Kan een Netflix-game niet vinden

Als je de Netflix-game die je wilt downloaden en spelen, niet kunt vinden, kan dit een aantal redenen hebben.

Mobiel apparaat voldoet niet aan de vereisten

De game wordt mogelijk niet weergegeven wanneer je ernaar zoekt in de Netflix-app of in de app-stores als je apparaat niet aan de minimumvereisten voldoet.

Lees de volgende instructies voor je apparaat om te zien of je de game kunt spelen op je apparaat.

Android-telefoons en -tablets

Als je Netflix Games wilt spelen op een Android-apparaat moet hierop Android OS 8 of hoger zijn geïnstalleerd.

Controleer als volgt je Android-versie:

1. Open de app Instellingen.

2. Selecteer Over telefoon of Over tablet.

3. Zoek het nummer op onder Android-versie.

iPhone, iPad en iPod touch

Als je Netflix Games wilt spelen op je apparaat moet hierop iOS 15.0 of hoger zijn geïnstalleerd.

Controleer als volgt de versie:

1. Ga naar Instellingen.

2. Scrol omlaag en selecteer Algemeen.

3. Selecteer Info (About).

4. Je versienummer wordt weergegeven naast Versie.

Opmerking:
Voor sommige Netflix Games gelden aanvullende vereisten. Raadpleeg het artikel over een specifieke game voor details.

Speel op een ander apparaat als je apparaat niet compatibel is.

Apparaat wordt niet ondersteund

Games kunnen alleen op mobiele apparaten worden gespeeld en worden gedownload vanuit de Play Store of App Store. Games kunnen niet worden gespeeld op tv's of andere vergelijkbare platforms.

Een Netflix Kids-profiel gebruiken

Netflix-games worden niet weergegeven wanneer je eenKids-profiel gebruikt en je kunt niet inloggen op een game via het Kids-profiel.

Gebruik een ander profiel dan een Kids-profiel om games te bekijken en te downloaden.

Instellingen voor de leeftijdscategorie van het profiel

Als een game een hogere leeftijdsclassificatie heeft dan het profiel dat je gebruikt, wordt de game niet weergegeven in de Netflix-app.

Gebruik een ander profiel om te spelen of wijzig de ingestelde leeftijdscategorie voor het profiel om meer titels te zien.

Game is nog niet gestart

Je hebt misschien iets gehoord over een nieuwe game en wilt deze graag spelen. Zodra een Netflix-game beschikbaar is, verschijnt deze in het Netflix Games-artikel onder Beschikbare games.

Als deze nog niet in de lijst staat, kom dan op een later tijdstip terug.