Jag ser en svart skärm med ljud.

Om du hör ljudet men inte ser någon bild när du försöker titta på Netflix kan det ha uppstått ett problem med din enhet. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Om du varken hör ljudet eller ser bilden går du till Jag ser en svart skärm utan ljud.

Blu-ray-spelare

Blu-ray-spelare

När händer det att du kan höra ljudet men ser en svart eller tom skärm?

När du försöker spela upp en serie eller film

Felsök din maskinvaruanslutning

Enheten kan ha drabbats av ett problem med HDCP som hindrar Netflix från att spela upp innehåll. För att lösa problemet:

1. Kontrollera att du använder en HDMI-kabel.

2. Koppla bort mottagare eller stereoutrustning och anslut enheten direkt till din tv.

3. Prova att vända på HDMI-kabeln.

4. Prova en ny HDMI-kabel.

5. Prova en annan HDMI-port på tv:n.

6. Om du har möjlighet kan du prova en HDMI-port på en annan tv.

• Om det går att streama på den andra tv:n kan det vara ett problem med HDMI-porten på den tv du använde först. Kontakta tv-tillverkaren för att få hjälp.

Vid något annat tillfälle

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

Datorer

Google Chromebook eller Chromebox

När händer det att du kan höra ljudet men ser en svart eller tom skärm?

När du försöker spela upp en serie eller film

I Google Chrome

Uppdatera Google Chrome
  1. Välj Meny-ikonen längst upp till höger i webbläsaren.

2. Välj Hjälp (Help).

3. Välj Om Google Chrome (About Google Chrome).

4. Chrome visar den aktuella versionen och installerar automatiskt tillgängliga uppdateringar.

5. Välj Starta om (Relaunch) för att slutföra uppdateringen.

6. Prova Netflix igen.

I Netflix-appen

Felsök din maskinvaruanslutning

1. Prova att vända på HDMI-kabeln.

2. Prova en annan HDMI-kabel.

3. Om det finns en annan HDMI-port på tv:n kan du prova att använda den.

Vid något annat tillfälle

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

Mac-dator

När händer det att du kan höra ljudet men ser en svart eller tom skärm?

När du försöker spela upp en serie eller film

Uppdatera Google Chrome
  1. Välj Meny-ikonen längst upp till höger i webbläsaren.

2. Välj Hjälp (Help).

3. Välj Om Google Chrome (About Google Chrome).

4. Chrome visar den aktuella versionen och installerar automatiskt tillgängliga uppdateringar.

5. Välj Starta om (Relaunch) för att slutföra uppdateringen.

6. Prova Netflix igen.

Kontakta kundtjänst om du inte använder webbläsaren Chrome.

Vid något annat tillfälle

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

Windows-dator

När händer det att du kan höra ljudet men ser en svart eller tom skärm?

När du försöker spela upp en serie eller film

Uppdatera Google Chrome

1. Välj Meny-ikonen längst upp till höger i webbläsaren.

2. Välj Hjälp (Help).

3. Välj Om Google Chrome (About Google Chrome).

4. Chrome visar den aktuella versionen och installerar automatiskt tillgängliga uppdateringar.

5. Välj Starta om (Relaunch) för att slutföra uppdateringen.

6. Prova Netflix igen.

Om du inte använder webbläsaren Chrome fortsätter du med felsökningsstegen nedan.

Se till att du har en aktuell grafikdrivrutin för Windows 10.

Du kan behöva installera en grafikdrivrutin som är kompatibel med Windows 10. Om du är osäker på hur man gör detta kontaktar du datortillverkaren för hjälp.

• Om du redan har en grafikdrivrutin som är kompatibel med Windows 10 ska du avinstallera drivrutinen och sedan installera om den. Kontakta din datortillverkare om du behöver hjälp med detta.

• Om du har uppdaterat till den senaste grafikdrivrutinen som är kompatibel med Windows 10 och fortfarande får detta felmeddelande kontaktar du datortillverkaren.

• Om det inte finns någon grafikdrivrutin som är kompatibel med Windows 10 för din dator måste du spela upp Netflix i en webbläsare.
    Om du redan använder en webbläsare för att spela upp Netflix, prova att byta webbläsare till exempelvis Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Vid något annat tillfälle

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

Spelkonsoler

Nintendo Wii U

När händer det att du kan höra ljudet men ser en svart eller tom skärm?

När du startar Netflix-appen

Starta om både Wii U och tv:n

1. Koppla ur Wii U och tv:n från strömförsörjningen i minst en minut.

2. Anslut Wii U och tv:n till strömförsörjningen igen.

3. Slå på Wii U och tv:n med strömbrytaren.

4. Prova Netflix igen.

Felsök din maskinvaruanslutning

Enheten kan ha drabbats av ett problem med HDCP som hindrar Netflix från att spela upp innehåll. För att lösa problemet:

1. Kontrollera att du använder en HDMI-kabel.

2. Koppla bort mottagare eller stereoutrustning och anslut enheten direkt till din tv.

3. Prova att vända på HDMI-kabeln.

4. Prova en ny HDMI-kabel.

5. Prova en annan HDMI-port på tv:n.

6. Om du har möjlighet kan du prova en HDMI-port på en annan tv.

• Om det går att streama på den andra tv:n kan det vara ett problem med HDMI-porten på den tv du använde först. Kontakta tv-tillverkaren för att få hjälp.

Vid något annat tillfälle

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

PlayStation 3

När händer det att du kan höra ljudet men ser en svart eller tom skärm?

När du försöker spela upp en serie eller film

Felsök din maskinvaruanslutning

Enheten kan ha drabbats av ett problem med HDCP som hindrar Netflix från att spela upp innehåll. För att lösa problemet:

1. Kontrollera att du använder en HDMI-kabel.

2. Koppla bort mottagare eller stereoutrustning och anslut enheten direkt till din tv.

3. Prova att vända på HDMI-kabeln.

4. Prova en ny HDMI-kabel.

5. Prova en annan HDMI-port på tv:n.

6. Om du har möjlighet kan du prova en HDMI-port på en annan tv.

• Om det går att streama på den andra tv:n kan det vara ett problem med HDMI-porten på den tv du använde först. Kontakta tv-tillverkaren för att få hjälp.

Vid något annat tillfälle

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

PlayStation 4

När händer det att du kan höra ljudet men ser en svart eller tom skärm?

När du startar Netflix-appen

Använder du PlayStation VR?

Om du använder den första versionen av Playstation VR (CUH-ZVR1) på en PlayStation 4 Pro kan problemet bero på en HDR-inställning. Följ stegen nedan för att börja streama igen.

Inaktivera HDR

1. Från hemskärmen på PS4 väljer du Inställningar (Settings).

2. Välj Ljud och bild (Sounds and screen).

3. Välj Inställningar för videoutsignaler (Video Output Settings).

4. Välj HDR.

5. Ställ in HDR på Av (Off).

6. Prova Netflix igen.

Om detta löste problemet, men du fortfarande vill streama Netflix i HDR, måste du koppla bort din PSVR-enhet och titta på Netflix direkt via din PlayStation 4 Pro.

Om detta inte löste problemet, eller om du inte använder den första versionen av PlayStation VR på en PlayStation 4 Pro, fortsätter du med felsökningsstegen nedan.

Vad ska jag göra härnäst?

Om du inte använder den första versionen av PlayStation VR eller en PlayStation 4 Pro, eller om stegen ovan inte åtgärdade problemet, ber vi dig att kontakta kundtjänst så att vi kan undersöka felet.

När du försöker spela upp en serie eller film

Felsök din maskinvaruanslutning

Enheten kan ha drabbats av ett problem med HDCP som hindrar Netflix från att spela upp innehåll. För att lösa problemet:

1. Kontrollera att du använder en HDMI-kabel.

2. Koppla bort mottagare eller stereoutrustning och anslut enheten direkt till din tv.

3. Prova att vända på HDMI-kabeln.

4. Prova en ny HDMI-kabel.

5. Prova en annan HDMI-port på tv:n.

6. Om du har möjlighet kan du prova en HDMI-port på en annan tv.

• Om det går att streama på den andra tv:n kan det vara ett problem med HDMI-porten på den tv du använde först. Kontakta tv-tillverkaren för att få hjälp.

Vid något annat tillfälle

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

Xbox 360

När händer det att du kan höra ljudet men ser en svart eller tom skärm?

När du försöker spela upp en serie eller film

Felsök din maskinvaruanslutning

Enheten kan ha drabbats av ett problem med HDCP som hindrar Netflix från att spela upp innehåll. För att lösa problemet:

1. Kontrollera att du använder en HDMI-kabel.

2. Koppla bort mottagare eller stereoutrustning och anslut enheten direkt till din tv.

3. Prova att vända på HDMI-kabeln.

4. Prova en ny HDMI-kabel.

5. Prova en annan HDMI-port på tv:n.

6. Om du har möjlighet kan du prova en HDMI-port på en annan tv.

• Om det går att streama på den andra tv:n kan det vara ett problem med HDMI-porten på den tv du använde först. Kontakta tv-tillverkaren för att få hjälp.

Vid något annat tillfälle

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

Xbox One

När händer det att du kan höra ljudet men ser en svart eller tom skärm?

När du försöker spela upp en serie eller film

Felsök din maskinvaruanslutning

Enheten kan ha drabbats av ett problem med HDCP som hindrar Netflix från att spela upp innehåll. För att lösa problemet:

1. Kontrollera att du använder en HDMI-kabel.

2. Koppla bort mottagare eller stereoutrustning och anslut enheten direkt till din tv.

3. Prova att vända på HDMI-kabeln.

4. Prova en ny HDMI-kabel.

5. Prova en annan HDMI-port på tv:n.

6. Om du har möjlighet kan du prova en HDMI-port på en annan tv.

• Om det går att streama på den andra tv:n kan det vara ett problem med HDMI-porten på den tv du använde först. Kontakta tv-tillverkaren för att få hjälp.

Starta om din Xbox

1. Stäng av din Xbox.

2. Dra ut strömsladden från konsolens baksida under minst en minut.

3. Håll på/av-knappen nedtryckt i 5 sekunder medan din Xbox är urkopplad för att ladda ur konsolen.

4. Anslut Xbox till strömförsörjningen igen.

5. Slå på Xbox med strömbrytaren och prova Netflix igen.

Vid något annat tillfälle

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

Alla andra spelkonsoler

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

Mobiler och surfplattor

Amazon Fire-surfplatta

När händer det att du kan höra ljudet men ser en svart eller tom skärm?

När du försöker spela upp en serie eller film

Starta om surfplattan

1. Håll nere knappen Ström (Power) på sidan av surfplattan.

2. När du ser meddelandet Vill du stänga av din Kindle? (Do you want to shut down your Kindle?) eller Vill du stänga av din Fire? (Do you want to shut down your Fire?) trycker du på Avsluta (Shut Down) Stäng av (Power Off) eller OK.

3. När enheten är helt avstängd håller du nere knappen Ström (Power) tills Kindle- eller Amazon-logotypen visas.

4. Prova Netflix igen.

Rensa Netflix-appdata

1. Svep neråt från längst upp på skärmen för att komma åt Inställningar (Settings).

2. Välj Appar (Applications).

3. Välj Hantera alla appar (Manage all Applications).

4. Välj Netflix.

5. Välj Rensa data (Clear data).

6. När alla data har rensats håller du nere på/av-knappen på sidan av din surfplatta.

7. När du ser meddelandet Vill du stänga av din Kindle? (Do you want to shut down your Kindle?) eller Vill du stänga av din Fire? (Do you want to shut down your Fire?) trycker du på Avsluta (Shut Down) Stäng av (Power Off) eller OK.

8. När enheten är helt avstängd håller du nere knappen Ström (Power) tills Kindle- eller Amazon-logotypen visas.

9. Prova Netflix igen.

Stäng av färgkorrigering

1. Öppna Inställningar (Settings).

2. Välj Hjälpmedel (Accessibility).

3. Ändra Färgkorrigering (Color Correction) till Av (Off).

4. Prova Netflix igen.

Vid något annat tillfälle

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

Mobil eller surfplatta med Android