Je e-mailadres op Netflix wijzigen

Ga naar naar de pagina E-mailadres wijzigen om het e-mailadres te wijzigen dat je gebruikt om in te loggen bij Netflix. Je moet mogelijk inloggen als je dat nog niet hebt gedaan.

• Als er een Kids-profiel actief is, wissel je naar een ander profiel. Probeer het dan opnieuw.

• Mogelijk moet je je identiteit bevestigen voordat je iets kunt wijzigen.

• Het e-mailadres moet tussen 4 en 50 tekens lang zijn.

• Je kunt geen e-mailadres kiezen dat al wordt gebruikt voor een ander account.

Stuur jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord als je niet kunt inloggen met je huidige wachtwoord.

Ga naar de pagina Wachtwoord, e-mailadres of telefoonnummer bijwerken als je bent vergeten welk e-mailadres je gebruikt voor je account. Tik of klik op Ik weet mijn e-mailadres of telefoonnummer niet meer en volg de stappen.