Netflix gebruiken op je JVC-tv

Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies op je tv van JVC en over het instellen van en uitloggen bij je account.

Netflix-functies
Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix

Netflix is beschikbaar op veel JVC-tv's. Ondersteunde tv's bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's
Netflix is beschikbaar op de Sony PlayStation Vita in de Verenigde Staten, Canada en Latijns-Amerika.

Navigatie
Op de meeste apparaten kun je op Netflix bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties in Mijn lijst. Elke rij vertegenwoordigt een categorie (zoals Comedy, Drama, Series) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Resolutie
Op de meeste apparaten kun je Netflix kijken in High Definition bij een snelle internetverbinding. Netflix wordt dan afgespeeld in de hoogste ondersteunde resolutie.

Ouderlijk toezicht
Je kunt ouderlijk toezicht instellen voor individuele profielen.

Ondertiteling en alternatieve audio
Lees hoe je ondertiteling, captions en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en captions kiezen. Op sommige apparaten worden ondertiteling en captions in hun standaardopmaak weergegeven. Ook kan het zijn dat apparaten niet zijn ingesteld voor de weergave van ondertiteling.

Wil je je JVC-tv koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en selecteer de optie waarmee het apparaat het best wordt beschreven.

Als de JVC-afstandsbediening de knop ICE Apps bevat:

1. Druk op de knop ICE Apps van je afstandsbediening.

2. Selecteer Netflix en druk op OK.

3. Selecteer Inloggen.

4. Voer het e-mailadres en wachtwoord van je Netflix-account in en selecteer Doorgaan.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account.

Als de JVC-afstandsbediening de knop Netflix bevat:

1. Begin op de startpagina op je tv.

2. Druk op de knop Netflix van de afstandsbediening.

3. Selecteer vanuit de Netflix-app de optie Inloggen en volg de instructies op het scherm.

Volg deze stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

Opmerking:
    Als je Ondersteuning niet ziet, ga dan omhoog en selecteer Instellingen pictogram instellingen.

Als je Ondersteuning, Instellingen of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Opnieuw beginnen, Resetten of Deactiveren.