Netflix-fel tvq-prfls-102

Du har loggats ut från ditt konto. Logga in igen. (Your account has been signed out. Please sign in again.)

Det här felet uppstår när information som lagras på din enhet gör att Netflix inte kan läsas in, eller om din enhet loggades ut från Netflix-kontot.

Logga in på ditt Netflix-konto för att fortsätta titta.

Om felet kvarstår följer du stegen för din enhet för att lösa problemet.

Smart-tv

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Kontrollera om du har fått några e-postmeddelanden från Netflix nyligen

Om du nyligen fått ett e-postmeddelande från Netflix om att vi har återställt ditt lösenord ber vi att du följer de här stegen för att få tillgång till ditt konto igen.

Om du inte fått ett e-postmeddelande från Netflix nyligen kan du fortsätta med felsökningen nedan.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Streamingspelare

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Kontrollera om du har fått några e-postmeddelanden från Netflix nyligen

Om du nyligen fått ett e-postmeddelande från Netflix om att vi har återställt ditt lösenord ber vi att du följer de här stegen för att få tillgång till ditt konto igen.

Om du inte fått ett e-postmeddelande från Netflix nyligen kan du fortsätta med felsökningen nedan.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

PlayStation 5

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Kontrollera om du har fått några e-postmeddelanden från Netflix nyligen

Om du nyligen fått ett e-postmeddelande från Netflix om att vi har återställt ditt lösenord ber vi att du följer de här stegen för att få tillgång till ditt konto igen.

Om du inte fått ett e-postmeddelande från Netflix nyligen kan du fortsätta med felsökningen nedan.

Det här ska du göra härnäst

Vi undersöker det här problemet. Kontakta oss för att hjälpa oss med vår undersökning.

PlayStation 4

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Kontrollera om du har fått några e-postmeddelanden från Netflix nyligen

Om du nyligen fått ett e-postmeddelande från Netflix om att vi har återställt ditt lösenord ber vi att du följer de här stegen för att få tillgång till ditt konto igen.

Om du inte fått ett e-postmeddelande från Netflix nyligen kan du fortsätta med felsökningen nedan.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

PlayStation 3

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Kontrollera om du har fått några e-postmeddelanden från Netflix nyligen

Om du nyligen fått ett e-postmeddelande från Netflix om att vi har återställt ditt lösenord ber vi att du följer de här stegen för att få tillgång till ditt konto igen.

Om du inte fått ett e-postmeddelande från Netflix nyligen kan du fortsätta med felsökningen nedan.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Xbox Series X/S

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Kontrollera om du har fått några e-postmeddelanden från Netflix nyligen

Om du nyligen fått ett e-postmeddelande från Netflix om att vi har återställt ditt lösenord ber vi att du följer de här stegen för att få tillgång till ditt konto igen.

Om du inte fått ett e-postmeddelande från Netflix nyligen kan du fortsätta med felsökningen nedan.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Det här ska du göra härnäst

Vi undersöker det här problemet. Kontakta oss för att hjälpa oss med vår undersökning.

Xbox One

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Kontrollera om du har fått några e-postmeddelanden från Netflix nyligen

Om du nyligen fått ett e-postmeddelande från Netflix om att vi har återställt ditt lösenord ber vi att du följer de här stegen för att få tillgång till ditt konto igen.

Om du inte fått ett e-postmeddelande från Netflix nyligen kan du fortsätta med felsökningen nedan.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Xbox 360

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Kontrollera om du har fått några e-postmeddelanden från Netflix nyligen

Om du nyligen fått ett e-postmeddelande från Netflix om att vi har återställt ditt lösenord ber vi att du följer de här stegen för att få tillgång till ditt konto igen.

Om du inte fått ett e-postmeddelande från Netflix nyligen kan du fortsätta med felsökningen nedan.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Blu-ray-spelare

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Kontrollera om du har fått några e-postmeddelanden från Netflix nyligen

Om du nyligen fått ett e-postmeddelande från Netflix om att vi har återställt ditt lösenord ber vi att du följer de här stegen för att få tillgång till ditt konto igen.

Om du inte fått ett e-postmeddelande från Netflix nyligen kan du fortsätta med felsökningen nedan.