Netflix geeft de melding 'Downloaden mislukt'

Downloaden mislukt
Er is een probleem met deze download.

Dit bericht op je iPhone of iPad betekent dat de download is gestopt door een probleem met de serie of film. Als de download is mislukt door een fout, kunnen de stappen voor een oplossing verschillen, afhankelijk van de opgetreden fout.

Los het probleem als volgt op:

Controleren op een foutcode

Controleer als volgt op een fout:

1. Tik rechtsonder op Mijn Netflix en tik op Downloads .

2. Tik naast de download met het probleem op het pictogram Melding.pictogram downloadfout

De Netflix-app bijwerken

1. Ga naar het startscherm en tik op App Store.

2. Tik op Zoeken en voer in de zoekbalk 'Netflix' in.

3. Zoek en tik op Netflix in de lijst en tik daarna op Bijwerken. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.

Neem contact met ons op voor verdere hulp als je geen artikel over de betreffende fout kunt vinden of het probleem niet kunt oplossen met de stappen.