Netflix gebruiken op je Nest Hub

Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies op je Nest Hub en over het instellen en uitloggen je account. Volg de stappen in het gedeelte Netflix instellen als je niet zeker weet of Netflix werkt op je apparaat.

Netflix-functies
Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix

Netflix is beschikbaar op de modellen Nest Hub en Nest Hub Max. Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Navigatie

Je kunt op drie manieren Netflix kjiken op je Nest Hub.

1. Cast vanaf je mobiele Android-apparaat, mobiele Apple-apparaat of computer met een Chrome-browser waarin de Google Cast-uitbreiding is geïnstalleerd.

2. Vraag via spraakgestuurde bediening aan Google Assistant om Netflix te openen en series of films af te spelen.

3. Tik op het touchscreen van de Nest Hub om te kiezen uit een selectie van aanbevolen titels en afspeelfuncties te bedienen.

Resolutie
Nest Hub en Nest Hub Max streamen series en films van Netflix tot 720p.

Ondertiteling en audio
Op je Nest Hub worden ondertiteling, alternatieve audio (nasynchronisatie, andere talen) en 2.0-kanaalaudio ondersteund, indien beschikbaar.

Google Assistant

Bedien afspeelfuncties of speel een titel af met Google Assistant op aangesloten Nest Hub-, Chromecast- en compatibele Cast-apparaten.

Opmerking:
Ga voor meer informatie over spraakopdrachten via Google Assistant naar het Google Help Center.

Als je aan de slag wilt met je Nest Hub en deze wilt koppelen aan je wifinetwerk, ga dan naar support.google.com/googlenest of neem contact op met de klantenondersteuning van Google.

Cast naar de hub:

1. Open Netflix op je mobiele apparaat.

2. Selecteer het castpictogram Castpictogram van Netflix nadat je bent ingelogd.

3. Selecteer Nest Hub in de lijst met beschikbare apparaten.

4. Selecteer een serie of film die je wilt kijken, en tik op Afspelen.

Stel Google Assistant in:

Ga naar support.google.com/googlenest voor hulp bij de volgende stappen.

1. Download en open de Google Home-app op je mobiele apparaat.

2. Verbind je mobiele apparaat met hetzelfde wifinetwerk als je Nest Hub.

3. Open de Google Home-app en tik linksonder op het pluspictogram.

4. Tik op Video, zoek Netflix en tik op Linken.

5. Volg de instructies op het scherm om je Netflix-account te koppelen.

Nest Hub en Google Assistant zijn nu gekoppeld aan je Netflix-account voor aanraak- en spraakbesturing.

Opmerking:
Ga voor meer informatie over spraakopdrachten via Google Assistant naar het Google Help Center.

Google Assistant gebruikt de Netflix-accountgegevens in de Google Home-app op je mobiele Android- of Apple-apparaat. Ontkoppel je Netflix-account als volgt:

1. Open de Google Home-app en tik linksonder op het pluspictogram.

2. Tik op Video, ga naar Netflix en tik op Link verbreken.