Sådan holder du din konto sikker

Her er vores bedste råd til, hvordan du holder din konto og personlige oplysninger sikre.

Brug en unik adgangskode til Netflix

Hvis du bruger den samme kombination af e-mail og kodeord på mere end én hjemmeside, app eller tjeneste, og en hacker får adgang til en af dem, kan vedkommende bruge pågældende e-mail og kodeord til at overtage andre konti, der bruger den samme kombination.

Din adgangskode bør:
  • være en anden, end du bruger til andre websteder eller apps

• indeholde mindst 8 tegn

• indeholde en blanding af store og små bogstaver, tal og symboler

• være svær at gætte, ikke f.eks. "adgangskode", "12345678" eller personoplysninger (navn, fødselsdag, adresse)

En adgangskodeadministrator kan gøre det nemmere at holde styr på unikke adgangskoder.

Du kan opdatere din adgangskode på siden Konto eller sende en e-mail eller sms til nulstilling af adgangskoden til dig selv.

Andre ting, du bør gøre

Log af ubrugte eller ukendte enheder

Du kan logge af alle enheder eller logge af ubrugte eller ukendte enheder med nylig streamingaktivitet på siden Administrer adgang og enheder.

Hvis du ikke længere bruger en enhed, du tidligere har brugt til streaming af Netflix, skal du sørge for at logge af Netflix samt alle konti og tjenester, du har brugt på enheden.

Vær opmærksom på falske beskeder og websteder (phishing)

Phishing er et forsøg på at få personlige oplysninger fra dig ved at udgive sig for at være et websted eller et firma, du har tillid til online.

Phishere vil gå langt for at overtage din konto eller stjæle dine personlige oplysninger. De kan oprette falske websteder, som ligner Netflix, eller sende e-mails eller sms-beskeder, der ligner vores, hvor de beder dig om personlige oplysninger.

Har du modtaget en phishing-besked eller besøgt et phishing-websted? Se Phishing eller mistænkelige e-mails eller sms-beskeder, der hævder at være fra Netflix.

Rapportér svigagtig eller mistænkelig aktivitet

Hos Netflix tager vi svindel alvorligt. Kontakt os, hvis du opdager mistænkelige eller ukendte debiteringer eller uautoriseret kontoaktivitet.

Tilføj et telefonnummer til gendannelse af adgangskode

Føj et telefonnummer til din konto, så du kan gendanne din adgangskode, hvis du skulle glemme den. Gå til Sådan tilføjer, ændrer eller sletter du et telefonnummer.

Beskyt din computer

Beskyt din computer imod malware og virusser. Tegn på, at din computer er inficeret, kan være:

• Usædvanlig langsom eller pludselig forringet computerydelse

• Pop op-vinduer eller reklamer under streaming.

• Uventet genstart, nedbrud eller frysning

Hvis du har mistænke om, at din computer er inficeret, kan du bruge den antimalware-, antiadware- eller antivirus-software, som er blevet anbefalet af din computerproducent eller en it-kyndig person, du har tillid til.

Selvom Netflix ikke anbefaler specifikke leverandører, har vores supportteknikere med succes anvendt følgende til at fjerne virusser og malware:

Husk på, at nye virusser og malware fortsat kan forekomme. Uanset hvilket program du vælger, skal du sørge for at holde det opdateret med de nyeste softwareversioner.

Rapportér sikkerhedshuller til os

Hvis du opdager en sikkerhedsrisiko relateret til Netflix eller appen, beder vi dig venligst informere os om denne så hurtigt som muligt gennem vores bug bounty-program. Vi beder dig om ikke at offentliggøre sikkerhedsrisikoen, før vi har løst problemet. Vi værdsætter din hjælp. Vi læser alle rapporter og gør vores bedste for at løse problemet rettidigt.

Du kan få flere oplysninger i vores politik til ansvarlig oplysning.

Har du spørgsmål om beskyttelsen af dine oplysninger, kan du se vores privatlivserklæring.