Sådan bruger du Netflix på din streamingafspiller fra Netgear

Velkommen til Netflix på din streamingafspiller fra Netgear! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix

Netflix findes på udvalgte streamingafspillere fra Netgear. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på streamingafspillere fra Netgear i USA, Canada, Latinamerika, Europa, Australien og New Zealand.

Navigation
På de fleste enheder kan du gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste. Hver række repræsenterer en kategori, såsom komedie, drama, serier osv., som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

Opløsning
De fleste enheder kan streame Netflix i høj opløsning på hurtige internetforbindelser og vil afspille Netflix i den maksimalt understøttede opløsning.

Forældrekontrol
Du kan indstille forældrekontrol på individuelle profiler.

Undertekster og alternativ lyd
Få at vide, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (herunder 5.1-surroundsound), som er tilgængelige på mange serier og film. På mange enheder kan du tilpasse udseendet af undertekster og tekstning for hørehæmmede. Visse enheder viser undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Hvis du vil knytte din streamingafspiller fra Netgear til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Netgear NeoTV

1. Begynd på dit tv's startskærm.

2. Tryk på Netflix-knappen på fjernbetjeningen.

3. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind og følge vejledningen på skærmen.

Netgear Roku

Bemærk:
Denne enhed skal aktiveres på producentens websted, før du kan bruge Netflix.
  1. Vælg Netflixstartsiden. Hvis Netflix mangler, skal du gå til Netgears supportwebsted for at få hjælp.

2. Vælg Ja (Yes) til spørgsmålet Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) .

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, og vælg Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Netgear NeoTV PRIME (GTV100)

1. Vælg ikonet Alle apps på startskærmen for dit Netgear NeoTV..

2. Markér Netflix-appen.

3. Tryk og hold nede på knappen OK på fjernbetjeningen, indtil skærmbilledet med app-oplysninger bliver vist.

4. Vælg Ryd data på skærmbilledet med app-oplysninger. Herefter er Netflix blevet deaktiveret på din enhed.

Netgear NeoTV (NTV200)

1. Vælg Indstillinger på startskærmen for dit Netgear NeoTV.

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Gendan fabriksindstillinger.

4. Vælg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix). Herefter er Netflix blevet deaktiveret på din enhed.

Netgear NeoTV (NTV300)

1. Vælg Indstillinger på startskærmen for dit Netgear NeoTV.

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Gendan fabriksindstillinger.

4. Vælg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix). Herefter er Netflix blevet deaktiveret på din enhed.

Netgear NeoTV Pro (NTV300S)

Vælg Indstillinger på startskærmen for dit Netgear NeoTV.

Vælg Generelt (General).

Vælg Gendan fabriksindstillinger.

Vælg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix). Herefter er Netflix blevet deaktiveret på din enhed.

Netgear NeoTV Max (NTV300SL)

1. Vælg Indstillinger på startskærmen for dit Netgear NeoTV.

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Gendan fabriksindstillinger.

4. Vælg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix). Herefter er Netflix blevet deaktiveret på din enhed.

Netgear Roku

1. Tryk på knappen Start (Home) på din fjernbetjening.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Netflix-indstillinger (Netflix Settings).

4. Vælg Deaktiver denne afspiller for min Netflix-konto (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Vælg Ja (Yes). Herefter er Netflix blevet deaktiveret på din enhed.