Contact opnemen vanuit de Netflix-app

Als je via de Netflix-app contact wilt opnemen met de Netflix-klantenservice, moet je de app downloaden op je iOS- of Android-smartphone of -tablet. Als je wilt bellen vanuit de Netflix-app, heb je een stabiele internetverbinding nodig die wifi of mobiele data gebruikt.

Hoe download ik de app op mijn mobiele iOS- of Android-apparaat?

Als je de app op je iPhone, iPad of iPod touch wilt downloaden, volg je onze installatiestappen.

Als je de app op je Android-telefoon of tablet wilt downloaden, volg je onze installatiestappen.

Hoe neem ik contact op met Netflix via de app?

Als je Netflix-lid bent, meld je dan aan bij de app en volg deze stappen:

1. Selecteer het menupictogram , dat zich normaal gesproken linksboven in het scherm bevindt.

2. Scrol naar de onderkant van je scherm en selecteer Help of Bel het Helpcentrum (Call Help Center).

3. Neem contact met ons op door het pictogram Bellen of Bel ons te selecteren.

Als je geen lid van Netflix bent, start dan de Netflix-app en volg deze stappen:

Voor iOS-apparaten:

1. Selecteer rechtsboven in het scherm de optie Aanmelden (Sign In).

2. Selecteer rechtsboven in het aanmeldingsscherm de optie Help.

3. Neem contact met ons op door het pictogram Bellen of Bel ons te selecteren.

Voor Android-apparaten:

1. Selecteer Help in het aanmeldingsscherm.

2. Neem contact met ons op door het pictogram Bellen of Bel ons te selecteren.

Kan ik vanuit de app gratis contact opnemen?

Als je belt vanuit de Netflix-app via een wifi- of mobiele-dataverbinding, is dat gratis en zijn er geen extra kosten aan verbonden. Datatarieven via een mobiele verbinding zijn echter afhankelijk van je provider.