Hittar inte ett Netflix-spel

Det kan finnas flera anledningar till att du inte hittar Netflix-spelet som du vill ladda ner eller spela.

Den mobila enheten uppfyller inte systemkraven

Om enheten du använder inte uppfyller spelets systemkrav kanske det inte visas när du söker i Netflix-appen eller i appbutiker.

För att kontrollera om spelet går att spela på enheten följer du nedanstående steg.

Mobiler och surfplattor med Android

För att spela Netflix-spel på din Android-enhet behöver den Android OS 8 eller senare.

Så här kontrollerar du din Android-version:

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Välj Om mobilen (About phone) eller Om surfplattan (About tablet).

3. Titta efter numret under Android-version (Android version).

iPhone, iPad och iPod touch

För att spela Netflix-spel på din enhet behöver den iOS/iPadOS 15.0 eller senare.

Så här kontrollerar du vilken version du har:

1. Öppna Inställningar (Settings).

2. Bläddra ner och välj Allmänt (General).

3. Välj Om (About).

4. Versionsnumret visas bredvid Version.

Obs!
Vissa Netflix-spel har ytterligare krav. Läs artikeln om ett visst spel för att få mer information.

Om enheten inte är kompatibel kan du prova att spela på en annan enhet.

Enheten stöds inte

Spelen kan bara spelas på mobila enheter och du laddar ner dem från Play Store eller App Store. Du kan inte spela dem på tv-apparater eller liknande plattformar.

Du använder Netflix med en barnprofil

Netflix-spel visas inte på profiler för barn och om du använder en barnprofil kan du därför inte logga in i spelet.

Använd en profil som inte är en barnprofil om du vill söka efter och ladda ner spel.

Profilens åldersgränsinställningar

Om spelet har en högre åldersgräns än profilen som du använder visas det inte i Netflix-appen.

Prova att spela med en annan profil eller ändra profilens åldersgränsinställningar om du vill se fler titlar.

Spelet har inte lanserats än

Du har kanske hört talas om ett kommande spel som du vill prova. När ett Netflix-spel är tillgängligt visas det i Netflix Games-artikeln under Tillgängliga spel.

Kom tillbaka senare om det inte finns med på listan än.