Contact opnemen vanuit de Netflix-app

Als je via de Netflix-app contact wilt opnemen met de Netflix-klantenservice, moet je de app downloaden op je iPhone, iPad of Android-smartphone of -tablet. Als je wilt bellen vanuit de Netflix-app, heb je een stabiele internetverbinding nodig die wifi of mobiele data gebruikt.

De app instellen

Als je de app op je iPhone, iPad, or iPod touch wilt downloaden, volg je onze installatiestappen

Als je de app op je iPhone, iPad, or iPod touch wilt downloaden, volg je onze installatiestappen

Contact opnemen met Netflix vanuit de app

Als je Netflix-lid bent, log dan in bij de app en volg deze stappen:

1. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

2. Tik rechtsboven op Menu .

3. Tik op Help .

4. Tik op de knop Bellen of Chat .

Als je geen lid van Netflix bent, open dan de Netflix-app en volg deze stappen:

1. Tik rechtsboven op Help.

2. Tik op de knop Bellen of Chat .

Als je belt vanuit de Netflix-app via een wifi- of mobiele-dataverbinding, is dat gratis en zijn er geen extra kosten aan verbonden. Datatarieven via een mobiele verbinding zijn afhankelijk van je provider.