Brug af Netflix på dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din streamingafspiller fra LG

Velkommen til Netflix på dit tv, din Blu-ray-afspiller, din streamingafspiller eller din hjemmebiograf fra LG! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix findes på mange LG-enheder.

Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængeligt over hele verden, og de fleste enheder vil fungere, hvor der er adgang til Netflix. Visse ældre enheder vil dog kun fungere i det land, hvor de er købt. Se vores kort over understøttede regioner for at få flere oplysninger. Hvis du overvejer at købe en ny enhed, skal du kontakte producenten for at få oplyst, om den understøtter Netflix i din region.

Ældre enheder beder dig muligvis om at gå til netflix.com/activate for at konfigurere din enhed. Disse enheder understøtter kun Netflix i USA og Canada.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix' hjemmeside.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelig for mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd, ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Hvis du vil knytte dit tv, din Blu-ray-afspiller, din streamingafspiller eller din hjemmebiograf fra LG til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Hvis du ser valgmuligheden Internet TV på skærmen

1. Vælg Internet TV på startskærmen.

2. Vælg Netflix.

3. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix, og vælg Log ind (Sign In).

• Hvis der vises en aktiveringskode i stedet for et skærmbillede, hvor du kan logge ind, skal du indtaste koden på netflix.com/activate.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du ser valgmuligheden Premium på skærmen

1. Vælg Premium på startskærmen.

2. Vælg Netflix.

3. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

5. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du ser valgmuligheden Netcast på skærmen

1. Naviger til Netcast, og vælg derefter Netflix.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Herefter vises en kode. Indtast denne aktiveringskode på netflix.com/activate.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du vil logge af din Blu-ray-afspiller, din streamingafspiller eller din hjemmebiograf fra LG via din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Hvis du ser valgmuligheden Premium på skærmen

1. Vælg Premium Apps.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke får vist Indstillinger (Settings), skal du fortsætte til næste trin.

3. Vælg Indstillinger (Options).

• Du skal muligvis trykke på den grønne knap med to prikker på fjernbetjeningen for at fuldføre dette trin.

4. Vælg Deaktiver Netflix (Netflix Deactivate).

Hvis du ser valgmuligheden Netcast på skærmen

1. Vælg Netcast.

2. Vælg Konfiguration (Setup).

3. Vælg Servicevedligeholdelse (Service Maintenance).

• Hvis du ikke kan se Servicevedligeholdelse (Service Maintenance), skal du springe til trinene for indstillingen Konfiguration herunder.

4. Vælg Deaktiver Netflix (Netflix Deactivate).

5. Vælg OK for at bekræfte deaktiveringen.

Hvis du ser valgmuligheden Konfiguration (Setup) på skærmen

1. Vælg Konfiguration (Setup).

2. Vælg Netværk (Network).

3. Vælg Netflix.

4. Vælg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix).

5. Vælg JA (YES) for at bekræfte deaktiveringen.

Hvis du ikke kunne udføre ovenstående trin, kan du fortsætte til trinnene herunder.

Hvis ingen af ovenstående valgmuligheder vises

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå opad, og vælg Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet tandhjulsikon.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste LG-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for:

globe