Sådan bruger du Netflix på dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din streamingafspiller fra LG

Brug denne artikel til at få mere at vide om Netflix-funktioner på dit tv, din Blu-ray-afspiller, din streamingafspiller eller din hjemmebiograf fra LG. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log ud fra Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix findes på mange LG-enheder.

Understøttede regioner

Netflix er tilgængelig over hele verden. De fleste enheder vil fungere, uanset hvor Netflix er tilgængeligt, men nogle ældre enheder kan kun fungere i det land, hvor de blev købt. Hvis du overvejer at købe en ny enhed, kan du kontakte producenten for at få at vide, om den understøtter Netflix i dit område.

Navigation

På de fleste enheder kan du gennemse rækker med serier og film, herunder en række med valg fra Min liste. Hver række repræsenterer en kategori (f.eks. komedier eller dramaer), som vi viser dig på baggrund af, hvad du har set.

Ældre enheder har muligvis ikke rækker af kategorier, men du kan rulle gennem Min liste, som du kan oprette ved hjælp af Netflix’ hjemmeside.

Opløsning

De fleste enheder kan streame Netflix i HD på hurtige internetforbindelser og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning.

Forældrekontrol

Du kan indstille forældrekontrol på individuelle Netflix-profiler.

Undertekster og alternativ lyd

Se, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (herunder 5.1-surroundsound), som er tilgængelige på mange serier og film. For at se, om din enhed understøtter 5.1-lyd, kan du gå til en vilkårlig Netflix-originalserie for at se, om der er en 5.1-lydindstilling. Hvis indstillingen ikke findes, virker denne funktion ikke på din enhed. Du kan tilpasse udseendet af undertekster og tekstning for hørehæmmede på mange enheder. Enheder, der ikke understøtter tilpasning, viser undertekster og tekstning for hørehæmmede i deres standardudseende.

På visse enheder kan du også streame udvalgte titler med Dolby Atmos-lyd, herunder modellerne nedenfor.

• LG OLED-tv'er (2017 eller nyere modeller)

Hvis du vil knytte dit tv, din Blu-ray-afspiller, din streamingafspiller eller din hjemmebiograf fra LG til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Hvis du ser valgmuligheden Netflix på skærmen

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind.

• Hvis du ikke kan se Log ind, skal du vælge Ja på skærmen Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, og vælg Log ind (Sign In).

Din enhed er nu tilsluttet din Netflix-konto.

Hvis du ser valgmuligheden Internet TV på skærmen

1. Vælg Internet TV på startskærmen.

2. Vælg Netflix.

3. Vælg Log ind.

• Hvis du ikke kan se Log ind, skal du vælge Ja på skærmen Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

4. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, og vælg Log ind (Sign In).

Din enhed er nu tilsluttet din Netflix-konto.

Hvis du ser valgmuligheden Premium på skærmen

1. Vælg Premium på startskærmen.

2. Vælg Netflix.

3. Vælg Log ind.

• Hvis du ikke kan se Log ind, skal du vælge Ja på skærmen Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

4. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

5. Vælg Log ind.

Din enhed er nu tilsluttet din Netflix-konto.

Hvis du ser valgmuligheden Netcast på skærmen

1. Naviger til Netcast, og vælg derefter Netflix.

2. Vælg Log ind.

• Hvis du ikke kan se Log ind, skal du vælge Ja på skærmen Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, og vælg Log ind (Sign In).

Din enhed er nu tilsluttet din Netflix-konto.

Hvis du vil logge af din Blu-ray-afspiller, din streamingafspiller eller din hjemmebiograf fra LG via din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Hvis du ser valgmuligheden Premium på skærmen

1. Vælg Premium Apps.

2. Vælg Indstillinger.

• Hvis du ikke får vist Indstillinger, skal du fortsætte til næste trin.

3. Vælg Indstillinger (Options).

• Du skal muligvis trykke på den grønne knap med to prikker på fjernbetjeningen for at fuldføre dette trin.

4. Vælg Deaktiver Netflix.

Hvis du ser valgmuligheden Netcast på skærmen

1. Vælg Netcast.

2. Vælg Konfiguration.

3. Vælg Servicevedligeholdelse.

• Hvis du ikke kan se Servicevedligeholdelse, skal du springe til trinene for indstillingen Konfiguration herunder.

4. Vælg Deaktiver Netflix.

5. Vælg OK for at bekræfte deaktiveringen.

Hvis du ser valgmuligheden Konfiguration på skærmen

1. Vælg Konfiguration.

2. Vælg Netværk.

3. Vælg Netflix.

4. Vælg Deaktiver Netflix.

5. Vælg JA for at bekræfte deaktiveringen.

Hvis du ikke kunne udføre ovenstående trin, kan du fortsætte til trinnene herunder.

Hvis ingen af ovenstående valgmuligheder vises

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste LG-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• Et Ultra HD-tv fra 2014 eller nyere med Netflix-appen, der kan streame Ultra HD-indhold ved 60 Hz.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.

Netflix er tilgængelig i Dolby Vision og HDR på udvalgte tv'er og Blu-ray-afspillere fra LG. For at streame i Dolby Vision eller HDR har du brug for:

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 og Netflix.

• (Hvis du anvender en HDR-kompatibel Blu-ray-afspiller, skal du slutte den til et HDR-kompatibelt smart-tv via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere – normalt HDMI 1-porten.)

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj.