Netflix geeft de melding 'De Netflix-app kan niet worden opgestart. (15003)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

De Netflix-app kan niet worden opgestart. Probeer het nogmaals. (15003)

Dit betekent meestal dat de Netflix-app moet worden bijgewerkt. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De Netflix-app bijwerken

Als je een Android-telefoon of -tablet gebruikt, open dan de Netflix-pagina in de Play Store en tik op Updaten.

Je kunt ook de Netflix-app bijwerken met deze stappen:

1. Open de app Play Store. Als je deze app niet hebt, moet je mogelijk een probleem oplossen met Play Store.

2. Typ 'Netflix' in de zoekbalk.

3. Tik in de lijst op de Netflix-app. Volg in plaats hiervan de stappen in dit artikel als je de Netflix-app niet kunt vinden.

4. Tik op Bijwerken. Als je deze optie niet ziet, is de app al bijgewerkt.

Als het probleem zich blijft voordoen nadat je deze stappen hebt uitgevoerd, dan is je huidige versie van de Netflix-app mogelijk niet compatibel met je Android-versie. Volg deze stappen om het probleem op te lossen: