Netflix meldt 'We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel'.

We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel.

Deze fout kan optreden wanneer je apparaat geen verbinding kan maken met Netflix door een netwerkprobleem of als er een probleem is met de serie of film die je probeert te kijken.

Als je een andere foutmelding ziet of als de foutmelding wordt gevolgd door een foutcode, zoek dan in ons Helpcentrum naar de weergegeven foutmelding of -code (bijvoorbeeld 'Er kan geen verbinding met Netflix worden gemaakt' of 'ui-1234').

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Chromecast

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Xbox 360

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

De Netflix-app verwijderen en opnieuw installeren

Netflix verwijderen

1. Ga vanuit het Xbox 360-dashboard naar Apps > Mijn apps.

2. Selecteer de Netflix-app.

3. Druk op de X voor app-gegevens.

4. Kies Verwijderen > Ja.

Netflix opnieuw installeren

1. Ga vanuit het Xbox 360-dashboard naar Apps.

2. Kies Netflix om de app te downloaden.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De systeemcache wissen

1. Druk op de controller op de Guide-knop.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

4. Selecteer Opslag (Storage).

5. Markeer Memory Unit, Harde schijf (Hard Drive) of USB-opslag (USB Storage) en druk op Y op je controller.

6. Selecteer Wis de systeemcache (Clear System Cache).

• Selecteer een ander opslagapparaat als je Wis de systeemcache (Clear System Cache) niet ziet.

7. Selecteer Ja (Yes) om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen.

8. Probeer Netflix opnieuw nadat je de systeemcache hebt gewist.

Opgeslagen Netflix-gegevens verwijderen

1. Selecteer op het Xbox-dashboard de optie Instellingen en daarna Systeem.

2. Selecteer Opslag (Storage).

3. Selecteer Alle apparaten (All Devices) indien aanwezig of selecteer het eerste apparaat in de lijst. Dit is hoogstwaarschijnlijk Memory Unit USB-opslag (USB storage) of Harde schijf (Hard Drive).

Opmerking:
    Als je meerdere apparaten ziet, herhaal je de volgende stappen voor ieder apparaat.
  4. Selecteer Games en apps (Games and Apps).

5. Selecteer Netflix.

6. Selecteer Opgeslagen Netflix-spel (Netflix Saved Game).

7. Selecteer Verwijderen (Delete).

8. Selecteer Ja (Yes) ter bevestiging.

9. Als je Netflix Xbox 360-spel (Netflix Xbox 360 Game) ziet, selecteer je dit en klik je vervolgens op Verwijderen en bevestigen (Delete and confirm).

10. Als je Netflix-titelupdate (Netflix Title Update) ziet, selecteer je dit en klik je vervolgens op Verwijderen en bevestigen (Delete and confirm).

11. Probeer Netflix opnieuw.

Xbox One

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

De systeemcache wissen

1. Houd de aan-uitknop aan de voorkant van de console ingedrukt totdat deze volledig is uitgeschakeld.

2. Trek de stroomkabel achter op de console los om de adapter los te koppelen van de console.

3. Druk vijf keer op de aan-uitknop van de console. Zodoende zorg je ervoor dat het resterende vermogen van de accu wordt verbruikt en de cache van de console wordt gewist.

4. Steek de stroomkabel weer in de console.

5. Schakel de console in met de aan-uitknop.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Mogelijk is er een probleem met de verbinding tussen je apparaat en de tv.

Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

3. Omzeil eventuele gebruikte ontvangers of geluidssystemen door je apparaat rechtstreeks via een HDMI-kabel aan te sluiten op je tv.

4. Probeer de kabel aan te sluiten op een andere HDMI-poort van je tv.

5. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.