Det står ”Netflix-appen kan inte startas (15003)”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Netflix-appen kan inte startas. Försök starta om den. (15003) (The Netflix app cannot be started. Try to start it again.)

Detta tyder ofta på att Netflix-appen behöver uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Uppdatera Netflix-appen

Om du använder en Android-mobil eller Android-surfplatta öppnar du Netflix-sidan i Play Store och trycker sedan på Uppdatera (Update).

Du kan också uppdatera Netflix-appen med dessa steg:

1. Öppna appen Play Store. Om du inte har den kan du behöva lösa ett problem med Play Store.

2. I sökfältet skriver du ”Netflix”.

3. Tryck på Netflix-appen i listan. Om du inte hittar Netflix-appen följer du stegen i den här artikeln istället.

4. Tryck på Uppdatera (Update). Om du inte ser det här alternativet är appen redan uppdaterad.

Om de här stegen inte löste problemet kan den aktuella versionen av Netflix-appen vara inkompatibel med din Android-version. Följ de här stegen för att lösa problemet.