Netflix-fel U7111-5005

Om du stöter på felkoden U7111-5005 tillsammans med följande felmeddelande på din dator eller surfplatta med Windows:

Streamingfel
Ditt konto är för närvarande fryst på grund av ett problem med din senaste betalning. Gå till netflix.com/payment för att uppdatera. (Streaming Error. Your account is on hold because of a problem with your last payment. Go to netflix.com/payment to update.)

Det betyder att Netflix inte kunde dra betalningen. Följ dessa steg för att lösa problemet.

Kontrollera din kontostatus på Netflix.com

1. Gå till sidan Ditt konto (Your Account).

2. Följ instruktionerna i varningen längst upp på sidan.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.