Så här bekräftar du din identitet för att göra ändringar på kontot

För att öka säkerheten ytterligare kan vi be medlemmar att verifiera vissa uppgifter i samband med att de ändrar viktig kontoinformation.

När du ska bekräfta din identitet kommer sidan Säkerhetskontroll att visas. Du måste antingen ange den 6-siffriga verifieringskod som vi skickar till din e-postadress eller ditt telefonnummer, eller bekräfta din betalningsinformation.

Verifiering vid ändringar av e-post eller telefonnummer

Om du väljer ”Skicka en kod via sms”

Obs!
Telefonnumret för ditt Netflix-konto måste verifieras för att kunna ta emot ett sms för kontoändringar.
  1. Vi skickar ett sms till det verifierade telefonnumret för ditt Netflix-konto.

2. I sms:et kommer det att stå Använd den här koden (6 siffror) för att verifiera din identitet. Vi vill bara bekräfta att det är du.

3. Gå tillbaka till sidan Säkerhetskontroll på Netflix, ange koden och klicka eller tryck på knappen Fortsätt (Continue).

4. Om koden du angav var korrekt kommer du att tas till sidan för ändring av e-postadress eller telefonnummer.

Jag har inte fått något sms

Om du inte fick koden ska du se till att telefonnumret för ditt Netflix-konto är korrekt. Välj Skicka koden igen (Resend Code) för att få ett nytt sms.

Jag får felmeddelandet ”Det där stämde inte riktigt. Försök igen eller be om en ny kod.” (That wasn't quite right. Try again or request a new code.)

1. Om koden du fick inte fungerar klickar eller trycker du på länken Skicka koden igen (Resend Code).

2. Kontrollera om du fått ett sms där det står Använd den här koden (6 siffror) för att verifiera din identitet. Vi vill bara bekräfta att det är du.

3. Gå tillbaka till sidan Säkerhetskontroll på Netflix, ange koden och klicka eller tryck på knappen Fortsätt (Continue).

4. Om koden du angav var korrekt kommer du att tas till sidan för ändring av e-postadress eller telefonnummer.

Jag har inte åtkomst till kontots telefonnummer

Klicka eller tryck på länken Prova ett annat sätt (Try Another Way) på sidan Säkerhetskontroll och välj sedan en av de andra metoderna för att bekräfta din identitet. Vi föreslår också att du uppdaterar det registrerade telefonnumret på sidan Konto (Account).

Jag får felmeddelandet ”Den koden verkar inte stämma”

Det här kan hända när säkerhetskontrollen genomförs på fel sätt för många gånger.

1. Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande med ämnet Lösenordsåterställning krävs.

2. E-postmeddelandet kommer att innehålla instruktioner för hur du återställer ditt lösenord.

• Glöm inte att kontrollera kampanj- eller skräpmappen om du inte hittar e-postmeddelandet.

3. Följ instruktionerna för lösenordsåterställning och försök sedan att implementera dina kontoändringar igen.

Om du väljer ”Skicka en kod via e-post”

1. Kontrollera den primära e-postadressen för kontot. E-postmeddelandet kommer att ha ämnet Bekräfta ändringen av ditt konto med följande kod

• Glöm inte att kontrollera kampanj- eller skräpmappen om du inte hittar e-postmeddelandet.

2. Öppna meddelandet för att se den 6-siffriga koden.

3. Gå tillbaka till sidan Säkerhetskontroll på Netflix, ange koden och klicka eller tryck på knappen Fortsätt (Continue).

4. Om koden du angav var korrekt kommer du att tas till sidan för ändring av e-postadress eller telefonnummer.

Jag har inte fått något e-postmeddelande

1. Dubbelkolla att meddelandet inte har hamnat i kampanj- eller skräpmappen.

2. Om du fortfarande inte hittar meddelandet, klicka eller tryck på länken Skicka koden igen (Resend Code) på sidan Säkerhetskontroll för att skicka ytterligare ett e-postmeddelande och följ därefter instruktionerna ovan.

Jag får felmeddelandet ”Det där stämde inte riktigt. Försök igen eller be om en ny kod.” (That wasn't quite right. Try again or request a new code.)

1. Om koden du fick inte fungerar väljer du länken Skicka koden igen på sidan.

2. Kontrollera den primära e-postadressen för kontot. E-postmeddelandet kommer att ha ämnet Bekräfta ändringen av ditt konto med följande kod.

• Glöm inte att kontrollera kampanj- eller skräpmappen om du inte hittar e-postmeddelandet.

3. Öppna meddelandet för att se den 6-siffriga koden.

4. Gå tillbaka till sidan Säkerhetskontroll på Netflix, ange koden och klicka eller tryck på knappen Fortsätt (Continue).

5. Om koden du angav var korrekt kommer du att tas till sidan för ändring av e-postadress eller telefonnummer.

Jag har inte åtkomst till kontots primära e-postadress

Klicka eller tryck på länken Prova ett annat sätt (Try Another Way) på sidan Säkerhetskontroll och välj sedan en av de andra metoderna för att bekräfta din identitet. Kontakta oss om du inte ser det här alternativet.

Jag får felmeddelandet ”Den koden verkar inte stämma”

Det här kan hända när säkerhetskontrollen genomförs på fel sätt för många gånger.

1. Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande med ämnet Lösenordsåterställning krävs.

2. Meddelandet kommer att innehålla instruktioner för hur du återställer ditt lösenord.

• Glöm inte att kontrollera kampanj- eller skräpmappen om du inte hittar e-postmeddelandet.

3. Följ instruktionerna för lösenordsåterställning och försök sedan att implementera dina kontoändringar igen.

Om du väljer ”Bekräfta betalningsinformation”

1. Ange hela numret för kredit- eller bankkortet du använder för att betala för Netflix.

Obs!
    Det här kommer inte att debitera din betalningsmetod och kräver inte att du anger utgångsdatum, postnummer eller säkerhetskod.
  2. Klicka eller tryck på Fortsätt (Continue) när du är klar.

3. Om du angav korrekt kortnummer kommer du att tas till sidan för ändring av e-postadress eller telefonnummer.

Jag har inte åtkomst till det angivna kredit- eller bankkortet

Klicka eller tryck på länken Prova ett annat sätt (Try Another Way) på sidan Säkerhetskontroll och välj sedan en av de andra metoderna för att bekräfta din identitet.

Jag får felmeddelandet ”Det där stämmer tyvärr inte”

Det här kan hända när säkerhetskontrollen genomförs på fel sätt för många gånger.

1. Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande med ämnet Lösenordsåterställning krävs.

2. Meddelandet kommer att innehålla instruktioner för hur du återställer ditt lösenord.

• Glöm inte att kontrollera kampanj- eller skräpmappen om du inte hittar e-postmeddelandet.

3. Följ instruktionerna för lösenordsåterställning och försök sedan att implementera dina kontoändringar igen.

Om du fick en kod men inte försökte ändra din e-postadress eller ditt telefonnummer

Om du fick en kod men inte försökte ändra din e-postadress eller ditt telefonnummer följer du stegen i Så här stoppar du andra personer från att använda ditt konto.

Om du inte har tillgång till e-postadressen, telefonnumret eller betalningsmetoden för kontot

Kontakta oss för att få hjälp.

Om du har gått igenom stegen ovan och fortfarande inte kan ändra din kontoinformation kan du kontakta oss.