Sådan bruger du Netflix på dit tv eller din Blu-ray-afspiller fra Vizio

Brug denne artikel til at få mere at vide om Netflix-funktioner på dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Vizio. Hvis du ikke ved, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix findes på mange Vizio-enheder. Funktioner til streaming på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på tv'er og Blu-ray-afspillere fra Vizio i USA og Canada.

Navigation
På de fleste enheder kan du gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste. Hver række repræsenterer en kategori, såsom komedie, drama, serier osv., som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

Opløsning
De fleste enheder kan streame Netflix i høj opløsning på hurtige internetforbindelser og vil afspille Netflix i den maksimalt understøttede opløsning.

Forældrekontrol
Du kan indstille forældrekontrol på individuelle profiler.

Undertekster og alternativ lyd
Få at vide, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (herunder 5.1-surroundsound), som er tilgængelige på mange serier og film. På mange enheder kan du tilpasse udseendet af undertekster og tekstning for hørehæmmede. Visse enheder viser undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

På visse enheder kan du også streame udvalgte titler i Dolby Atmos-lyd, herunder nedenstående modeller. For at få mere at vide om Dolby Atmos kan du gå til vores artikel om, hvordan man bruger Dolby Atmos på Netflix.

• Vizio-tv'er (2018 eller nyere modeller)

Hvis du vil knytte dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Vizio til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Bemærk, at Netflix kun er tilgængelig på tv'er og Blu-ray-afspillere fra Vizio i USA og Canada.

Hvis du har knappen Netflix på din Vizio-fjernbetjening

1. Tryk på Netflix-knappen på fjernbetjeningen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ser Netflix-ikonet på skærmen

1. Vælg Netflix-ikonet.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du har en stor V-knap midt på din Vizio-fjernbetjening

1. Tryk på knappen Vizio Internet Apps på fjernbetjeningen (placeret umiddelbart under de røde, gule, grønne og blå knapper, under pilknapperne).

2. Vælg Netflix-appen.

3. Tryk på Ok.

4. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

5. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

6. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du har et tv med indbygget Chromecast

1. Start Play Butik på den tablet, der blev leveret med dit tv.

2. Tryk på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne.

3. Søg efter Netflix.

4. Tryk på Netflix-appen på listen.

5. Tryk på Gratis (Free) og derefter OK.

6. Installationen er færdig, når meddelelseslinjen øverst på skærmen viser "Netflix er installeret" (Successfully Installed Netflix).

7. Afslut Play Butik (Play Store).

8. Find og start Netflix-appen.

9. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

10. Når du er logget ind, skal du vælge ikonet Cast i øverste højre hjørne af skærmen.

11. Vælg dit Vizio-tv på listen for at starte Netflix-appen på dit tv.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Bemærk:
Netflix er ikke kompatibelt med Vizio SmartCast-appen. Hvis du vil se Netflix på dit Vizio-tv med indbygget Chromecast, skal du bruge Netflix-appen fra Play Butik.

Hvis dit tv eller din Blu-ray-afspiller blev leveret med en fjernbetjening:

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. Vælg derefter Få hjælp i bunden af menuen til højre.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp (Get Help), skal du vælge Indstillinger (Settings) .indstillingsikon
  3. Vælg Log ud (Sign out) > Ja.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Hvis dit tv blev leveret med en tablet:

1. Start Netflix-appen på din tablet.

2. Vælg menuikonet. Dette vil enten blive vist som i øverste venstre hjørne eller i øverste højre hjørne.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Bekræft, at du ville logge ud af din konto.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste Vizio-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• Et Ultra HD-tv fra 2014 eller nyere med Netflix-appen, der kan streame Ultra HD-indhold ved 60 Hz.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.

Netflix er tilgængelig i Dolby Vision på udvalgte tv'er fra Vizio. For at streame i Dolby Vision har du brug for:

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 og Netflix.

• (Hvis du anvender en HDR-kompatibel Blu-ray-afspiller, skal du slutte den til et HDR-kompatibelt smart-tv via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere – normalt HDMI 1-porten.)

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj.