconden uit het stopcontact.

2. Steek de stekker van je Roku weer in het stopcontact.

3. Druk op een willekeurige knop op de Roku-afstandsbediening om je Roku in te schakelen.

4. Wacht 1 minuut.

5. Probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app en deactiveren en opnieuw activeren

Roku 1

1. Druk op de knop Home van je Roku-afstandsbediening om naar het startscherm van de Roku te gaan.

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer Netflix-instellingen.

4. Selecteer Deze speler deactiveren vanuit mijn Netflix-account.

5. Selecteer Ja. Het apparaat is nu gedeactiveerd.

6. Selecteer in het startscherm de optie Netflix en volg de aanwijzingen om de app opnieuw te activeren.

7. Log in bij je account en probeer Netflix opnieuw.

Alle andere Roku-modellen

1. Druk op de knop Home van je Roku-afstandsbediening om naar het startscherm van de Roku te gaan.

2. Selecteer de Netflix-app en druk op de stertoets van de afstandsbediening.

3. Selecteer Kanaal verwijderen.

4. Selecteer nogmaals Kanaal verwijderen ter bevestiging.

5. Selecteer in het startscherm de optie Streaming-kanalen.

6. Selecteer Series en films.

7. Selecteer Netflix.

8. Selecteer Kanaal toevoegen.

9. Kies Ga naar kanaal.

10. Log in bij je account en probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Trek voor deze stap de stekker van je streaming mediaplayer en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel de streaming mediaplayer uit of trek de stekker uit het stopcontact.
    Schakel je streaming mediaplayer uit, wacht tien seconden en schakel het apparaat dan weer in.

2. Trek de stekker van het modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router (als je een aparte router hebt).

4. Schakel je streaming mediaplayer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties:

• Verplaats de router naar een nieuwe locatie om de signaalsterkte te verbeteren. Meestal heb je overal in je huis een betere ontvangst als je de router op een centraal punt plaatst.

• Verplaats draadloze apparaten zoals draadloze telefoons of magnetrons bij je router vandaan. Draadloze interferentie van deze apparaten kan problemen veroorzaken wanneer je via wifi verbinding probeert te maken.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router boven op een boekenplank of bureau staat, heb je een betere ontvangst dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Sluit je Settopbox rechtstreeks aan op je modem

Maak je verbinding via een draadloze router die is aangesloten op je modem en kun je nog steeds geen verbinding maken nadat je je netwerk opnieuw hebt opgestart, probeer dan je router te omzeilen. Zodoende kun je bepalen wat het probleem is door problemen met je router of draadloze verbinding uit te sluiten als mogelijke oorzaak.

1. Schakel je streaming mediaplayer uit.
    Schakel je streaming mediaplayer uit, wacht tien seconden en schakel het apparaat dan weer in.

2. Sluit de streaming mediaplayer rechtstreeks op het modem aan via een Ethernet-kabel.

3. Trek de stekker van het modem uit het stopcontact en wacht minstens 30 seconden. Sluit het modem weer aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Schakel de streaming mediaplayer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Als je na deze stap weer titels kunt streamen:

• Als je de router hebt omzeild en rechtstreeks met Netflix verbinding hebt gemaakt via het modem, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de router.

• Door de router te omzeilen, kun je nu streamen, maar deze configuratie is geen ideale oplossing. Je kunt beter contact opnemen met degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld en vragen hoe je de routerinstellingen opnieuw moet instellen of configureren.

Als je nog altijd geen titels kunt streamen:

• Als je rechtstreeks bent verbonden met het modem en nog altijd geen titels van Netflix kunt streamen, kun je het beste bij de leverancier van het apparaat navragen of het modem en de internetservice werken zoals bedoeld.

Als je deze stap niet kunt voltooien:

• We adviseren je ten zeerste om zo mogelijk de streaming mediaplayer rechtstreeks op je modem aan te sluiten. Hiermee sluit je volledig uit dat je draadloze router problemen met de netwerkverbinding veroorzaakt. Ga echter door met de onderstaande probleemoplossing als het niet mogelijk is om het apparaat rechtstreeks op je modem aan te sluiten.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je je streamingapparaat hebt gewijzigd voor aangepaste verbindingsinstellingen, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw. Aangepaste verbindingsinstellingen zijn bijvoorbeeld:

• Als je verbinding maakt met een VPN (Virtual Private Network) of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Stel je streamingapparaat zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald als je het apparaat hebt gewijzigd in een aangepaste DNS-instelling.

Als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze verbindingsinstellingen, kun je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Verdere stappen

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, neem dan contact op met je internetprovider. Deze kan je helpen bepalen of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je thuisnetwerk.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

Je Roku opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat gedurende minimaal tien seconden uit het stopcontact.

2. Steek de stekker van je Roku weer in het stopcontact.

3. Druk op een willekeurige knop op de Roku-afstandsbediening om je Roku in te schakelen.

4. Wacht 1 minuut.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere settopboxen en streaming mediaplayers

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop, of als je apparaat er geen heeft, laat je de stekker van je apparaat ten minste drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Haal de stekker van je modem en je router uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Sluit je router weer aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

5. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop, of als je apparaat er geen heeft, laat je de stekker van je apparaat ten minste drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop, of als je apparaat er geen heeft, laat je de stekker van je apparaat ten minste drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Smart-tv's

Smart-tv van Samsung

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Koppel je tv los

1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens twee minuten.

• Let op dat je het probleem niet oplost door je tv uit te zetten met de afstandsbediening of met de aan-uitknop van de tv.

2. Steek de stekker van je tv weer in het stopcontact en probeer Netflix opnieuw.

Contact opnemen met Samsung

Je apparaat heeft een hardware- of softwareprobleem dat alleen Samsung kan oplossen. Als je weer Netflix wilt kijken, neem je contact op met Samsung en vraag je om het volgende:

• Hulp bij het resetten van de Smart Hub.

• Hulp bij het upgraden naar de nieuwste firmware voor het apparaat.

• Hulp bij het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Als je na het uitvoeren van deze stappen nog niet kunt kijken, heeft Samsung misschien nog andere suggesties om het probleem met je apparaat te verhelpen. Als de fabrikant geen aanvullende stappen heeft of als deze stappen het probleem niet oplossen, heb je een ander apparaat nodig waarop je Netflix kunt streamen.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

Je smart-tv opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop of als je tv er geen heeft, laat de stekker van de tv dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van de tv weer in het stopcontact.

4. Schakel de tv in.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Uitloggen bij Netflix

1. Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Je smart-tv opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop of als je tv er geen heeft, laat de stekker van de tv dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van de tv weer in het stopcontact.

4. Schakel de tv in.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat.

Je apparaat heeft een hardware- of softwareprobleem dat alleen de fabrikant van het apparaat kan oplossen. Om weer Netflix te kunnen kijken, neem je contact op met de fabrikant van je apparaat en vraag je om het volgende:

• Hulp bij het upgraden naar de nieuwste firmware voor het apparaat.

• Hulp bij het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Als je na het uitvoeren van deze stappen nog niet kunt streamen, heeft de fabrikant misschien nog andere suggesties om het probleem met je apparaat te verhelpen. Als de fabrikant geen aanvullende stappen heeft, of als deze stappen het probleem niet oplossen, heb je een ander apparaat nodig waar op je Netflix kunt streamen.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Smart-tv van Sony

De Netflix-app bijwerken

1. Selecteer in het homemenu de optie Apps.

2. Open de app Google Play Store.

3. Scrol omlaag naar Mijn apps (My Apps).

4. Selecteer Netflix in de bovenste rij en selecteer Bijwerken (Update).

Opmerking:
    Als je Netflix niet ziet in de bovenste rij, is er geen update beschikbaar.

Ga hieronder door met probleemoplossing als er geen update beschikbaar is of als het probleem niet is opgelost nadat je hebt bijgewerkt.

Wat moet ik nu doen?

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere smart-tv's

Wanneer loopt Netflix vast of reageert Netflix niet meer?

Wanneer ik de app open

Uitloggen bij Netflix

1. Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Je smart-tv opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop of als je tv er geen heeft, laat de stekker van de tv dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van de tv weer in het stopcontact.

4. Schakel de tv in.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat.

Je apparaat heeft een hardware- of softwareprobleem dat alleen de fabrikant van het apparaat kan oplossen. Om weer Netflix te kunnen kijken, neem je contact op met de fabrikant van je apparaat en vraag je om het volgende:

• Hulp bij het upgraden naar de nieuwste firmware voor het apparaat.

• Hulp bij het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Als je na het uitvoeren van deze stappen nog niet kunt streamen, heeft de fabrikant misschien nog andere suggesties om het probleem met je apparaat te verhelpen. Als de fabrikant geen aanvullende stappen heeft, of als deze stappen het probleem niet oplossen, heb je een ander apparaat nodig waar op je Netflix kunt streamen.

Wanneer ik een profiel wil selecteren

Je smart-tv opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop of als je tv er geen heeft, laat de stekker van de tv dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van de tv weer in het stopcontact.

4. Schakel de tv in.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen

Uitloggen bij Netflix

1. Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Je smart-tv opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop of als je tv er geen heeft, laat de stekker van de tv dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van de tv weer in het stopcontact.

4. Schakel de tv in.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment