Netflix gebruiken op je Apple Vision Pro

Netflix is beschikbaar via de browser-app Safari op je Apple Vision Pro.

Netflix instellen
Netflix-functies
Uitloggen bij Netflix

Inloggen op je Netflix-account vanaf je Apple Vision Pro:

1. Ga naar de Safari-app en tik met je vingers tegelijk om deze te selecteren.

2. Ga naar de microfoonknop in het zoekveld en zeg "Netflix".

3. Ga naar Inloggen en tik met je vingers tegelijk om deze optie te selecteren. Volg daarna de stappen om in te loggen.

Opmerking:
Als je Netflix in Safari wilt kijken via je Apple Vision Pro, moet de meest recente versie van visionOS en Safari zijn geïnstalleerd.

Navigatie
Je kunt op Netflix bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties in Mijn lijst. Elke rij vertegenwoordigt een categorie (bijvoorbeeld comedy's, drama's en series) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Ondertiteling en alternatieve audio
Lees hoe je ondertiteling, captions en alternatieve audio inschakelt, die beschikbaar zijn voor veel series en films. Je kunt het uiterlijk van ondertiteling en captions op veel apparaten aanpassen. Apparaten die aanpassing niet ondersteunen geven ondertiteling en captions weer in hun standaardopmaak.

Downloads
Je kunt geen series en films downloaden om ze offline te kijken wanneer je Netflix kijkt via je Apple Vision Pro.

Volg deze stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Ga naar de Safari-app en tik met je vingers tegelijk om deze te selecteren.

2. Ga naar de microfoonknop in het zoekveld en zeg "Netflix".

3. Selecteer je profiel.

4. Ga rechtsboven naar je profielpictogram, ga naar Uitloggen bij Netflix en tik met je vingers tegelijk om deze optie te selecteren.