Brug af Netflix på dit Vizio-tv eller din Vizio Blu-ray-afspiller

Velkommen til Netflix på dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Vizio! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix findes på mange Vizio-enheder. Funktioner til streaming på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på tv'er og Blu-ray-afspillere fra Vizio i USA og Canada.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængeligt for mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd, ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Hvis du vil knytte dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Vizio til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Bemærk, at Netflix kun er tilgængelig på tv'er og Blu-ray-afspillere fra Vizio i USA og Canada.

Hvis du har knappen Netflix på din Vizio-fjernbetjening

1. Tryk på Netflix-knappen på fjernbetjeningen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log ind (Sign In).

Hvis du ønsker at starte forfra og/eller logge ind med en anden e-mail-adresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piltasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ser Netflix-ikonet på skærmen

1. Vælg Netflix-ikonet.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Herefter vises en kode. Indtast denne aktiveringskode på netflix.com/activate.

Hvis du ønsker at starte forfra og/eller logge ind med en anden e-mail-adresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piltasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du har en stor V-knap midt på din Vizio-fjernbetjening

1. Tryk på knappen Vizio Internet Apps på fjernbetjeningen (placeret umiddelbart under de røde, gule, grønne og blå knapper, under pilknapperne).

2. Vælg Netflix-appen.

3. Tryk på Ok.

4. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

5. Herefter vises en kode. Indtast denne aktiveringskode på netflix.com/activate.

Hvis du ønsker at starte forfra og/eller logge ind med en anden e-mail-adresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piltasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du har et tv med indbygget Chromecast

1. Start Play Butik på tabletten, der blev leveret med dit tv.

2. Tryk på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne.

3. Søg efter Netflix.

4. Tryk på Netflix-appen på listen.

5. Tryk på Gratis (Free) og derefter OK.

6. Installationen er færdig, når meddelelseslinjen øverst på skærmen viser "Netflix er installeret" (Successfully Installed Netflix).

7. Afslut Play Butik (Play Store).

8. Find og start Netflix-appen.

9. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

10. Når du er logget ind, skal du vælge ikonet Cast i øverste højre hjørne af skærmen.

11. Vælg dit Vizio-tv på listen for at starte Netflix-appen på dit tv.

Bemærk:
Netflix er ikke kompatibelt med Vizio SmartCast-appen. Hvis du vil se Netflix på dit Vizio-tv med indbygget Chromecast, skal du bruge Netflix-appen fra Play Butik.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis dit tv eller din Blu-ray-afspiller blev leveret med en fjernbetjening:

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå opad, og vælg Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet tandhjulsikon.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis dit tv blev leveret med en tablet:

1. Start Netflix-appen på tabletten.

2. Vælg menuikonet. Dette vil enten blive vist som i det øverste venstre hjørne eller i øverste højre hjørne.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Bekræft, at du ville logge ud af din konto.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste Vizio-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for: