'Smart Downloads' gebruiken

Gebruik Smart Downloads als je automatisch series en films wilt downloaden naar je apparaat.

Met Smart Downloads kun je op twee manieren titels automatisch downloaden: Volgende aflevering downloaden en Downloads voor jou.

Volgende aflevering downloaden

Met Volgende aflevering downloaden wordt de volgende aflevering van een serie opgehaald en worden reeds gekeken afleveringen verwijderd. Volgende aflevering downloaden is beschikbaar op apparaten die downloads ondersteunen.

Downloads voor jou

Met Downloads voor jou download je een selectie van series en films die je volgens ons leuk zult vinden. Downloads voor jou is beschikbaar op iPhones, iPads, Android-telefoons en -tablets, en sommige Chromebook- en Chromebox-modellen.