Game-ID's voor Netflix maken en beheren

Kies een unieke naam die je wilt gebruiken in Netflix Games.

• Game-ID's worden weergegeven in bepaalde games met functies zoals klassementen.

• Je gekozen game-ID wordt gebruikt in alle Netflix Games die daarvoor ondersteuning bieden.

• Elk Netflix-profiel kan één game-ID hebben.

Opmerking:
    Game-ID's kunnen niet worden gebruikt voor Kids-profielen omdat je geen games kunt spelen in het Kids-gedeelte.
  • Je kunt geen ID gebruiken die een andere speler al heeft gekozen.

• Sommige games kun je pas spelen nadat je een game-ID hebt gemaakt.

Je game-ID maken of wijzigen

Deelnemende games

Als een ID vereist is, kun je de game pas spelen nadat je er een hebt gemaakt voor je profiel.

In sommige games kun je een ID maken, maar wordt deze functie nog niet gebruikt in de game zelf.

1. Open de game op je mobiele apparaat.

2. Selecteer het profiel waarvoor je een game-ID wilt maken.

3. Tik rechtsboven in het scherm op je profielpictogram.

4. Tik op Game-ID maken of Game-ID beheren.

5. Voer een unieke game-ID in en tik op Opslaan.

Android-telefoons en -tablets

1. Open de Netflix-app op je mobiele Android-apparaat.

2. Selecteer het profiel waarvoor je een game-ID wilt maken.

3. Tik onder in het scherm op het tabblad Games.

4. Ga naar de banner Maak je game-ID voor Netflix en tik op Aan de slag. Als je al een game-ID hebt gemaakt, kun je deze wijzigen door op het bewerkingspictogram naast je game-ID te tikken op het tabblad Games.

5. Voer een unieke game-ID in en tik op Opslaan.

iPhone of iPad

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Profielen beheren .

5. Selecteer het profiel dat je wilt bewerken.

6. Tik op Game-ID.

7. Voer een unieke game-ID in en tik op Opslaan. Beheer een bestaande game-ID of werk deze bij door een unieke naam in te voeren en op Opslaan te tikken.

Webbrowser

1. Ga vanuit een browser naar Profielen beheren.

2. Selecteer het profiel waarvoor je een game-ID wilt maken.

3. Voer in het gedeelte Game-ID de unieke naam in die je wilt gebruiken. Beheer een bestaande game-ID of werk deze bij door een unieke naam in te voeren.

4. Selecteer onder in het venster de knop Opslaan als je hiermee klaar bent.

Tips voor het maken van een game-ID

Game-ID's moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Ze zijn 3-16 tekens lang.

• Ze bevatten geen emoji's, interpunctie of speciale tekens.

• Ze bevatten niet meer dan één schrift of taal.

Foutmeldingen bij het maken van game-ID's

• Game-ID niet beschikbaar: De game-ID die je probeert te maken, wordt al gebruikt door iemand anders. Los dit op door een andere ID te kiezen of probeer iets toe te voegen aan de ID om deze uniek te maken.

• Voorbeeld: Als je 'CoolCat' probeert te gebruiken en deze fout ziet, kun je alternatieven zoals 'CoolCat1', 'CoolCat2', 'CoolestCat' of 'CoolerCat' proberen.

Opmerking:
      Game-ID's zijn niet hoofdlettergevoelig, dus 'CoolCat' is hetzelfde als 'coolcat' of 'COOLCAT' wanneer je een game-ID kiest.
  • Moet 16 tekens of korter zijn: Game-ID's mogen maximaal 16 tekens bevatten. Probeer een kortere ID.

• Moet langer zijn dan 2 tekens: Game-ID's moeten meer dan 2 tekens bevatten. Probeer een langere ID.

• Game-ID niet toegestaan: Deze melding verschijnt als een game-ID niet voldoet aan onze richtlijnen voor de community. Probeer een andere game-ID om door te gaan.

Vragen over game-ID's

Mijn game-ID is gewijzigd en ik heb dat niet gedaan

Netflix wijzigt game-ID's die niet voldoen aan onze richtlijnen voor de community. We sturen een e-mail naar het adres van het account als we dat doen.

Als de wijziging niet is aangebracht door jou of een andere gebruiker van het account en jij geen e-mail van Netflix hebt ontvangen, volg dan de stappen om te voorkomen dat iemand je account gebruikt.

Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn game-ID is gewijzigd omdat deze niet voldeed aan de richtlijnen voor de community

Bij Netflix willen we dat iedereen zich veilig en welkom voelt tijdens het spelen van onze games. We willen zeker weten dat iedereen een prettige ervaring heeft. Daarom wijzigen we soms game-ID's zodat ze voldoen aan de richtlijnen voor de community van Netflix Games. Je kunt je game-ID altijd wijzigen door de bovenstaande stappen uit te voeren.

Ik wil een aanstootgevende game-ID melden

Als je vindt dat een game-ID niet voldoet aan de richtlijnen voor de community en je deze ID wilt melden, kun je contact met ons opnemen en de game-ID doorgeven.