Hvad er den nye databeskyttelsesforordning?

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) er en lov i EU, der regulerer, hvordan virksomheder kan anvende personlige oplysninger fra den 25. maj 2018. Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), giver GDPR dig specifikke rettigheder vedrørende dine personlige oplysninger.

• Retten til at få adgang til dine personlige oplysninger. Mange af de oplysninger, vi opbevarer om vores medlemmer, er let tilgængelige. Du skal blot logge på din konto i en browser og klikke på Konto (Account). Du kan få mere at vide om, hvordan du får adgang til oplysninger.

• Retten til at opdatere ("rette") dine personlige oplysninger. Som nævnt ovenfor er de oplysninger, vi opbevarer om vores medlemmer, let tilgængelige. Du skal blot logge på din konto i en browser og klikke på Konto (Account). Du kan få mere at vide om, hvordan du opdaterer oplysninger.

• Der er visse omstændigheder, hvor du har ret til at få dine personlige oplysninger slettet eller på anden måde fjernet fra Netflix' systemer. Du kan få mere at vide om, hvordan du sletter og fjerner oplysninger.

• Der er visse omstændigheder, hvor du har ret til at protestere mod, stoppe eller "begrænse" behandlingen af dine personlige oplysninger. Dette omfatter at trække dit samtykke tilbage, hvor det er grundlaget for, at vi behandler dine personlige oplysninger. Du kan få mere at vide om, hvordan du gør det.

• Du har ret til at anmode om en kopi af dine personlige oplysninger. Du kan få mere at vide om den proces.

• Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed om vores indsamling og brug af dine personlige oplysninger.

For at fremsætte anmodninger, eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende vores privatlivspraksis, bedes du kontakte vores databeskyttelsesofficer på privacy@netflix.com. Vi reagerer på alle anmodninger, vi modtager fra personer, der ønsker at udøve deres databeskyttelsesrettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.