Netflix-fout NGP-6002

Er is een fout opgetreden
We hebben problemen met je verzoek. Probeer het later opnieuw.
Foutcode: NGP-6002

Deze fout op je iPhone of iPad betekent dat de leeftijdsclassificatie van de game hoger is dan je Netflix-profiel toestaat.

Los het probleem als volgt op:

Controleer de leeftijdsinstellingen van je profiel

Je kunt de toegestane leeftijdsclassificatie van je profiel en andere opties voor ouderlijk toezicht wijzigen via de instellingen van Profiel en ouderlijk toezicht voor je account. Ga naar Ouderlijk toezicht op Netflix voor meer informatie.

Volg de onderstaande stappen als de leeftijdsclassificatie van je profiel hoger is dan de leeftijdsclassificatie van de game.

Uitloggen bij Netflix

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu meer-pictogram.

4. Tik op Uitloggen pictogram uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.