Een probleem op je tv of streaming mediaplayer oplossen

Als Netflix niet werkt op je tv of een apparaat dat op je tv is aangesloten, kun je het probleem vaak oplossen met deze basisstappen voor probleemoplossing.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Verdere stappen

Probeer in ons Helpcentrum te zoeken naar je probleem of foutcode. Ons Helpcentrum bevat mogelijk een artikel met stappen om het exacte probleem of de exacte fout op je apparaat op te lossen.

Als met deze stappen het probleem niet is opgelost of als er geen artikel is dat betrekking heeft op je probleem, neem dan contact op met de klantenservice voor meer hulp.