Netflix-fel U7361-1253-800705AA

Om du stöter på felkoden U7361-1253-800705AA på din Windows-dator tyder det ofta på att datorn behöver uppdateras. Följ stegen nedan för att lösa problemet.

Windows 10

Uppdatera Windows

1. Tryck på Windows-tangenten på tangentbordet.

2. VäljInställningar (Settings).

3. Välj Uppdatering och säkerhet (Update & security).

4. Windows kommer att söka efter uppdateringar. Om det inte sker väljer du Sök efter uppdateringar (Check for updates).

5. Starta om datorn och prova Netflix igen när uppdateringarna har installerats.

Installera Windows Media Feature Pack

Om du använder Windows 10 N eller Windows 10 KN rekommenderar vi att du laddar ner Windows Media Feature Pack. När nedladdningen är klar startar du om datorn och provar att starta Netflix igen. Du kan ta reda på vilken Windows-version du använder genom att söka efterOm din PC (About your PC) i Windows.

Obs!
Om du inte ser någon Windows Media Feature Pack för din version av Windows 10 bör du kontakta Microsoft för att få hjälp med att avgöra vilken Windows Media Feature Pack som passar din dator.

Windows 11

Uppdatera din Windows-version

Använd länkarna nedan för anvisningar om hur du söker efter uppdateringar av din Windows-version och prova sedan Netflix igen.

Datorer med Windows XP eller Vista kan inte uppdateras till en version som har stöd för Netflix. Vi rekommenderar att du använder en dator med Windows 10 eller senare.