Netflix Games

Nieuwe games

Cats & Soup

Hello Kitty and Friends: Happiness Parade

Reigns: Three Kingdoms

• Geen reclame. Geen extra kosten. Geen in-app aankopen.

• Onbeperkt toegang tot meer dan 40 exclusieve mobiele games.

• Inbegrepen in je Netflix-lidmaatschap.

• Download de game op Android-telefoons -tablets en op de iPhone, iPad en iPod touch.

Beschikbare games

Actie

Een uitvinder bindt de strijd aan met een vernietiger in deze snelle game op het ritme van de muziek, met League of Legends -sterren Ziggs en Heimerdinger. Laat de bommen maar vallen!

Doe wat je kunt om je gezin te redden en de zombie-apocalyps te overleven in deze ultieme actieshooter! Hoe ver ga je om er levend uit te komen?

Stuiter omhoog, ontwijk grappige boefjes en geef het blauwe monster te eten dat jou op de hielen zit. Een verticale klimgame van de maker van het bekroonde Downwell.

Schiet je een weg door kleurrijke levels terwijl je tientallen wapens maakt en verbetert. Versla het Ducaanse rijk en breng vrede op een verdeelde planeet.

Doe ze over de plank lopen! Vaar uit, vuur kanonskogels af en zorg dat je als laatste boot overeind blijft tussen je vijanden in dit avontuur vol zwaardgevechten.

Adventure

Ga op een emotioneel first-person avontuur waarin jij het verhaal maakt – en de uitkomst bepaalt – door letterlijk met je ogen te knipperen.

Broed een verzameling zeldzame draken uit en help ze hun magie herleven in dit kleurrijke, prachtig geanimeerde avonturenspel.

Leid Luna door verborgen kerkers en mythische tempels om de geheimen van haar verleden te ontrafelen. Een platformspel gebaseerd op Japanse folklore.

Een nachtelijk feest neemt een bovennatuurlijke wending voor de tieners van Camena High. Ontrafel de mysteries van een spookachtige poort in deze interactieve thriller.

Ga samen met Hopper en de kids op spannende missies rond Hawkins - en in het Ondersteboven — tijdens dit gestileerde retroavontuur met collectibles.

Kies een van de twaalf speelbare personages uit Stranger Things 3. Trek samen met iemand anders op of ga alleen het Ondersteboven binnen.

Ga op ontdekkingstocht door een prachtig, handgeschilderd landschap in dit weelderige, verhalende puzzelspel dat is gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen en interviews.

Arcade

In veel eindeloze runners moet je objecten ontwijken. Kan het nog saaier? Speel Bowling Ballers en gooi zoveel mogelijk irritante kegels omver.

Een basketbal waaraan een dartpistool is bevestigd? Natuurlijk, waarom niet? Schiet de darts in de juiste richting om de bal door de ring te duwen.

Neem plaats in de cockpit en neem het op tegen een kwaadaardig rijk in deze kleurrijke arcadeshooter. Je bent de laatste hoop van het verzet!

Je missie: verhoog en verlaag een platform om een bal naar een gat te leiden. Geen draken, geen monsters. Je enige vijanden zijn de zwaartekracht en natuurkundige wetten.

Kaart

Kies je helden en begin een heldhaftige missie om Arzu te redden in deze schurkachtige, strategische kaartgame met een open wereld.

Stel een winnende hand samen of scoor misschien wel een fullhouse in deze pokergame die ideaal is voor de casual speler.

Vergeet het kattenkruid niet. Trek zoveel mogelijk kaarten en doe je best om dodelijke katten te ontwijken of onschadelijk te maken. Want anders ontploft het dynamiet!

Muziek

Creëer een groot spektakel met Hello Kitty en haar vriendjes. Vind nieuwe bondgenoten en vertrouw op je vaardigheden zodat je parade niet in het water valt!

Party

Raad woorden in deze populaire game. Nu met decks gebaseerd op je favoriete Netflix-titels. Spreek af met een stel vrienden en laat de fun beginnen!

Thuisbakkers! Organiseer een feest voor je vrienden en bekijk wie de mooiste - of slechtste - taarten maakt in deze game, gebaseerd op de populaire serie.

Puzzel

Katten zien er niet graag slonzig uit! Help ze dus aan een flitsende garderobe in deze puzzelgame en verdien wol voor stijlvolle outfits.

Deze ontroerende game (in goede zin!) met verborgen voorwerpen is gebaseerd op de populaire webcomic en bevat honderden maffe personages en items om te zoeken en vinden.

Shatter Remastered is een game met retrolook waarin klassieke actie wordt gecombineerd met unieke wendingen en ultieme eindbaasgevechten.

Vecht tegen de Demogorgon, voer geheimzinnige missies uit, verzamel personages en ontdek nieuwe verhaallijnen in deze op Hawkins geïnspireerde, gestileerde avonturengame.

Red schattige dieren, ontdek een aantrekkelijke wereld en bouw het leefgebied van je dromen in deze kleurrijke 3-op-een-rij avonturengame.

Race

Scheur door ravijnen, drift over duinen en flits langs je tegenstanders in deze extreme offroadrace. Vergeet alles wat je weet over racen, want als snelheidsduivel hoef je alleen maar je instinct te volgen.

Role-Playing

Dit is de ultieme idle dungeon crawler! Verken kerkers, versla monsters en verzamel schatten om de vaardigheden en wapens van je krijger te upgraden.

In dit avontuur leef je in twee werelden: overdag baat je een winkel uit in een idyllisch dorp, 's nachts verken je kerkers, slacht je monsters af en ontrafel je mysteries.

Simulatie

Behoefte aan een flinke portie schattigheid? Help katten naar hartenlust soep bereiden: roer en snijd ingrediënten, dien alles leuk op en doe nog veel meer. Blurp, blurp.

Bouw de boerderij van je dromen – alleen of met vrienden! In dit zonnige avontuur laat je de stad de stad en moet je gewassen kweken, dieren voederen en goederen verhandelen.

Ontdek en kweek vlinders in een vreedzame habitat. Versier je bos om honderden bestaande soorten aan te trekken, te verzorgen en te verzamelen.

Een verdwenen starlet. Nooit uitgebrachte films. Onderzoek de verloren werken van het witte doek en probeer de geheimen achter haar verdwijning te ontrafelen.

In deze ontroerende game ben je de schipper van een veerboot naar het grote onbekende. Bouw een boot om op verkenning te gaan en zorg voor geesten voordat je ze in het hiernamaals afzet.

Steek de grill aan! Maak klanten blij door heerlijke gerechten op te dienen in de restaurants van Bikinibroek in dit culinaire avontuur gebaseerd op de serie.

Bouw een middeleeuwse stad, neem slimme financiële beslissingen en doe alles wat nodig is om je volk tevreden te houden. Het is best moeilijk om een koninkrijk te runnen!

Sport

Windmills, schwindmills! Speel een minigolfgame waarin bizarre, fraai aangelegde banen voor je ogen veranderen.

Strategie

Betreed de droomwereld. Beleef herinneringen opnieuw, kom oude vrienden weer tegen en herstel relaties in deze turn-based verkenning van surrealistische werelden.

De beschaving is in gevaar en het is aan jou om de verdediging op je te nemen. Leid een team om de wereld te beschermen tegen buitenaardse dreigingen in deze turn-based strategiegame.

Swipe door militaire onderhandelingen, ga trouwen om allianties te versterken en rekruteer soldaten om te vechten in turn-based kaartgevechten in dit historische epos.

Tabletop

Ga zitten voor een ontspannende dominogame met veel realistische uitdagingen in 1-tegen-1- en 2-tegen-2-wedstrijden.

Speel honderden tegelmatch-puzzels. Stel thema's en achtergronden in, bijvoorbeeld van Stranger Things , om de look-and-feel van de game aan te passen.

Over Netflix Games

• Netflix Games kunnen worden gedownload en gespeeld op mobiele apparaten (Android-telefoons en -tablets en iPhone, iPad en iPod touch).

• Je speelt Netflix Games via je Netflix-account en je Netflix-profiel.

Opmerking:
    Netflix Games zijn niet beschikbaar in Kids-profielen.
  • Games worden in het gekozen profiel opgeslagen, via cloudopslag of lokaal op je apparaat.

• Alle Netflix Games hebben een leeftijdsclassificatie, dus je kunt meteen zien welke games geschikt zijn voor jou en je gezin.

• Zoals gedownloade series en films kunnen games worden afgespeeld op meerdere apparaten in hetzelfde account. Log uit op ongebruikte apparaten als je een slot wilt vrijmaken. Log uit op ongebruikte apparaten als je een slot wilt vrijmaken.

Vereisten voor spelen

Als je wilt spelen, moet je de game eerst op je apparaat installeren. Je hebt het volgende nodig:

• Een compatibel apparaat:

• Android-telefoon of -tablet met Android 8.0 of hoger

• iPhone, iPad, of iPod touch met iOS/iPadOS 15 of hoger

• Een actief Netflix-abonnement

• Een internetverbinding voor het downloaden en installeren van de game

• Voldoende opslagruimte op je apparaat

Opmerking:
Voor sommige Netflix Games gelden aanvullende vereisten. Raadpleeg het artikel over een specifieke game voor details.

Games zoeken en installeren

Android-telefoons en -tablets

Vanuit de Netflix-app

De Netflix-app bevat een rij Mobiele games in het startscherm en een tabblad Games onderaan.

1. Veeg in het startscherm in de app naar beneden om de rij Mobiele games te zoeken of tik op het tabblad Games.

Opmerking:
    Zie je de rij Mobiele games of het tabblad Games niet? Controleer of je de nieuwste versie van de Netflix-app hebt. Zie De Netflix-app bijwerken op je Android-apparaat.
  2. Tik op de game en tik op Game downloaden. De Play Store wordt geopend.

3. Tik op Installeren.

• Afhankelijk van de game en de instellingen van je apparaat verschijnt mogelijk een scherm Toestemmingen. Kies Accepteren.

4. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen na de installatie.

• Nadat een game is geïnstalleerd, kun je deze vinden onder de rij Mobiele games in de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat of in de app-lade.

5. Kies je profiel en begin met spelen.

Vanuit de Play Store

Je kunt ook naar een game zoeken in de Google Play Store.

1. Open de Play Store en zoek naar de game op naam of bekijk alle beschikbare Netflix-games.

2. Selecteer de game in de zoekresultaten en tik op Installeren.

• Afhankelijk van de game en de instellingen van je apparaat verschijnt mogelijk een scherm Toestemmingen. Kies Accepteren.

3. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen na de installatie.

• Nadat een game is geïnstalleerd, kun je deze vinden onder de rij Mobiele games in de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat of in de app-lade.

4. Tik op Doorgaan en log in met het e-mailadres en wachtwoord van je Netflix-account als dit wordt gevraagd

5. Kies je Netflix-profiel en begin met spelen.

Netflix Games zijn niet beschikbaar voor Kids-profielen. Een game is mogelijk niet zichtbaar voor een profiel als dit een lagere leeftijdsclassificatie heeft dan de game. Ook kan het zijn dat je apparaat niet compatibel is met de game.

iPhone, iPad en iPod touch

Vanuit de Netflix-app

De Netflix-app bevat een rij Games in het startscherm.

1. Veeg in het startscherm van de app omlaag om naar de rij Games te gaan.

Opmerking:
    Zie je de rij Games niet? Controleer of je de nieuwste versie van de Netflix-app hebt. Zie De Netflix-app bijwerken op je iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Tik op de game en tik dan op Game downloaden. De App Store wordt geopend.

3. Selecteer Downloaden of tik op het pictogram Cloud.

4. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen nadat de game is gedownload.

• Nadat een game is geïnstalleerd, kun je deze vinden in de rij Games van de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat.

5. De game wordt gestart met het hoofdprofiel van het account. Tik op het pictogram Profiel in de game als je een ander account wilt kiezen en begin met spelen.

Vanuit de App Store

Je kunt ook naar een game zoeken in de App Store.

1. Open de App Store en zoek naar de game op naam of bekijk alle beschikbare Netflix Games.

2. Selecteer de game in de zoekresultaten en selecteer Download of tik op het pictogram Cloud.

3. De game wordt gedownload en geïnstalleerd. Kies Openen nadat de game is gedownload.

• Nadat een game is geïnstalleerd, kun je deze vinden in de rij Games van de Netflix-app. Mogelijk staat de game in het startscherm van je apparaat.

4. Als je wordt gevraagd om in te loggen, tik je op Volgende en voer je het e-mailadres en wachtwoord van je Netflix-account in. Selecteer Inloggen.

5. Kies je profiel en begin met spelen.

Netflix Games zijn niet beschikbaar in Kids-profielen. Een game is mogelijk niet zichtbaar voor een profiel als dit een lagere leeftijdsclassificatie heeft dan de game. Ook kan het zijn dat je apparaat niet compatibel is met de game.

Algemene probleemoplossing

Game crasht, loopt vast of reageert niet meer

Als je game niet meer werkt, niet meer reageert of opeens stopt:

Gameprestaties of visuele problemen

Als je game niet goed presteert, de game traag is, stukken worden overgeslagen of het beeld hapert:

Problemen met geluid of volume van game

Als je geen geluid hoort of het volume te zacht is:

• Controleer de volume- of geluidsinstellingen van je apparaat. Als je telefoon een stand Stil of Niet storen heeft, zorg dan dat deze is uitgeschakeld.

• Als de game eigen geluidsinstellingen heeft, controleer dan of deze zijn ingeschakeld en het volume hoog genoeg is.

• Probeer Bluetooth uit en weer in te schakelen als je apparaat via Bluetooth is verbonden met een luidspreker of koptelefoon.

Als het geluid hakkelig is of hapert:

Foutmelding of -code in game

Als je een NGP-fout ziet, raadpleeg dan het overeenkomende artikel hieronder voor stappen om het probleem op te lossen.

Neem contact met ons op en laat ons weten dat je een probleem hebt als je een andere foutmelding of -code krijgt.

Voortgang in game verloren of ontbrekende game-items

Als je de voortgang in de game kwijt bent, je savegame is gereset of je game-items of valuta niet kunt vinden:

• Als je de game hebt verwijderd of de gamegegevens hebt gereset en de game niet is opgeslagen in de cloud, zijn de gamegegevens verwijderd. Je kunt ze dan niet meer herstellen.

• Neem contact met ons op als je de game niet hebt verwijderd of de gamegegevens niet hebt gereset en nog altijd dit probleem hebt.

Neem contact met ons op voor meer hulp als je probleem zich blijft voordoen of niet is opgelost nadat je deze stappen hebt uitgevoerd.

Op zoek naar games van Night School Studio? Bekijk onze artikelen over ondersteuning voor de game Afterparty, Next Stop Nowhere of OXENFREE.

Voor titels die je in de Netflix-app speelt, zoals Bandersnatch, Trivia Quest of You vs. Wild, kun je Interactieve series en films op Netflix raadplegen.