Ruimtelijke audio op Netflix

Met ruimtelijke audio van Netflix is beschikbaar in het Premium-abonnement wordt hoogwaardig geluid afgespeeld zonder surround sound-luidsprekers of thuisbioscoopsysteem. Dit werkt op alle apparaten die door Netflix worden ondersteund.

Je kunt series en films met ruimtelijke audio op je apparaat vinden door in de zoekbalk van Netflix te zoeken op 'ruimtelijke audio'. Bij beschikbare titels met ruimtelijke audio zie je het label 'ruimtelijke audio' pictogram voor ruimtelijke audio naast de beschrijving.

Ruimtelijke audio gebruiken met Netflix

Series en films die ruimtelijke audio ondersteunen, worden automatisch hiermee afgespeeld.

Je hebt het volgende nodig:

Opmerking:
Op tv's of soundbars met 5.1 surround sound of Dolby Atmos wordt afgespeeld met deze technologie in plaats van ruimtelijke audio. Op sommige tv's en apparaten moet de instelling voor audio-uitvoer mogelijk worden gewijzigd van 5.1 in stereo om af te spelen met ruimtelijke audio. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat of audioapparatuur voor meer informatie.

Ruimtelijke audio met head tracking gebruiken op Netflix

Je hebt het Netflix Premium-abonnement, een compatibel apparaat en compatibele oordopjes of headset nodig.

Selecteer een optie voor een lijst met compatibele apparaten en de stappen om head tracking in te schakelen:

AirPods of Beats en iPhone, iPad of Apple TV

Ga naar de ondersteuningssite van Apple voor de lijst met compatibele apparaten en stappen om head tracking in te schakelen.

Pixel Buds Pro en Google Pixel-telefoon

Ga naar de ondersteuningssite van Google voor de lijst met compatibele apparaten en stappen om head tracking in te schakelen.

Galaxy Buds en Samsung Galaxy-telefoon

Samsung-telefoons en -oordopjes beschikbaar met ruimtelijke audio van Netflix:

• Samsung Galaxy S23

• Galaxy Buds Pro

• Galaxy Buds2

• Galaxy Buds2 Pro

Schakel head tracking in:

1. Sluit je oordopjes aan op je telefoon.

2. Open de Galaxy Wearable-app.

3. Tik op Instellingen oordopjes > Geavanceerd. Vooor Buds2 Pro, tik je op 360 audio.

4. Tik op de knop om 360 audio in te schakelen.

5. Tik op de knop om Head tracking in te schakelen.