Så här använder du Netflix med din Apple Vision Pro

Netflix är tillgängligt i webbläsarappen Safari på din Apple Vision Pro.

Konfigurera Netflix
Netflix-funktioner
Logga ut från Netflix

Så här gör du för att logga in på ditt Netflix-konto på din Apple Vision Pro:

1. Navigera till Safari-appen och tryck fingrarna mot varandra för att välja den.

2. Titta på mikrofonknappen i sökfältet och säg ”Netflix”.

3. Navigera till Logga in (Sign In), tryck fingrarna mot varandra för att välja och följ stegen för att logga in.

Obs!
För att titta på Netflix i Safari med Apple Vision Pro måste de senaste versionerna av visionOS och Safari vara installerade.

Navigering
På de flesta enheter kan du bläddra igenom rader med serier och filmer, bland annat en rad med innehåll från Min lista (My List). Varje rad representerar en kategori (t.ex. komedier eller draman) som vi föreslår utifrån vad du har tittat på tidigare.

Undertexter och ljudalternativ
Lär dig hur du aktiverar undertexter, dold text och ljudalternativ som finns tillgängliga för många serier och filmer. Du kan anpassa utseendet för undertexter och dold text på många enheter. Enheter som inte stöder anpassning kommer att visa undertexter och dold text med standardutseende.

Nerladdningar
Det går inte att ladda ner serier och filmer för att titta offline via Apple Vision Pro.

Följ de här stegen för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

1. Navigera till Safari-appen och tryck fingrarna mot varandra för att välja den.

2. Titta på mikrofonknappen i sökfältet och säg ”Netflix”.

3. Välj din profil.

4. Navigera till din profilikon i det övre högra hörnet, gå till Logga ut från Netflix (Sign out of Netflix) och tryck fingrarna mot varandra för att välja.