Det står ”Just nu har vi problem med att spela upp denna titel”.

Just nu har vi problem med att spela upp denna titel (We're having trouble playing this title right now).

Det här felet kan uppstå om din enhet inte kan nå Netflix på grund av ett nätverksfel, eller om det finns problem med serien eller filmen som du försöker titta på.

Om du får ett annat felmeddelande, eller om felmeddelandet följs av en felkod, kan du söka i vårt hjälpcenter efter felmeddelandet eller koden du stöter på (exempelvis ”det går inte att ansluta till Netflix” eller ”ui-1234”).

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Chromecast

Kontrollera om andra serier eller filmer fungerar

Om du stöter på samma problem med andra serier eller filmer kan du hoppa över de här stegen.

Om andra serier eller filmer fungerar normalt kan du rapportera ditt problem till oss.

1. Öppna en webbläsare och gå till sidan Streamingaktivitet (Viewing Activity) på ditt konto.

2. I listan som visas letar du reda på serien eller filmen du haft problem med och klickar sedan på Rapportera ett problem (Report a Problem).

3. Följ instruktionerna och klicka på Rapportera problem (Report Problem).

Vi kommer att försöka lösa problemet så fort som möjligt. Medan du väntar kan du fortfarande titta på andra serier och filmer. Gå till Så här rapporterar du problem med en titel för att få mer information.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Xbox 360

Kontrollera om andra serier eller filmer fungerar

Om du stöter på samma problem med andra serier eller filmer kan du hoppa över de här stegen.

Om andra serier eller filmer fungerar normalt kan du rapportera ditt problem till oss.

1. Öppna en webbläsare och gå till sidan Streamingaktivitet (Viewing Activity) på ditt konto.

2. I listan som visas letar du reda på serien eller filmen du haft problem med och klickar sedan på Rapportera ett problem (Report a Problem).

3. Följ instruktionerna och klicka på Rapportera problem (Report Problem).

Vi kommer att försöka lösa problemet så fort som möjligt. Medan du väntar kan du fortfarande titta på andra serier och filmer. Gå till Så här rapporterar du problem med en titel för att få mer information.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Avinstallera och installera om Netflix-appen

Avinstallera Netflix

1. På Xbox 360 Dashboard går du till Appar (Apps) > Mina appar (My Apps).

2. Markera Netflix-appen.

3. Tryck på X-knappen för att visa app-information.

4. Välj Ta bort (Delete) > Ja (Yes).

Installera om Netflix

1. På Xbox 360 Dashboard går du till Appar (Apps).

2. Välj Netflix för att ladda ner appen.

3. Prova Netflix igen.

Rensa systemcacheminnet

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Systeminställningar (System Settings).

4. Välj Lagring (Storage).

5. Markera Minnesenhet (Memory Unit), Hårddisk (Hard Drive) eller USB-minne och tryck sedan på Y-knappen på handkontrollen.

6. Välj Rensa systemcacheminnet (Clear System Cache).

• Kontrollera en annan lagringsenhet om du inte ser alternativet Rensa systemcacheminnet (Clear System Cache).

7. När du uppmanas att bekräfta underhåll av lagringsenheten väljer du Ja (Yes).

8. När du har rensat systemcacheminnet provar du Netflix igen.

Ta bort sparade Netflix-data

1. Från Xbox Dashboard väljer du Inställningar (Settings) och därefter System.

2. Välj Lagring (Storage).

3. Välj Alla enheter (All Devices) om det alternativet finns, eller välj den första enheten i listan. Detta är förmodligen minnesenheten, USB-minnet eller hårddisken.

Obs!
    Om du ser flera enheter upprepar du följande steg på varje enhet.
  4. Välj Spel och appar (Games and Apps).

5. Välj Netflix.

6. Välj Sparat Netflix-spel (Netflix Saved Game).

7. Välj Ta bort (Delete).

8. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.

9. Om du ser Netflix Xbox 360-spel (Netflix Xbox 360 Game) väljer du det och sedan väljer du Ta bort och bekräfta (Delete and confirm).

10. Om du ser Uppdatering av Netflix-titel (Netflix Title Update) väljer du det och sedan väljer du Ta bort och bekräfta (Delete and confirm).

11. Prova Netflix igen.

Xbox One

Kontrollera om andra serier eller filmer fungerar

Om du stöter på samma problem med andra serier eller filmer kan du hoppa över de här stegen.

Om andra serier eller filmer fungerar normalt kan du rapportera ditt problem till oss.

1. Öppna en webbläsare och gå till sidan Streamingaktivitet (Viewing Activity) på ditt konto.

2. I listan som visas letar du reda på serien eller filmen du haft problem med och klickar sedan på Rapportera ett problem (Report a Problem).

3. Följ instruktionerna och klicka på Rapportera problem (Report Problem).

Vi kommer att försöka lösa problemet så fort som möjligt. Medan du väntar kan du fortfarande titta på andra serier och filmer. Gå till Så här rapporterar du problem med en titel för att få mer information.

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Rensa systemcacheminnet

1. Tryck på och håll ner på/av-knappen på konsolens framsida tills enheten stängs av helt.

2. Dra ur strömkabeln från konsolens baksida så att strömadaptern inte är ansluten till konsolen.

3. Tryck fem gånger på på/av-knappen på konsolen. Detta säkerställer att batteriet helt laddas ur och att cacheminnet på konsolen rensas.

4. Sätt tillbaka strömsladden i konsolen.

5. Slå på konsolen med på/av-knappen.

6. Prova Netflix igen.

Felsök din maskinvaruanslutning

Det kan ha uppstått ett problem med anslutningen mellan din enhet och tv:n.

Så här åtgärdar du problemet:

1. Se till att du använder en HDMI-kabel.

2. Prova att vända på HDMI-kabeln.

3. Koppla bort mottagare eller ljudsystem och anslut enheten direkt till din tv med en HDMI-kabel.

4. Prova att ansluta till en annan HDMI-port på tv:n.

5. Prova en ny HDMI-kabel.

6. Om du har möjlighet kan du prova en HDMI-port på en annan tv.

• Om du kan streama på en annan tv kan det vara ett problem med HDMI-porten på den tv du använde först. Kontakta tv-tillverkaren för att få hjälp.