Ondertiteling kan niet worden ingeschakeld.

Als je titels af kunt spelen, maar de geselecteerde ondertiteling wordt niet weergegeven, of als de geselecteerde ondertiteling met onderbrekingen wordt weergegeven, dan is er mogelijk een probleem opgetreden met je apparaat. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Controleren of je netwerk streaming ondersteunt

Als je een openbaar wifi-netwerk op het werk, op school, in een hotel of in een ziekenhuis gebruikt:

• Vraag bij de netwerkbeheerder na of streamingdiensten, zoals Netflix, worden ondersteund en niet bewust worden geblokkeerd.

• Veel openbare netwerken hebben een beperkte bandbreedte.

Als je een mobiel datanetwerk of een satellietverbinding gebruikt:

• Probeer zo mogelijk een ander netwerk. Een verbinding via een mobiel datanetwerk of een satelliet is in het algemeen trager dan internet via de kabel of DSL.

Een andere internetverbinding proberen

Verbind zo mogelijk je mobiele apparaat met een ander internettoegangspunt om potentiële configuratieproblemen van je thuisnetwerk uit te sluiten. Enkele voorbeelden:

• Probeer verbinding te maken met een ander wifi-netwerk binnen het bereik van het apparaat.

• Breng het apparaat naar het huis van de buren of een vriend en probeer daar een titel te streamen.

• Heb je op je apparaat toegang tot een mobiel datanetwerk? Probeer het apparaat dan via dit netwerk te verbinden met Netflix. In het algemeen adviseren we niet om titels te streamen via een datanetwerk, maar het is een goede manier om te bepalen of je niet goed titels kunt streamen door een probleem in de configuratie van het thuisnetwerk.

Als je titels kunt streamen via een andere internetverbinding, kun je het beste degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld om hulp vragen bij potentiële problemen met de netwerkconfiguratie.

Herstellen naar de standaardinstellingen van je ISP

• Als je je streamingapparaat hebt gewijzigd voor aangepaste verbindingsinstellingen, kun je het beste de standaardinstellingen van je internetprovider terugzetten.

• Als je verbinding maakt met een Virtual Private Network, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Stel je streamingapparaat zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald als je het apparaat hebt gewijzigd in een aangepaste DNS-instelling.

• Heb je hulp nodig bij het wijzigen van je apparaatinstellingen? Neem dan contact op met de fabrikant van je streamingapparaat.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties om je draadloze verbinding te verbeteren:

• Verplaats de router naar een nieuwe locatie om de signaalsterkte te verbeteren. Meestal heb je overal in je huis een betere ontvangst als je de router op een centraal punt plaatst.

• Verplaats draadloze apparaten zoals draadloze telefoons of magnetrons bij je router vandaan. Draadloze interferentie van deze apparaten kan problemen veroorzaken wanneer je via wifi verbinding probeert te maken.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router boven op een boekenplank of bureau staat, heb je een betere ontvangst dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, kun je het beste contact opnemen met je internetprovider. Deze kan je helpen problemen met de netwerkverbinding op te lossen door te bepalen of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je thuisnetwerk.

Nintendo 3DS

Een andere serie of film afspelen

Probeer een andere serie of film af te spelen. Kun je een andere titel wel zonder problemen afspelen? Ga dan naar de pagina Mijn activiteit (Viewing Activity) en klik op de link Een probleem melden (Report a Problem) naast de titel die niet werkt.

• Als je de link Een probleem melden (Report a Problem) niet ziet, is het probleem automatisch gemeld.

Een ander apparaat proberen

Als de ondertiteling van series of films niet wordt weergegeven, moet je mogelijk een ander apparaat proberen om Netflix te kijken met ondertiteling.

Smart-tv

Start je thuisnetwerk opnieuw op

Trek voor deze stap de stekker van je smart-tv en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van het modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router (als je een aparte router hebt).

4. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.