Sådan bruger du Netflix på din Blu-ray-afspiller fra Denon

Velkommen til Netflix på din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Denon! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix

Netflix findes på mange Blu-ray-afspillere fra Denon. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på Blu-ray-afspillere fra Denon i USA, Canada, Latinamerika, Europa, Australien og New Zealand.

Navigation
På de fleste enheder kan du gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste. Hver række repræsenterer en kategori, såsom komedie, drama, serier osv., som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

Opløsning
De fleste enheder kan streame Netflix i høj opløsning på hurtige internetforbindelser og vil afspille Netflix i den maksimalt understøttede opløsning.

Forældrekontrol
Du kan indstille forældrekontrol på individuelle profiler.

Undertekster og alternativ lyd
Få at vide, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (herunder 5.1-surroundsound), som er tilgængelige på mange serier og film. På mange enheder kan du tilpasse udseendet af undertekster og tekstning for hørehæmmede. Visse enheder viser undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Hvis du vil knytte din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Denon til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

Bemærk, at Netflix kun er tilgængelig på Blu-ray-afspillere fra Denon i USA, Canada, Latinamerika, Europa, Australien og New Zealand.

1. Vælg Netflix.

2. Vælg Ja (Yes) til spørgsmålet Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) .

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, og vælg Log ind.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.