Åtgärda ett problem på din tv eller streamingspelare

Om Netflix inte fungerar på din tv eller enhet ansluten till din tv kan du ofta lösa problemet med hjälp av dessa grundläggande felsökningssteg.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Det här ska du göra härnäst

Försök söka efter problemet eller felkoden du får i Netflix hjälpcenter. Det kan finnas en artikel i vårt hjälpcenter med steg för att åtgärda problemet eller felet på din enhet.

Om stegen inte löste problemet eller om det inte fanns en artikel som handlade om ditt problem kan du kontakta kundtjänst för mer hjälp.